- 3 Ekim 2008
- 387
- 4
- 118
çok sagol canım almıycam diyorum ama duramıyorum
olsun canım aman al gitsin beğendiklerini ölümü dünya içimizde kalmasın sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sagol canım almıycam diyorum ama duramıyorum
biz de bu kısa süre zarfında
ütümü Eki Görüntüle 1037521
aldık yanında ütü masası hediyesi var ütü masam da bu Eki Görüntüle 1037523 ama çiçeklisi
bi de sevgilim anneme bana ve kız kardeşimi bu setteki Eki Görüntüle 1037526 tavadan aldı annem de sanırsam gidip diğer tencerelerinden alacaktı takım yapmak için yurda geldiğim için bilmiyorum ütümün kendi fiyatı 1100 TL biz 830 TL görünce dayanamadık annemle aldık hemen yanında ütü masası hediyesi olması da güzel oldu
bende böyle ütü istiyorum çok güzel günlerde kullan inşallah canım
teşekkür ederim canım amin inşallah çok güçlü buharı var ütünün gömleği katlıyken bile on saniye içersinde ütüleyebiliyosun satan kız 20 dakikada biter ütü işin dedi inşallah öyle olur
Günaydın kızlar nasılsınız? =)
günaydınlarrr
Benim bir tanıdığımın da babası damat tarafı doğudan diye vermedi kızını, kaç kere istemeye geldiler. En sonunda annesi ve kardeşiyle gittiler ve nikah kıydılar damadın memleketinde. 2 ay da dedesinin evinde kaldı, sonra hem kendi şehrinde hem damadın şehrinde düğün yaptılar. Ama babasıyla hala konuşmuyorlar. Çocukları da oldu. Babası da pişman ama lafımdan dönmem diye affetmedi. Babanızla iyice konuşun, anlatın. Tanışınca o da vazgeçer umarım huyundan.
günaydınlarrr
günaydınn kızlarr cok iiyim cünkü sabah dersim yoktu siz nasılsınız :126:
günaydın kızlar bende iyiyim bugun ceren ne guzel olmuş sabah dersin olmaması
bu arada ben kupalardan alamadım, benim aradıgım harfler yoktu
günaydınlarrrr bende işteyimm çalışmaya devammmm
günaydınlarrr
günaydınlarrr
inşallah tanışsa anlicak ama tanışmayı bile kabul etmiyo dua edin lütfen kızlar ailem ikna olsun
günaydınn herkese ayy ben dün dondurma yedim kızlar keşke yemeseydim berbat bi gece geçirdim yatak yorgan yatıyorummm ölüyorumm ama çeyiz listem hala elimdee:2::2::2::2:
Geçmiş olsun ilk defa mı yedin bu sene?
evet ama dondurma yemek çin daha erkenmiş
canım ya harflerin kalmamasına üzüldüm :44: istersen ben alıp kargoyla gönderebilirim sana
tesekkür ederim canım olmadı baska esse lerede bakacagım ama zamanımda pek yok
internet satısında Y harfli buldum, acaba diyorum simdi onu alsam sonra da E bulunca alırım, yine gelir sanırım ?
günaydınn herkese ayy ben dün dondurma yedim kızlar keşke yemeseydim berbat bi gece geçirdim yatak yorgan yatıyorummm ölüyorumm ama çeyiz listem hala elimdee:2::2::2::2:
gecmiş olsun canım, ne olursa olsun o liste bırakılmaz dimi
listem benim herşeyim bakıp bakıp mutlu oluyorum