Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ya gereklileri aliyorm ama mesele bu ay ikea ya gtcektm almam gerekenler vardi.ama eminonune gttm migrosa gttim falan bu aylik hakkimi oralarda kullandim:)bunun gbi syler yapabiliyorm yani:)

bu ay ben küçük şeyler alıcam :) yumurta çırpıcı havan tahta kaşık spatula yumurta kalıbı filan

ufak tefek eşyalarımı bi tamamlıyım onlarada sıra gelicek inşallah

ayy inşallah topik açtığın günleride görürüz canım sen yinede önce burda paylaş ben ilk defa görmüş gibi yorum atarım

Hehe ay sen cok yasa emi benimde aklima bgn geldi:))valla biz durumdan memnunuzda yetkililer ne der tabi bilmiyorm:))bi zararimiz yk ceyiz soz nisan dugun her sey var:))

her telden çalıyoruz vala ama napalım hepsi karışık biri olmayınca olmuyo

bu ayda bişeyler alabilcem heralde valla ben kıyafet alınca bile bu kadar mutlu olmuyorum

ben kıyafet mağazalarına artık pek uğramıyorum o derece benimki şoklarda

merak etme canım öncelik buranın daha çokkk fikirlerinize ihtiyacım olucakk
ben önceden şu avmye gidelim şu magzaya ugrayalım diye adamın başının etini yerdim hiç o huylarım kalmadı

merak etme canım öncelik buranın daha çokkk fikirlerinize ihtiyacım olucakk
ben önceden şu avmye gidelim şu magzaya ugrayalım diye adamın başının etini yerdim hiç o huylarım kalmadı

evliliğe hazırlanıyoruz galiba sorumluluk sahibi önce evini düşünen kadın profili

Yani:)soz nisan dugun ceyiz hepsi baglantili syler sonucta:))
Ay bnde kiyafetten ck ceyizlik bakiyorm surekli:)

Kızlar geçen gün aldığım tepsimin içine 2 tane camdan yapılmış kuğu aldım yüzükleri asmak için veeee onlarıda çok ucuza aldım tanesi 1 tl

benn anlamıyorum ki üstadd nerden alışveriş yapıyosun

ucuzluk beni çekiyor canım sanırım ya dün annem ile eski adıyla 1 milyoncu olarak geçen mağazaları gezdik (artık maalesef o mağazalar yok) züccaciye tarzı magazaları gezerken gördüm hemen aldım ama eminönünde metallerini beğenmiştim olmadı onlarıda alıp deneme yapabilirimmm

şimdide günlük çatalbıçak takımımı alcam geçen link atmıştım ya onuda araştırıyorum güzel bir pazarlıkla ucuza kapatmaya çalışacağım

valla hayırlı olsun üstad
bende yarn yada cumartesi bi eminönü turu yapıcam inşallah benim oduna bişeyler aldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…