http://www.nehirmagaza.com/index.php?do=catalog/product&pid=729
kızlar bu takım sizce nasıl? link vermek yasak deildi galiba :S
Ben boyle sade yemek takimlarini seviyorumm.ben begendim canim.fiyatida uygun gbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
örebiliyorum canım benim anneceğimin beli ve boynu rahatsız çok oyalayacak işler yapmasına kıyamam bu ara iş dersler yogunum ama yogunlugum azalınca yapabiliriiimmm çok hoşuma gittiii
bende kararsız kaldım şu anda elimde olan takımlar desenli bunlar kalsa 2 tane beyaz düz takım mı alsam bilmiyorum
Desenli varsa sade ol o zmn eger 12li istiyosan oyle yap.bnce yeterli olur.
günlük takımıda 12 ye tamamlamak için canım belkide şu an elimde olan takımdan bir tane daha alırım 12 kişilk olur
annemde bu takımı tamamlayalım evlenince hiç mi bişey begenmiyceksin o zaman alırsın diyor
Bnde onu diyecektim bencede mantikli diyo annen.evlenincede begenip aldigimiz cok fazla sey olacak illaki
bizim aile biraz kalabalık olucak canım ben hiç öyle düşünmemiştim 12 ye tamamlasam bu takımımı 2 tane 12 kişilik takımım olucak
bu beni bir süre idare eder
ondan sonra evlenince bi 12 kişilk takım daha yaparım kendim
Herkese günaydın mutlu pazarlar :)
Kızlar dün elbise denedim bele kadar oturan altı dalgalı olan modellerden fiziğime uyduğunu düşünüyorum uymuş olmalı ki sevgilimin tepkisi uh oldu gözler bir açıldı gülümsemeler öyle tepki verince de biri duydu diye utandım ama biraz mini kaldı önden sorun yok ama arkası daha havalı durduğundan kahve ikramında eğileceğimi düşününce rahat edemeyeceğimi düşünerek biraz daha uzun modeller bakmakta karar verdim en azından diz ortasında olmalıymış onu fark ettim çorap giymeyeceğim için çok dikkat çekiyor :)
En çok o model elbiselerin üzerime yakışmasına sevindim kötü duracak diye endişelerim vardı ama gayet güzel oldu fotoğraf çekmiştim ama net çıkmadığını fark edince sildim artık başka bir denemem de fotoğrafla beraber geleceğim :)
canım eminim cok yakışmıştır rengi neydi bi dahakine foto bekliyorum
Keşke önceden fark edip tekrar çekseydim.Krem üstüne siyah minik desenler vardı ben bordo istiyorum ama sırf benim istediğim model olduğundan denedim üzerimde nasıl duracak diye :)
gördüğümüzü alalım yaa amann
ben 12 ye tamamlıycam sanırım şu an 6 kişilik takımım
bence çok güzell bende böyle sade bir takım düşündüm
12tl mi 7tl mi:))indirim var heralde pasabahcede.cok ucuza almissin bende bakiym bi ara:)
Ben boyle sade yemek takimlarini seviyorumm.ben begendim canim.fiyatida uygun gbi
Gecmis olsun cnm.eger elinden gelebiliyosa ztn tabiki kendin yap derim.bnmde elimden gelse bende kendim yaparim.aksamlari tv karsisinda vaktin oldukca yapabilirsn mesela
cok hoş ve sade canım benim zevkime yakın:116:
fikir edinmiş olmuşsun işte canım istersen uzun elbiseleri alıp kestirebilirsinde öbür türlü tam boyunu bulmak zor olabilir
kızlar selam, yine sayfalar birikmiş döktürmüşşünüz :)
aldıklarınızın hepsine bayıldım resmen, ayy ne cok eksigim var dedim sonra bunlar boyle kucuk kucuk ama cok sey oluyor alınması gereken aldıkça da birikiyor :):):)
önümüzdeki ay bende ufak tefek biseyler alsam iyi olacak :)
ceren harfli kupalarına bende bayıldım yarın hemen esse ye bakmayı dusunuyorum inşallah bulurum ve bende alırım
özge elbiseyi denemiş olman guzel olmus fikir edinmiş oldun en azından olup olmadıgıyla ilgili. bende oyle model istiyorum biliyorsun bende nasıl olacak acaba :S
yine denersen bol bol resim cek bence
su yemek takımı konusunda da ceren in dediği mantıklı geldi ıvır zıvır dolu olup sırf ceyiz ürünü diye cok para vermektense kendi takımını yapmak daha uygun ve mantıklı olur
aynen canım günlük için almayı düşünüyorum zaten 12 kişilik yemek takımı aldıgımda misafir için çkb takımını genelde hediye veriyorlar bu bizim günlük kullanımıza yeter diye düşünüyorum
bak canım bak evet bir bayanda benden görde bende alayım dedi ve gitti aldı
günlük için yeter diye düşünüyorum canım çok saol canım bakalım şu aöf zamanını atlatayım yapmaya başlayacağım bende.. şimdi aklımda yemek örtüsü takımı alıp peçetelerine baş hatflerimizi işletme düşüncesi var annemde yaparız dikiş makinesinde dedi nasıl olur bilemiyorum aamaa :44:
aynen canı her yemek takımına uyar sadeliği
kızlar selam, yine sayfalar birikmiş döktürmüşşünüz :)
aldıklarınızın hepsine bayıldım resmen, ayy ne cok eksigim var dedim sonra bunlar boyle kucuk kucuk ama cok sey oluyor alınması gereken aldıkça da birikiyor :):):)
önümüzdeki ay bende ufak tefek biseyler alsam iyi olacak :)
ceren harfli kupalarına bende bayıldım yarın hemen esse ye bakmayı dusunuyorum inşallah bulurum ve bende alırım
özge elbiseyi denemiş olman guzel olmus fikir edinmiş oldun en azından olup olmadıgıyla ilgili. bende oyle model istiyorum biliyorsun bende nasıl olacak acaba :S
yine denersen bol bol resim cek bence
su yemek takımı konusunda da ceren in dediği mantıklı geldi ıvır zıvır dolu olup sırf ceyiz ürünü diye cok para vermektense kendi takımını yapmak daha uygun ve mantıklı olur
öyle de olabilir elbiseyi her şeyiyle beğenip sadece kısa kullanmak istiyorsam öyle yaptırabilirim ama ne kadar istediğim olur orası ayrı bir de uzun topuk giyince daha kısa gözüküyor elbiseler bende de topuklu vardı dün sözde de topuklu giyeceğim için boyu önemli düz ayakkabı giyilse o kadar belli olmaz ama topuklu ayakkabı olmadan da olmaz