• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Cevaplarımı yazdığıma göre selam diyebilirim :)
Merhaba kızlaar nasılsınız derslerim anca bitti ve geldiimm :)

hoşgeldinn canımm iiyiz çok şükür :) bu arada kaan annesiyle konuşmuş annesi cereni ailecek cok seviyoruz seni ondan başkasıylada düşünemeyiz ama okul bitene kadar bekleyin gençsiniz falan demiş son karar şu nişanı okul bitince sözü de 4.sınıf sömestrda yapıcaz ama nedense hiç morelim bozulmadı banada mantıklı geldi o zamana kadar eğitimime odaklanıcam erasmusa falan gidicem çeyiz almaya devam edicem herşey olucağını bulurmuş beklemeye devam :31:

hoşgeldinn canımm iiyiz çok şükür :) bu arada kaan annesiyle konuşmuş annesi cereni ailecek cok seviyoruz seni ondan başkasıylada düşünemeyiz ama okul bitene kadar bekleyin gençsiniz falan demiş son karar şu nişanı okul bitince sözü de 4.sınıf sömestrda yapıcaz ama nedense hiç morelim bozulmadı banada mantıklı geldi o zamana kadar eğitimime odaklanıcam erasmusa falan gidicem çeyiz almaya devam edicem herşey olucağını bulurmuş beklemeye devam :31:

canım kararınızın netlesmesine cok sevindim hayırlısı olsun, sizde bu zamana kadar bu gunlerin tadını cıkarıp her turlu birikimi yapmış olursunuz

evet yapıcam resmini çeker sizede gösteririm bu arada İnşallah benm problemim çözülücek öyle hissediyorum :)

bekliyoruz resmi canım :)

çözülür tabi canım :) benim sevgilimde doğulu babam ilk soğuk yalaşmıştı acaba olmasa mı kızım demişti...
görmeden tanımadan olumlu yada olumsuz herhangi bi yorumunu kabul etmiyorum demiştim :)
şükür büyük bi problem yaşamadım ben:16:

bekliyoruz resmi canım :)

çözülür tabi canım :) benim sevgilimde doğulu babam ilk soğuk yalaşmıştı acaba olmasa mı kızım demişti...
görmeden tanımadan olumlu yada olumsuz herhangi bi yorumunu kabul etmiyorum demiştim :)
şükür büyük bi problem yaşamadım ben:16:

aaa sennkde dogulumu sen nerelisin cnm sen nasl çözdün bu sorunu

aaa sennkde dogulumu sen nerelisin cnm sen nasl çözdün bu sorunu

istanbul canım dedem bile burda büyümüş:1:
sevgilimde vanlı ama oda 7 yaşında filan izmite yerleşmişler....
ben detaylardan kazandım pek zor olmadı babamın gönlünü almak
şiddetle karşı çıkmadı zaten acaba sen yapabilir misin kızım ben dünürlerimi bi aile yemeklerinde görürüm bide kötü günlerinde destek olurum dedi gerçektende geleneklere fazlasyla bağlı bir aile... bu konu için sadece 5 dk konuştuk uzatmadı babam:16:

istanbul canım dedem bile burda büyümüş:1:
sevgilimde vanlı ama oda 7 yaşında filan izmite yerleşmişler....
ben detaylardan kazandım pek zor olmadı babamın gönlünü almak
şiddetle karşı çıkmadı zaten acaba sen yapabilir misin kızım ben dünürlerimi bi aile yemeklerinde görürüm bide kötü günlerinde destek olurum dedi gerçektende geleneklere fazlasyla bağlı bir aile... bu konu için sadece 5 dk konuştuk uzatmadı babam:16:

bn dha hiç konşmadm annem agznı arar gibi konşuyo erkk arkdşm ailesyle tam bi tarih belirlemk için konuşucak sonra ben babamla konşcam inşallah bende tatlıya baglrım bnm babamda kabul eder ailelerimz fln iyi anlaşır İNŞALLAH :17:

bn dha hiç konşmadm annem agznı arar gibi konşuyo erkk arkdşm ailesyle tam bi tarih belirlemk için konuşucak sonra ben babamla konşcam inşallah bende tatlıya baglrım bnm babamda kabul eder ailelerimz fln iyi anlaşır İNŞALLAH :17:

sen gönlünü ferah tut canım olur herşey:16:

canım kararınızın netlesmesine cok sevindim hayırlısı olsun, sizde bu zamana kadar bu gunlerin tadını cıkarıp her turlu birikimi yapmış olursunuz

saol canım aynen öyle yapıcaz senin askerinin gelmesinede 1 aydan az kalmış inşallah su gibi akıp gecerde kavuşursunuz canım :72:

kızlar işte benim çeyiz listem şimdilik sadece mutfağı yaptım geriside gelicek hem size fikir olur hemde yazmadığım varsa söylersiniz :34:

12'li Yemek Takımı (misafir)
6+6 Yemek Takımı (günlük)
12'li Çtb. Takımı (misafir)
6+6 Çtb.Takımı (günlük)
Çelik Tencere Takımı
Seramik Tencere Takımı
Makarna Tenceresi
Sos Tenceresi
Tava Seti
Vog Tava
Krep Tavası
Kahvaltı takımı
Pasta takımı
12'li kadeh takımı(misafir)
12'su bard. takımı(misafir)+karaf
Su bardakları (günlük)
Çay bardakları
Nescafe fincan takımı
Türk k. fincan takımı
Kupalar
Sürahi+su şişeleri
Çaydanlık+şekerlik
Süzgeç+çay süzgeci
Cezve takımı
Nihale
Rende+sarımsak rendesi
Bıcak takımı(stand)
Meyve+sebze bıcakları
Çekmece içi çatal kaşıklık
Buz kalıbı+ krep kalıbı
American servisler
Samdanlar
Peçete halkaları+peceteler+peçetelik
Alttan ısıtmalı sunum tabağı
Sunum tabakları+sosluk
Servis seti(kepçe,spatula..)
Stand ekmeklik+ekmek sepeti
Baharat takımı
Stand kavanozlar
Erzak saklama kavanozları
Saklama kapları
Plastik kaplar
Salata kaseleri
Kirli kaşıklık
Tahta kaşık,spatula..
Kesme tahtaları
Patates+soğan sepeti
Tepsiler
Kağıt havluluk
Bulaşıklık
Mutfak sabunluğu
Poşetlik
Tuzluk+biberliik
Yağdanlık
Dondurma kaseleri+dondurma servis kaşığı
Çerez kaseleri
Güveç kaseler
Kek kalıpları+kurabiye kalıpları
Krema sıkacağı
Borcamlar
Silikon spatula+fırça
Mutfak duvar saati
Mutfak havluları
Masa örtüsü+runner
Mutfak önlüğü

Yemin ediyorum kafayı yiyeceğim yurt interneti yüzünden :47:
Yasemin hoşbuldum canım :)
Cerencim hayırlısı olsun hem uzun süre nişanlı beklemek istemiyordun hemde erasmus falan düşünüyormuşsun rahat rahat derslerine odaklanırsın Kaan da birikim yapar güzel hayırlı olur inşallah bizimde ne olacağı belli değil ama hayırlısı olsun yeter hepimiz için.Mutfak çeyiz listen süper ne eksik ne fazla kopya çekeceğim senden :17:
Kızlar bende 6 kişilik yemek takımı var günlük ben bunu alırken bir heves aldım ama sonradan dediğim gibi günlük takımın 12 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum ben bu takımı kahvaltı takımı olarak kullansam kalan parçaları nasıl değerlendirebilirim takımın içinde çay fincanı kahve fincanı servis tabağı çukur tabak kase tatlı tabağı var aslında biz cam bardakta çay içeriz kullanacağımı da sanmıyorum ya bu takımı ben ne yapayım şimdi :)

kızlar işte benim çeyiz listem şimdilik sadece mutfağı yaptım geriside gelicek hem size fikir olur hemde yazmadığım varsa söylersiniz :34:

6+6 Çtb.Takımı (günlük)
Çelik Tencere Takımı
Seramik Tencere Takımı
Makarna Tenceresi
Sos Tenceresi
Tava Seti
Vog Tava
Krep Tavası
Kahvaltı takımı
Pasta takımı
Su bardakları (günlük)
Çay bardakları
Nescafe fincan takımı
Türk k. fincan takımı
Kupalar
Sürahi+su şişeleri
Çaydanlık+şekerlik
Süzgeç+çay süzgeci
Cezve takımı
Nihale
Rende+sarımsak rendesi
Bıcak takımı(stand)
Meyve+sebze bıcakları
Buz kalıbı+ krep kalıbı
American servisler
Samdanlar
Sunum tabakları+sosluk
Baharat takımı
Stand kavanozlar
Saklama kapları
Plastik kaplar
Salata kaseleri
Kirli kaşıklık
Tahta kaşık,spatula..
Kesme tahtaları
Patates+soğan sepeti
Tepsiler
Kağıt havluluk
Bulaşıklık
Mutfak sabunluğu
Poşetlik
Tuzluk+biberliik
Yağdanlık
Çerez kaseleri
Güveç kaseler
Krema sıkacağı
Borcamlar
Silikon spatula+fırça
Mutfak duvar saati
Mutfak havluları
Masa örtüsü+runner
Mutfak önlüğü

sadece sebze kurutucu ve french press göremedim canım bende yazarım listemi:1:

biz de bu kısa süre zarfında
ütümü Eki Görüntüle 1037521

aldık yanında ütü masası hediyesi var ütü masam da bu Eki Görüntüle 1037523 ama çiçeklisi :16:

bi de sevgilim anneme bana ve kız kardeşimi bu setteki Eki Görüntüle 1037526 tavadan aldı annem de sanırsam gidip diğer tencerelerinden alacaktı takım yapmak için yurda geldiğim için bilmiyorum ütümün kendi fiyatı 1100 TL biz 830 TL görünce dayanamadık annemle aldık hemen yanında ütü masası hediyesi olması da güzel oldu :16:

Evet guzel olmus guzel gunlerde kullan:)

6+6 Çtb.Takımı (günlük)
Çelik Tencere Takımı
Seramik Tencere Takımı
Makarna Tenceresi
Sos Tenceresi
Tava Seti
Vog Tava
Krep Tavası
Kahvaltı takımı
Pasta takımı
Su bardakları (günlük)
Çay bardakları
Nescafe fincan takımı
Türk k. fincan takımı
Kupalar
Sürahi+su şişeleri
Çaydanlık+şekerlik
Süzgeç+çay süzgeci
Cezve takımı
Nihale
Rende+sarımsak rendesi
Bıcak takımı(stand)
Meyve+sebze bıcakları
Buz kalıbı+ krep kalıbı
American servisler
Samdanlar
Sunum tabakları+sosluk
Baharat takımı
Stand kavanozlar
Saklama kapları
Plastik kaplar
Salata kaseleri
Kirli kaşıklık
Tahta kaşık,spatula..
Kesme tahtaları
Patates+soğan sepeti
Tepsiler
Kağıt havluluk
Bulaşıklık
Mutfak sabunluğu
Poşetlik
Tuzluk+biberliik
Yağdanlık
Çerez kaseleri
Güveç kaseler
Krema sıkacağı
Borcamlar
Silikon spatula+fırça
Mutfak duvar saati
Mutfak havluları
Masa örtüsü+runner
Mutfak önlüğü

Masallah bayag liste uzamis gtmiss ohh ohh dolsun tassin:))

Oh, kızlar çeyizlerini tamamlıyor ne güzel :D ben artık düğüne 1 2 ay kala bitiririm heralde para biriktirip birden almayı düşünüyorum mayısta indirim oluyor o zamana denk getirirsem :51: Hayırlı olsun hepinize :34:

Cevaplarımı yazdığıma göre selam diyebilirim :)
Merhaba kızlaar nasılsınız derslerim anca bitti ve geldiimm :)

Hoşgeldin =) ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ?

Hangi bölümde okuyordun Ceren? ve Erasmus'a nereye gideceksin? Ben de gitmek istemiştim ama erkek arkadaşımı bırakamadım :52: (o benim yanıma gelmek için üniversiteyi bırakıp tekrar sınava girmişti) içimde kalmadı da değil hani ama hayırlısı :34:

Back