• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ya gereklileri aliyorm ama mesele bu ay ikea ya gtcektm almam gerekenler vardi.ama eminonune gttm migrosa gttim falan bu aylik hakkimi oralarda kullandim:)bunun gbi syler yapabiliyorm yani:)

bu ay ben küçük şeyler alıcam :) yumurta çırpıcı havan tahta kaşık spatula yumurta kalıbı filan:1:

ufak tefek eşyalarımı bi tamamlıyım onlarada sıra gelicek inşallah:9:

ayy inşallah topik açtığın günleride görürüz canım :16: sen yinede önce burda paylaş ben ilk defa görmüş gibi yorum atarım :9:

Hehe ay sen cok yasa emi benimde aklima bgn geldi:))valla biz durumdan memnunuzda yetkililer ne der tabi bilmiyorm:))bi zararimiz yk ceyiz soz nisan dugun her sey var:))

her telden çalıyoruz vala ama napalım hepsi karışık biri olmayınca olmuyo :1:

bu ayda bişeyler alabilcem heralde:1: valla ben kıyafet alınca bile bu kadar mutlu olmuyorum:17:

ben kıyafet mağazalarına artık pek uğramıyorum o derece benimki şoklarda :9::9:

ayy inşallah topik açtığın günleride görürüz canım :16: sen yinede önce burda paylaş ben ilk defa görmüş gibi yorum atarım :9:

merak etme canım öncelik buranın daha çokkk fikirlerinize ihtiyacım olucakk:16:
ben önceden şu avmye gidelim şu magzaya ugrayalım diye adamın başının etini yerdim hiç o huylarım kalmadı:1:

merak etme canım öncelik buranın daha çokkk fikirlerinize ihtiyacım olucakk:16:
ben önceden şu avmye gidelim şu magzaya ugrayalım diye adamın başının etini yerdim hiç o huylarım kalmadı:1:

evliliğe hazırlanıyoruz galiba sorumluluk sahibi önce evini düşünen kadın profili :9:

her telden çalıyoruz vala ama napalım hepsi karışık biri olmayınca olmuyo :1:

Yani:)soz nisan dugun ceyiz hepsi baglantili syler sonucta:))
Ay bnde kiyafetten ck ceyizlik bakiyorm surekli:)

Kızlar geçen gün aldığım tepsimin içine 2 tane camdan yapılmış kuğu aldım yüzükleri asmak için :1: veeee onlarıda çok ucuza aldım tanesi 1 tl :1::1:

benn anlamıyorum ki üstadd nerden alışveriş yapıyosun:32::32:

:1::1::1: ucuzluk beni çekiyor canım sanırım ya :1::1: dün annem ile eski adıyla 1 milyoncu olarak geçen mağazaları gezdik (artık maalesef o mağazalar yok) züccaciye tarzı magazaları gezerken gördüm hemen aldım :1: ama eminönünde metallerini beğenmiştim olmadı onlarıda alıp deneme yapabilirimmm :1::1:

şimdide günlük çatalbıçak takımımı alcam geçen link atmıştım ya onuda araştırıyorum güzel bir pazarlıkla ucuza kapatmaya çalışacağım :1::1:

:1::1::1: ucuzluk beni çekiyor canım sanırım ya :1::1: dün annem ile eski adıyla 1 milyoncu olarak geçen mağazaları gezdik (artık maalesef o mağazalar yok) züccaciye tarzı magazaları gezerken gördüm hemen aldım :1: ama eminönünde metallerini beğenmiştim olmadı onlarıda alıp deneme yapabilirimmm :1::1:

şimdide günlük çatalbıçak takımımı alcam geçen link atmıştım ya onuda araştırıyorum güzel bir pazarlıkla ucuza kapatmaya çalışacağım :1::1:

valla hayırlı olsun üstad:1:
bende yarn yada cumartesi bi eminönü turu yapıcam inşallah benim oduna bişeyler aldırcam:9:

Back