ufak tefek eşyalarımı bi tamamlıyım onlarada sıra gelicek inşallah
Ya bnde ne alcagimi sasirmis durumdayim.her gordugumu almaya kalkiyorm.bütcem isyanda:))
all bendende o kadar vallaama ben listeme uyuyorum ondan birazcık rahatım
Ya gereklileri aliyorm ama mesele bu ay ikea ya gtcektm almam gerekenler vardi.ama eminonune gttm migrosa gttim falan bu aylik hakkimi oralarda kullandim:)bunun gbi syler yapabiliyorm yani:)
ufak tefek eşyalarımı bi tamamlıyım onlarada sıra gelicek inşallah
Hehe ay sen cok yasa emi benimde aklima bgn geldi:))valla biz durumdan memnunuzda yetkililer ne der tabi bilmiyorm:))bi zararimiz yk ceyiz soz nisan dugun her sey var:))
bu ayda bişeyler alabilcem heraldevalla ben kıyafet alınca bile bu kadar mutlu olmuyorum
ayy inşallah topik açtığın günleride görürüz canımsen yinede önce burda paylaş ben ilk defa görmüş gibi yorum atarım
ben kıyafet mağazalarına artık pek uğramıyorum o derece benimki şoklarda
merak etme canım öncelik buranın daha çokkk fikirlerinize ihtiyacım olucakk
ben önceden şu avmye gidelim şu magzaya ugrayalım diye adamın başının etini yerdim hiç o huylarım kalmadı
bence daha yeniyiz yaa hevesliyizevliliğe hazırlanıyoruz galiba sorumluluk sahibi önce evini düşünen kadın profili
bence daha yeniyiz yaa hevesliyiz
bu ay ben küçük şeyler alıcam :) yumurta çırpıcı havan tahta kaşık spatula yumurta kalıbı filan
ayy inşallah topik açtığın günleride görürüz canımsen yinede önce burda paylaş ben ilk defa görmüş gibi yorum atarım
her telden çalıyoruz vala ama napalım hepsi karışık biri olmayınca olmuyo
ben kıyafet mağazalarına artık pek uğramıyorum o derece benimki şoklarda
günadınlarrrr
Yumurta kalibi haric digerlerini bnde almadim daha:)
Kızlar geçen gün aldığım tepsimin içine 2 tane camdan yapılmış kuğu aldım yüzükleri asmak içinveeee onlarıda çok ucuza aldım tanesi 1 tl
benn anlamıyorum ki üstadd nerden alışveriş yapıyosun
ucuzluk beni çekiyor canım sanırım ya dün annem ile eski adıyla 1 milyoncu olarak geçen mağazaları gezdik (artık maalesef o mağazalar yok) züccaciye tarzı magazaları gezerken gördüm hemen aldım ama eminönünde metallerini beğenmiştim olmadı onlarıda alıp deneme yapabilirimmm
şimdide günlük çatalbıçak takımımı alcam geçen link atmıştım ya onuda araştırıyorum güzel bir pazarlıkla ucuza kapatmaya çalışacağım
bu ay inşallah onlarıda alabilcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?