- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
inşalllahh canım en hayırlısı olsun baban inşalllah ikna olur Tez zamanda Allah kavuşmanızı nasip etsinnnnnnnn İnşallahhhhhh
çok teşekkür ederim hepmizi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşalllahh canım en hayırlısı olsun baban inşalllah ikna olur Tez zamanda Allah kavuşmanızı nasip etsinnnnnnnn İnşallahhhhhh
biz de iki kardeşiz ben ilk çocuğuyum ailemin bu işler biraz şansa kalmış gibi denemeden bilemeyiz babanızın size bir şans vermesi gerekli diye düşünüyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olur ...
amin inşallah erkek arkdşmda ailesi ile konuşucak bi kaç gün içinde ona göre kesin bi konşma yapıcaz babamla gerkrse bn konşucam artk ama sevgilimn abisi bekar bde terddüt ediyorm acaba ailesi izn vericekmi die erkk arkdşm bişey demzler o konuda bz kaç yıldr beklyoruz bliyolr dio ama bn yinede kafama tkıyorum size bldircm olanları inşallah güzel haberlerle dönerim
biz de iki kardeşiz ben ilk çocuğuyum ailemin bu işler biraz şansa kalmış gibi denemeden bilemeyiz babanızın size bir şans vermesi gerekli diye düşünüyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olur ...
bekarsa bekar canım artık öyle sıra gözetmek mi kaldı kimin önce nasibi çıkarsa o evlenir bekliyoruz olumlu haberlerini
İnsallah baban ikna olur kisa bi zamanda bu sorunu atlatirsiniz.Allah yardimciniz olsun yaniniZda olsun
canım erkek arkadaşını tekrar davet ettiniz mi merak ettim seni :)
Aynen ya artık sıra mı kalmış bizim komşunun kızları var en büyükleri bekar küçüklerden 2 kişi evlendi 4 kız kardeşler en büyüklerini bekleseylerdi ohhoo ki baya da büyük 40 civarı eskiler bile sıra sıra diye tutturmuyorsa günümüzde kalmamış olması lazım.Nasibi olan gider.
Aynen ya artık sıra mı kalmış bizim komşunun kızları var en büyükleri bekar küçüklerden 2 kişi evlendi 4 kız kardeşler en büyüklerini bekleseylerdi ohhoo ki baya da büyük 40 civarı eskiler bile sıra sıra diye tutturmuyorsa günümüzde kalmamış olması lazım.Nasibi olan gider.
akşam olmuş ben yeni geldimm bütün gün okuldaydım çıkışta sevdiğimle görüştük :) migrosa ugradık :)Eki Görüntüle 1037354 bana bunları aldı :)
ayy güzel günlerde kullan canım inşallah ne güzel oluyo çeyize bir şeyler almak
amin inşallah erkek arkdşmda ailesi ile konuşucak bi kaç gün içinde ona göre kesin bi konşma yapıcaz babamla gerkrse bn konşucam artk ama sevgilimn abisi bekar bde terddüt ediyorm acaba ailesi izn vericekmi die erkk arkdşm bişey demzler o konuda bz kaç yıldr beklyoruz bliyolr dio ama bn yinede kafama tkıyorum size bldircm olanları inşallah güzel haberlerle dönerim
Hayırlı olsun canım =) sevgilim de doğum gününde istediğin bir şey var mı onu alayım diyordu acaba çeyizlik bir şeyler mi aldırsam
aldır bence canım özel olarak istediğin bişey yoksa
ben dedim artık bana hediye alcaksan çeyiz alıp gel
Ben de bir ara söyliyim bari hem işe yarar
damlaya damlaya göl oluyo bir ay önce hiçbişeyim yoktu şimdi bi sürü eşyam var 28 martta bimle a101ede uğracağım tepsi havlu seti saklama kabı alıcam