• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

biz de iki kardeşiz ben ilk çocuğuyum ailemin bu işler biraz şansa kalmış gibi denemeden bilemeyiz babanızın size bir şans vermesi gerekli diye düşünüyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olur ...

amin inşallah erkek arkdşmda ailesi ile konuşucak bi kaç gün içinde ona göre kesin bi konşma yapıcaz babamla gerkrse bn konşucam artk ama sevgilimn abisi bekar bde terddüt ediyorm acaba ailesi izn vericekmi die erkk arkdşm bişey demzler o konuda bz kaç yıldr beklyoruz bliyolr dio ama bn yinede kafama tkıyorum size bldircm olanları inşallah güzel haberlerle dönerim :(

amin inşallah erkek arkdşmda ailesi ile konuşucak bi kaç gün içinde ona göre kesin bi konşma yapıcaz babamla gerkrse bn konşucam artk ama sevgilimn abisi bekar bde terddüt ediyorm acaba ailesi izn vericekmi die erkk arkdşm bişey demzler o konuda bz kaç yıldr beklyoruz bliyolr dio ama bn yinede kafama tkıyorum size bldircm olanları inşallah güzel haberlerle dönerim :(

bekarsa bekar canım artık öyle sıra gözetmek mi kaldı kimin önce nasibi çıkarsa o evlenir bekliyoruz olumlu haberlerini

biz de iki kardeşiz ben ilk çocuğuyum ailemin bu işler biraz şansa kalmış gibi denemeden bilemeyiz babanızın size bir şans vermesi gerekli diye düşünüyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olur ...

canım erkek arkadaşını tekrar davet ettiniz mi merak ettim seni :)

çok teşekkür ederim hepmizi inşallah

yazdıklarını okudum ve arkadaşın dediği gibi aynı yerden olsanız yüzde yüz uyuşacak mıydınız ki bunun garantisi yok hem sen gayet uyumlu olduğunuzu ailesininde çok iyi olduğunu anlaştığınızı falan yazmışsın bunları babana güzelce anlatacak biri lazım akrabalarından babanın onun lafına güvendiği birini bul ve babana her şeyi açıklasın kültür farkı olabilir evet kimi zaman çok sorunlara da yol açıyor ama herkeste böyle bir sorun olacak değil sonuçta ayrıca tanımadan da peşin hüküm verilmez yani.Babana bir şans istediğinizi en azından tanımaya çalışması gerektiğini anlatsın bir akrabanız.İçine kapanık demişsin belki biraz düşündükten sonra fikirleri değişip olumlu yanıt verebilir.Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz :)

bekarsa bekar canım artık öyle sıra gözetmek mi kaldı kimin önce nasibi çıkarsa o evlenir bekliyoruz olumlu haberlerini

Aynen ya artık sıra mı kalmış bizim komşunun kızları var en büyükleri bekar küçüklerden 2 kişi evlendi 4 kız kardeşler en büyüklerini bekleseylerdi ohhoo ki baya da büyük 40 civarı eskiler bile sıra sıra diye tutturmuyorsa günümüzde kalmamış olması lazım.Nasibi olan gider.

canım erkek arkadaşını tekrar davet ettiniz mi merak ettim seni :)

ettik canım 8 marttan sonra bir kere akşam yemeğine, sonra kahvaltıya geldi bi kere bir de kardeşim ygs sınavına gireceği için ona motivasyon olsun diye ailecek yemeğe gittik dışarı yemekten sonra da tatlı falan almış sedat biz de tatlı yapmıştık birlikte çayla birlikte yedik çoğalttık biz görüşmeleri iyi gidiyo her şey çok şükür :))

Aynen ya artık sıra mı kalmış bizim komşunun kızları var en büyükleri bekar küçüklerden 2 kişi evlendi 4 kız kardeşler en büyüklerini bekleseylerdi ohhoo ki baya da büyük 40 civarı eskiler bile sıra sıra diye tutturmuyorsa günümüzde kalmamış olması lazım.Nasibi olan gider.

bizde öyle düşünüyoruz bu sorun deil ama bn kendim utanıyorum çnkü abisi yıllardır çalısıp ailesine destekde oluyo bnm erkek arkdşmn okulu yeni bitti bir kaç aydır çalşıyo bn utanıyorum ama erkek arkdşmda böyle bi sorun yok kendini üzmek için bahane arama die bna destek oluyo :(
offf be ne çekti benmki benden dhada çekiyo saolsun garip aşkım benm :)

aynen canım eskidenmiş o sıra beklemeler

akşam olmuş ben yeni geldimm bütün gün okuldaydım çıkışta sevdiğimle görüştük :) migrosa ugradık :) $_san_sebze_salata_kurutucu_5_lt_sari-ye_l-beyaz_10.jpg bana bunları aldı :):32::32:

Eklentiler

• $42240.jpg
    $42240.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım =) sevgilim de doğum gününde istediğin bir şey var mı onu alayım diyordu acaba çeyizlik bir şeyler mi aldırsam :D :52:

Benim bir tanıdığımın da babası damat tarafı doğudan diye vermedi kızını, kaç kere istemeye geldiler. En sonunda annesi ve kardeşiyle gittiler ve nikah kıydılar damadın memleketinde. 2 ay da dedesinin evinde kaldı, sonra hem kendi şehrinde hem damadın şehrinde düğün yaptılar. Ama babasıyla hala konuşmuyorlar. Çocukları da oldu. Babası da pişman ama lafımdan dönmem diye affetmedi. Babanızla iyice konuşun, anlatın. Tanışınca o da vazgeçer umarım huyundan.

Hayırlı olsun canım =) sevgilim de doğum gününde istediğin bir şey var mı onu alayım diyordu acaba çeyizlik bir şeyler mi aldırsam :D :52:

aldır bence canım özel olarak istediğin bişey yoksa:1:
ben dedim artık bana hediye alcaksan çeyiz alıp gel:9::9:

damlaya damlaya göl oluyo bir ay önce hiçbişeyim yoktu şimdi bi sürü eşyam var:1: 28 martta bimle a101ede uğracağım:1: tepsi havlu seti saklama kabı alıcam:1:

Ben de gördüm, a101deki tepsiler güzelmiş :D ama bu ay elbiseye yatırdım paramı o yüzden önümüzdeki ayın fırsatlarına bakıcaz :32:

Back