Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Karacanin indirim zamani teyzem bna gunluk pembe catal bicak seti aldi 50tl:)6kisilkk ama.bu arada karaca haziran ayinda indirime grcek kesin bilgi:)))

Kizlar kahvalti takimim budur:)kayinvalidem dogum gunu hediyesi almisti

Eklentiler

• $image.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 35
valla hayırlı olsun üstad
bende yarn yada cumartesi bi eminönü turu yapıcam inşallah benim oduna bişeyler aldırcam

belki ctesi bizde gitmeyi düşünüyoruzzz aldır aldır ohhhh

Cok iyi almissin bitmis halinide bekliyorz tepsinin:))

nisan ayı gibi bitmiş hali olcak sanırım çünkü eminönünden taş falan almaya ancak ozaman annemle gidicez bittiğinde tabi paylaşırımmmm

Karacanin indirim zamani teyzem bna gunluk pembe catal bicak seti aldi 50tl:)6kisilkk ama.bu arada karaca haziran ayinda indirime grcek kesin bilgi:)))
canım ben öyle değilde 12 kişilik istiyorum içinde 12 tane yemek çatalı kaşıgı bıçağı 12 tane tatlı kaşığı bıçagı çatalı ve çay kaşığı ayrıca 5 adet servis takımı oluyor. Annem 6 adet günlüğe yetmez sürekli makinemi çalıştırcaksin diyor. ve evde bizede yetmiyor oyüzden öyle alayım diyorum.:44:

çok güzel canımmm ohhh negüzel doğum günlerinde çeyiz hediyelerine bayılıyorummm

Bu sene dgm gnu hediyelerim ceyize geldi hep iyide oldu valla kahvalti takimi almaktan kurtuldum:)
Ya teyzem 6kisilik almis.bn gunluge 1takim daha catal bicak seti alicam onu 12li yapicam.renkli almycam onu normal metal alicam.
Ama tantitoninin renkli catal kasiklarini ck begeniyorm ama ck pahali tanesi 4-6tl arasnda degisiyo.o yzdn her ay acaba 2-3tane alsam da o zmn icime oturmaz diye dusunmuyo degilim:))))

yada alıyormuş gibi düşün cnım kenara at o paranı ben kumbara yaptım toplamaya çalışıyorum

çok güzelmiş canım gule gule kullan, hediye olarak ceyiz gelmeside cok güzel olsa gerek ( bana sadece kahve takımı almıştı yengem dogum gununde bir tek o geldi hediye :):)): )

aynalı tepsilerde çok güzel canım kuğu gerçekten yakışıyor :)

yada alıyormuş gibi düşün cnım kenara at o paranı ben kumbara yaptım toplamaya çalışıyorum

Her ay ztn altin alip koyuyorm koseye:)ayricada her ay belli bi alisveris yapiyorm iste ceyiz icn.valla bu ceyiz isleri olmasaymis maas tamamen cebime kalcakti:)

çok güzelmiş canım gule gule kullan, hediye olarak ceyiz gelmeside cok güzel olsa gerek ( bana sadece kahve takımı almıştı yengem dogum gununde bir tek o geldi hediye :):)): )

Kahvalti takiminin hediye gelmesi ck guzel oldu onun masrafi yok en azindan.bnm ceyize ck hediye geliyo bnm icn ck iyi oluyo:)arkadaslarmda almisti.genel olarakta kuzenim surekli bisiler aliyo:)

Gelelimm benim nisan tepsisi fikirlerime:)3fikir var kafamda:)altta kara kare bolmelerde resimlerimiz olan tepsi uzerine cam.Bu fikri sevgilim pek sevmedi.vintage gumus tepsi olabilir ustu aynali.yafa ahsap ustu ozel cizimli tepsi.ayrica nisan icn ozel cizim kadeh.suan sevgilim askerde bu fikirlerimi dnliyoo:)))

Her ay ztn altin alip koyuyorm koseye:)ayricada her ay belli bi alisveris yapiyorm iste ceyiz icn.valla bu ceyiz isleri olmasaymis maas tamamen cebime kalcakti:)

sorma canım ya cidden çeyiz işi olmasa maaş gezmelerde tozmlarda yenir giderdi artık evlendikten sonra gezmelerde yicez

kızlar şimdi a101 e baktımda baykuşlu tepsiyi çok begendim ama anlamadım o tepsi 27 martta mı gelicek yoksa 27 marta kadar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…