Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Herkese selamlar, aldıklarınız çok güzel hayırlı olsun =)

Kızlar ben böyle bir tepsi düşünüyorum söz yüzüklerini koymak için önceden de söylediğim gibi tepsinin çukur olan kısmı kadar büyüklükte resim çıkartıp tepsiye koyacağım ve üstüne cam oturtup kenarlarından silikonla yapıştıracağım şayet böyle kulpu taşlı seçersem silikon olan yerleri kapatmak içinde taş geçeceğim çevresini şu an ki düşüncem bu kulplara bir iki kurdale süslemesi ile renk katarsak güzel olacaktır tabi ki küçük camdan kuğularımızı unutmamak lazım onları da resmi bozmadan bir köşeye yapıştırırız :)

Son düzenleme:

fikir güzel
ben fotoğrafları bize ait bir köşeye bide açık büfeye koyucam kapıdan ilk girdiklerinde kare küçük bir masa görcekler üstünde fotograflarımız ve sepet içibde yastıklarımız olucak

sende başla canım ben çok pişmanın keşke okulların başladığı ilk ay almaya başlasaydım
Herkese selamlar, aldıklarınız çok güzel hayırlı olsun =)
selam canım çokk teşekkürler

evet gördüm bunu hatta hayran kaldımm planlarıma göre kışa gelmeseydi nişanımız kesin bi bahçe bulur böyle bişey yapardım

sen nişan mekanında yine güzel ve özel fikirler bulup başkalarını da senin nişanına hayran bırakırsın eminim :)

sen nişan mekanında yine güzel ve özel fikirler bulup başkalarını da senin nişanına hayran bırakırsın eminim :)

inşallah yaa gerçi çok abartmadan yine bişeyler var aklımda bu ilişkinin kronolojik sırası girişte böyle bişey olabilir... bide her tabaga geldikleri için teşekkür kartı ve kar kürelerini koymayı planlıyorum

Kronolojik sıra güzel ama benim gibi uzun ilişkiler için olmayabilir hele ki küçük yaşta başlamışsa hiç hiç yani ama senin süreler gayet makul yapabilirsin hoş olur
Her tabaktan ziyade masalara birer tane yeterli diye düşünüyorum canım ya da iki tane de olabilir masada ki herkes görebilsin diye :)

doğru söylüyosun canım
var işte aklımda bişeyler kar kürelerini nişan hediyesi olarak düşündüğüm için her tabaga dedim ama oturma planı yaparım herkesin adı yazılı olur erkeklere farklı kadınlara farklı bi hediye düşünebilirim

kar küresi masadaki sandalye sayısı kadar olabilir canım ben teşekkür kartı için dedim tek tek olmayabilir diye kar küresi hediyelik için çok güzel :)

kar küresi masadaki sandalye sayısı kadar olabilir canım ben teşekkür kartı için dedim tek tek olmayabilir diye kar küresi hediyelik için çok güzel :)

olabilir canım haklısın şu sözü bi atlatıyımda nişanıda bi şekilde yaparız artık

Güzel olacak gibi =) Ben de ahşap tepsi alıp boyayacağım, içine kurdelelerden ya da oyalardan çiçekli bir çalışma yapıp üzerine cam koyacağım bakalım nasıl olacak?

Son düzenleme:
Ben de ahşap tepsi alıp boyayacağım, içine kurdelelerden ya da oyalardan çiçekli bir çalışma yapıp üzerine cam koyacağım bakalım nasıl olacak?

oda olabilir canım ben resmi şu yüzden düşündüm daha sonra tepsiyi evimizin bir köşesine koyarım hem sözümden hatıra olur hemde çerçeve görevi görür :)

oda olabilir canım ben resmi şu yüzden düşündüm daha sonra tepsiyi evimizin bir köşesine koyarım hem sözümden hatıra olur hemde çerçeve görevi görür :)

Güzel fikir tabi =) bizim pek güzel fotoğrafımız yok çekmiyoruz nedense yoksa ben de düşünüyordum o tarz.

Güzel fikir tabi =) bizim pek güzel fotoğrafımız yok çekmiyoruz nedense yoksa ben de düşünüyordum o tarz.

yoksa da çektirirsiniz canım bizim resimlerimiz var ama sırf tepsiye koymak için profesyonel fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…