Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ahh bu erkek arkadaşlar bende ersmustan vazgeçtim onun iin ama 6 aylık bişey ugruna ömrümün mutluluğundan da vazgeçemedim yani :)

pasta takımı olarakda kullanabilirsin canım :)

canım bence bulablrsen aynısından al yine 6 kişilik yada eklemek istediklerinin aynı modelde olanını ekle, bu biraz zor olabilir belki ama 12 kişilik olur sonra,
yada bununla ugrasmak yerine bunun duz tabaklarını ve fincanlarını kahvaltıda kullanırsın, pasta servisi olarak da kullanırsın, az kişi toplanıldıgı zaman degerlendirilir bu sekilde,

Merhaba,
Kına gecelerinde son zamanlarda trend olmaya başlayan özel motifli Hint Kınası Konsepti!
Gelen konuklarınıza Hint Kınası yapıyoruz,eğer düşünürseniz bize ulaşabilirsiniz!
...

Son düzenleyen: Moderatör:

canm çok güzel ve uzun liste sen sözlü müsün yoksa bzm gbi bklyormsn demştm ama smdi htrladm bekledigini bnde alaym ozmn erkn diodum ama deil sanrım :)

Son düzenleme:
Gunaydinn kizlarr.Bak bak doyamiyorum ceyizlerime:)bian once kullansam istiyorm bazen:))

Eklentiler

• $image.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $image.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $image.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 30
çok ciciler canm güzel günler kullanın sevdgnle inşallah
bu arada kaşıkları nerdn ve kaça adlın bnde istiyorum :)

Tşk ederim cnm byle cicili şeyler çok hoşuma gidiyo:)
yeni almadım kaşıkları geçen sene falan almıştım.bn markafoniden kancaev'den almıştım.kancaev'in internet sitesinden bakabilirsin.fiyatları çok net hatırlamıyorm 25-30tl civarlarındaydı sanırm puding kaşıkları 2 li olarak satılıyodu. reçel kaşıkları fiyatıda galiba 20 tl civarıydı. dediğim gibi çok net hatırlamıyorm ama 30 u geçmiyodu.

günaydın kızlar :) nasılsınız ?
günaydın canım ben hala hastayım sen nasılsın
Ay aldinmi gule gule kullan bnde yetisirsem ve bulabilirsem
İns alcam:))
Ayy bayıldım yaa çok güzel sende almalısın canım annem bugün çok hızlı :) çay süzgeci açacak fındık ceviz kıracagı 3 lü sunum seti oklava mutfak sabunluğuda aldı biraz önce
canm çok güzel ve uzun liste sen sözlü müsün yoksa bzm gbi bklyormsn demştm ama smdi htrladm bekledigini bnde alaym ozmn erkn diodum ama deil sanrım :)

erken değil tabi canım sende bir an önce başla

azcık başladım ama kendime dur diyorum bazn erkn die ama bnde alıcam her begndigimi

çok teşekkür ederim cnm bakcm hemn :)

ohh güle güle kullan cnm. annemde bgn bakacaktı bulursa alacak tepsiyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…