Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özge herşeyi düşünüyor Bir arkadaşımıza mezuniyet için çektircez aslında olabilir sonra da babam nerde çektirdiniz bunu ne zamandan kalma bu fotoğraf diye başımın etini yesin
canım sende babana isteme ve söz olayını söyledikten sonra söze yakın çektirirsin diğer malzemelerini hazırda bekletir fotoğrafçıya da acil olduğunu söylersen 1 fotoğrafı da hemencik halleder sende kısa zamanda hazırlarsın babana da işte 1 hafta öncesi babacım yeni yani fotoğraf tepsi için çektirdik dersin her şey güzel olur :)
Eki Görüntüle 1034278
Kızlar ben böyle bir tepsi düşünüyorum söz yüzüklerini koymak için önceden de söylediğim gibi tepsinin çukur olan kısmı kadar büyüklükte resim çıkartıp tepsiye koyacağım ve üstüne cam oturtup kenarlarından silikonla yapıştıracağım şayet böyle kulpu taşlı seçersem silikon olan yerleri kapatmak içinde taş geçeceğim çevresini şu an ki düşüncem bu kulplara bir iki kurdale süslemesi ile renk katarsak güzel olacaktır tabi ki küçük camdan kuğularımızı unutmamak lazım onları da resmi bozmadan bir köşeye yapıştırırız :)
kızlar bugünde pasta takımı takıldı yaa aklımda çok gereklimi bu:26:
bence gerekli canım ben cupcake tarzı ayrı ayrı alıp kendim konbinlicem
Bnmde amerikan servislerinin kenarina kanavice ile bas harflerimizi yapma gbi planim var:)yapmayi dusundugm ck sey var aslinda umarim evlenene kdr yaparm hepsini:))
cok güzel olur canım bende aynalı tepsi ya da tepsi alıp üstüne ayna yapıştırabilirim benimde kuğular dikkatimi çekiyo tepsiyede cok yakışıyo
bence gerekli canım ben cupcake tarzı ayrı ayrı alıp kendim konbinlicem
cam tercih etmiycem canım karar verdim :) beyaz bi takım oluşturcam :) 12 beyaz düz tabak alıcam yada renkli :) ama gönlüm beyazdan yana:) kek fanusu ve kurabiyeligde beyaz istiyorum zaten :) sade olur :) hem beyaz düz tabakları kahvaltıda 6 kişiden fazla olursakda kullanabilirim :) 12de beyaz fincan oldu mu tamamdırKişiden kişiye gerekliliği değişir, yemek takımının servis tabakları da kullanılıyor gayet de güzel oluyor ama ben cam takımları daha çok seviyorum pasta börek işlerinde =)
Pasta takimi derken?pasta tabagi al cnm bide buyuk pasta tabagi tmm iste:)spatula kek fanusu vs onlari alrsn ztn ceyizine.kendin olusturursn yani.ozel bi takim olarak alip onca para vermeye grk yk bnce
gerekliyse bende yapıyım ama ben beyaz düşünüyorum beyaz tabaklar beyaz kurabiyelik ve kek fanusu hatta belki beyaz çay fincanları
Carrefour a cupcake cay bardaklari sekerlik vs gelmis haberin olsun:)
onları kullanmak istemiyorum canım bi aklımda renkli olsun diyo karar veremiyorumcanım beyaz istiyosan 12li yemek takımlarının zaten tatlı tabakları ve fincanları oluyo geriye bi tek kek standıyla fanusu falan kalıyo onlarıda halledersin
kızlar topiği iyice çeyiz topiğine çevirdik bu gidişle bizi 'Çeyizimiz için biz neler aldık?' a taşıcaklar
cam tercih etmiycem canım karar verdim :) beyaz bi takım oluşturcam :) 12 beyaz düz tabak alıcam yada renkli :) ama gönlüm beyazdan yana:) kek fanusu ve kurabiyeligde beyaz istiyorum zaten :) sade olur :) hem beyaz düz tabakları kahvaltıda 6 kişiden fazla olursakda kullanabilirim :) 12de beyaz fincan oldu mu tamamdır
beyaz b takım oluşturcam canım karar verdim :) evet bi takım begendim 370 tl çok fazla geldi fiyatı
canım beyaz istiyosan 12li yemek takımlarının zaten tatlı tabakları ve fincanları oluyo geriye bi tek kek standıyla fanusu falan kalıyo onlarıda halledersin
o zaman yarın carfurdayım teşekkür ettim canımm
onları kullanmak istemiyorum canım bi aklımda renkli olsun diyo karar veremiyorum
aslında hepimiz çeyizlerimi paylaşalım
Bncede kendin olustur canm takimini bende oyle yapicam.bn pasabahcede begendim cam yapicam kek fanusunu ayakli tepsileri vs.
kızlar topiği iyice çeyiz topiğine çevirdik bu gidişle bizi 'Çeyizimiz için biz neler aldık?' a taşıcaklar
o zaman acele etme canım tam aklında otursun öyle al :) benim topik açacak kadar çeyizim yok ki sen biraz daha biriktirip paylaşabilirsin:112: