kızlar şimdi a101 e baktımda baykuşlu tepsiyi çok begendim ama anlamadım o tepsi 27 martta mı gelicek yoksa 27 marta kadar var mı
sorma canım ya cidden çeyiz işi olmasa maaş gezmelerde tozmlarda yenir giderdiartık evlendikten sonra gezmelerde yicez
Aa son dergisinde ortancalar falan vardi baykuslu tepsiyi gormedm ben.27martta gelicektir diye dusunuyorm
kızlar şimdi a101 e baktımda baykuşlu tepsiyi çok begendim ama anlamadım o tepsi 27 martta mı gelicek yoksa 27 marta kadar var mı
27 martta gelicek canım bazen bi günde bile bitebiliyo perşembe gitmeni öneririm
ayy çok güzel tepsi yaa sabah ben okula annem markete artık yapcak bişey yok
akşama kadar kalır canım bende 28 ini bekliyorum bim e masa örtüsüde gelicekmiş yerini beğenirsem alıcam cuma günü öğle arası bimdeyim çeyiz aşkı uğruna
onuda isterimde tepsiyi alınca ay başına beni idare etcek kadar param kalıyo
aynı durumdayım canım bu ay kiramı ödemek hiç istemiyorum bıraksalar o parayla bile alışveriş yaparım
ben ortanca görmedim canım saklama kapları saatler ve tepsiler gördüm baykuşlu tepsiye bayıldımmm
Para her zaman gtcek bi yer buluyo iste:)ins evlendikten snra keyif zamani:)
arkadaşlar napıcagımı bilmiyorum
hayırdır canım neoldu:44:
konu açıldıgında anlatmıştm kültür farkından dolayı erkek arkdşmla evlenmeme izin verilmiyor annem kardeşlerim bir kaç akrabalarm dışndkiler istemiyor annem ve kardeşlerim babamla konşmus tanşmaya gelmek istiyorlar die ve hala babam ikna olmamş napıcgmı blmiyorum çok üzgnüm
arkadaşlar napıcagımı bilmiyorum
ayy çok saçma yaa benim de erkek arkadaşım doğulu biz batılıyız aramızda hiç bir zaman sorun çıkmadı düşüncelerimiz o kadar örtüşüyo ki 8 martta erkek arkadaşım babamla tanışmaya geldi her şey harika geçti babam çok sevdi ben de sevgilim ailesiyle çok iyi anlaşıyorum arada fark var mı dersen bence hiç bir fark yok kültürlerimizde siz mutlu olduktan sonra ailelerin sırf bu kültür bahanesinden dolayı sorun çıkarmalarına bir anlam veremiyorum çok da kızıyorumsanki sizin oturduğunuz yerden birisiyle evlendiğinde o kişiyle yüzde yüz mutlu olma garantin mi var sen de canını fazla sıkma baban eninde sonunda ikna olur senin yanında olanlar da babanla konuşsunlar canım baskı yapın biraz
anladım canımm okumadım ben yada okudum hatırlamıyorum okdr çok sayfa varki:44: nasıl bi yol izleyeceksiniz zor bi duurumm
benm erkek arkadşmda dogulu ve inanırmısınz hiç bir fark yok aramzda onn aileside tıpkı biz gibi maşallahçokta güzel anlaşıyoruz ve çok mutluyuz ama babam çok içine kapanık hiç konşmaz nerdeyse ve sessiz sakin biri oldugu için bende ilk çocugum die galiba korkuyo oda onada hak veriyorum ama inşallah zamanla ikna olur
erkek arkdşm sabredicez 40 yıl geçsede ikna olucak bigün diyp bana destek oluyo başka hç bişey glbiyoki aklıma napmam gerktigiyle ilgili sadece dua ediyoruz Rabbim vekilim inşallah ikna edick babamı dua etmekdn başka bsey yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?