• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar bahsettginiz liste ne listesi

küçük bi defterim var canım bi sayfaya almam gerekenleri yazdım bi sayfaya aldıklarımı :1:
alınacaklar listemden aldığım şeylerin üstünü çiziyorum aldıklarımın listesine yazıyorum bide söz nişan düğün için ayrıntılar filan görüyorum onları not alıyorum:16:

ütün hayırlı olsun canım bi ara tefalde çalışmıştım piyasadaki en iyi ütü perdelerini asılıyken bile ütüleyebilirsin güle güle kullan :34:

Ay o güzel bir özellikmiş ben onu bilmiyodum canım teşekkür ederim buhar tutarak mi ütüleyicez perdeleri tülleri :52:

günaydınn herkese ayy ben dün dondurma yedim kızlar keşke yemeseydim berbat bi gece geçirdim yatak yorgan yatıyorummm ölüyorumm ama çeyiz listem hala elimdee:2::2::2::2:

geçmiş olsun canımm bende yedim busene 1 kaç kez ama bişey olmadı. şuan bende iyi değilim hava geçişleri mahvediyor.:19:

küçük bi defterim var canım bi sayfaya almam gerekenleri yazdım bi sayfaya aldıklarımı :1:
alınacaklar listemden aldığım şeylerin üstünü çiziyorum aldıklarımın listesine yazıyorum bide söz nişan düğün için ayrıntılar filan görüyorum onları not alıyorum:16:

benm çok var dügünüme Allah nasip ederse de bende yapsam olurmu heveslendm şimdi çnkü çok çeyiz meraklısıym listenizde neler var :) bu sıralar çok duygusal ve üzgün gibiym kafamı dagıtrım hem çeyiz delisiym zatn :43:

benm çok var dügünüme Allah nasip ederse de bende yapsam olurmu heveslendm şimdi çnkü çok çeyiz meraklısıym listenizde neler var :) bu sıralar çok duygusal ve üzgün gibiym kafamı dagıtrım hem çeyiz delisiym zatn :43:

şu ana kadar alınanları yazıyım canım sana 12 kişilik misafir takımı 6 kişilik günlük takım 6 kişilk su takımı 6 kişilk fincan takımı 6 kişilik çatal bıçak takımı 6 kişilk kahvaltı takımı 1 bakır cezve takımı 2 tane kesme tahtası rende yağdanlık nihale minik sostavası merdane 2 zeytin tabagı süzgeç 5 li saklama kabı soyacak kurabiye kalıplı balık takımı yumurta fırçası meyve bıçakları kirli kaşıklık tepsi limon sıkacagı 3 derin kap 3 lü servis tabagı sebze kurutucu 6 tane su bardağı bornoz takımı nevresim takımları :) bunlar aldıklarım canım annem liflerimi yapıyor şu an :) sandık çeyizim tamam bi havlularım eksik :)

yap canım yavaş yavaş sende insan çok hevesleniyor babanın inadınıda biliyorum ama zamanla geçer emin ol :)

günaydınn herkese ayy ben dün dondurma yedim kızlar keşke yemeseydim berbat bi gece geçirdim yatak yorgan yatıyorummm ölüyorumm ama çeyiz listem hala elimdee:2::2::2::2:

kıyamam yaa geçmiş olsun canım bende çeyiz listesi yaptım kendime:21:

canım ya harflerin kalmamasına üzüldüm :44: istersen ben alıp kargoyla gönderebilirim sana :28:

tesekkür ederim canım olmadı baska esse lerede bakacagım ama zamanımda pek yok
internet satısında Y harfli buldum, acaba diyorum simdi onu alsam sonra da E bulunca alırım, yine gelir sanırım ?

internet fiyatı 3 katıydı canım bence diğer esselerede bakın illaki bulursun :34:

Ay o güzel bir özellikmiş ben onu bilmiyodum canım teşekkür ederim buhar tutarak mi ütüleyicez perdeleri tülleri :52:

aynen canım çok pratik bi ütü güle güle kullan :16:

kıyamam yaa geçmiş olsun canım bende çeyiz listesi yaptım kendime:21:

nasıl bir liste yaptın canım, yazdıgının resmini cekip gönderir miisn merak ettim, bende mi yapsam bilemedem ama ben ona bağlı kalamam ki :1:

internet fiyatı 3 katıydı canım bence diğer esselerede bakın illaki bulursun :34:

internette 4.95 tl magazada 9.90 tl :1::1: neyse artık bekleyecegim benim olacaksa zaten bulurum dimi :1:

internette 4.95 tl magazada 9.90 tl :1::1: neyse artık bekleyecegim benim olacaksa zaten bulurum dimi :1:[/QUOTE]

o zaman iiymiş canım ben kendi stesinden bakmıştım daha fazlaydı mağazadan tanesini 5 tl ye aldım % 5o indirim vardı :1:

çok sağol canım neler var acaba senin listende:1:

henüz mutfağı hazırladım canım banyoyla yatak odasınıda hazırlayınca paylaşırım :109:

ettik canım 8 marttan sonra bir kere akşam yemeğine, sonra kahvaltıya geldi bi kere bir de kardeşim ygs sınavına gireceği için ona motivasyon olsun diye ailecek yemeğe gittik dışarı yemekten sonra da tatlı falan almış sedat biz de tatlı yapmıştık birlikte çayla birlikte yedik çoğalttık biz görüşmeleri iyi gidiyo her şey çok şükür :))

oh maşallah baban çok sevmiş anlaşılan Sedat'ı Allah bozmasın :)

bizde öyle düşünüyoruz bu sorun deil ama bn kendim utanıyorum çnkü abisi yıllardır çalısıp ailesine destekde oluyo bnm erkek arkdşmn okulu yeni bitti bir kaç aydır çalşıyo bn utanıyorum ama erkek arkdşmda böyle bi sorun yok kendini üzmek için bahane arama die bna destek oluyo :(
offf be ne çekti benmki benden dhada çekiyo saolsun garip aşkım benm :)

evlendikten sonra destek olamazsınız diye bir şey yok o abisinin kararı ayrıca kendini üzme

Son düzenleme:
biz de bu kısa süre zarfında
ütümü Eki Görüntüle 1037521

aldık yanında ütü masası hediyesi var ütü masam da bu Eki Görüntüle 1037523 ama çiçeklisi :16:

bi de sevgilim anneme bana ve kız kardeşimi bu setteki Eki Görüntüle 1037526 tavadan aldı annem de sanırsam gidip diğer tencerelerinden alacaktı takım yapmak için yurda geldiğim için bilmiyorum ütümün kendi fiyatı 1100 TL biz 830 TL görünce dayanamadık annemle aldık hemen yanında ütü masası hediyesi olması da güzel oldu :16:

tencerelerimiz aynıııı bende aldım bu setten :52:

evlendikten sonra destek olamazsınız diye bir şey yok o abisinin kararı ayrıca kendini üzme

onun abisi yada ailesini bişey dedigi yok bn kendim böyle düşünüyorum hakszlıkmı oluyo die yani ama yıllrdır bir bekliyoruz dha ne kdr bekleyeblrz bu aralar hc iyi deilm çok duygusal oldum kafam karşıyo onn için böyle düşnüyorm sanırım

şu ana kadar alınanları yazıyım canım sana 12 kişilik misafir takımı 6 kişilik günlük takım 6 kişilk su takımı 6 kişilk fincan takımı 6 kişilik çatal bıçak takımı 6 kişilk kahvaltı takımı 1 bakır cezve takımı 2 tane kesme tahtası rende yağdanlık nihale minik sostavası merdane 2 zeytin tabagı süzgeç 5 li saklama kabı soyacak kurabiye kalıplı balık takımı yumurta fırçası meyve bıçakları kirli kaşıklık tepsi limon sıkacagı 3 derin kap 3 lü servis tabagı sebze kurutucu 6 tane su bardağı bornoz takımı nevresim takımları :) bunlar aldıklarım canım annem liflerimi yapıyor şu an :) sandık çeyizim tamam bi havlularım eksik :)

yap canım yavaş yavaş sende insan çok hevesleniyor babanın inadınıda biliyorum ama zamanla geçer emin ol :)

inşallah cnm teşekkr ederim :42:
sende inşallah evinde yuvanda mutlu ve huzurlu saglıklı bi şeklde kullanrsn çeyizlerini :nazar:

Cevaplarımı yazdığıma göre selam diyebilirim :)
Merhaba kızlaar nasılsınız derslerim anca bitti ve geldiimm :)

Back