• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

örebiliyorum canım benim anneceğimin beli ve boynu rahatsız çok oyalayacak işler yapmasına kıyamam :43: bu ara iş dersler yogunum ama yogunlugum azalınca yapabiliriiimmm çok hoşuma gittiii :16:

Gecmis olsun cnm.eger elinden gelebiliyosa ztn tabiki kendin yap derim.bnmde elimden gelse bende kendim yaparim.aksamlari tv karsisinda vaktin oldukca yapabilirsn mesela

günlük takımıda 12 ye tamamlamak için canım belkide şu an elimde olan takımdan bir tane daha alırım 12 kişilk olur:9:

Bn gunluk icn 12dusunmuyorm.annemler ve kayinvalidemler geldignde ztn misafir yemek takimimi cikaririm.arkadaslarim vs geldigndede ya gunluk ya misafirlik cikaririm keyfime bagli bi durum olr.o yzdn gunluk bna gore 8kisilik yeterli.bi tane daha gunluk alirm 8kisilik diyorm.bide misafir takimim olsa 12li yeter daha ne olsun:)
Ama sn 12li dusuncen varsa aldign takimin varsa hala modeli 12ye tamamla.bi takim daha al yeterli olr

Bnde onu diyecektim bencede mantikli diyo annen.evlenincede begenip aldigimiz cok fazla sey olacak illaki

bizim aile biraz kalabalık olucak canım ben hiç öyle düşünmemiştim 12 ye tamamlasam bu takımımı 2 tane 12 kişilik takımım olucak:23:
bu beni bir süre idare eder :9:
ondan sonra evlenince bi 12 kişilk takım daha yaparım kendim:1:

bizim aile biraz kalabalık olucak canım ben hiç öyle düşünmemiştim 12 ye tamamlasam bu takımımı 2 tane 12 kişilik takımım olucak:23:
bu beni bir süre idare eder :9:
ondan sonra evlenince bi 12 kişilk takım daha yaparım kendim:1:

O zmn 2şer tane 12kisilik gunluk yemek takimi ve 12kisilik misafir yemek takimi yeterli sana cnm:)snra gerekirse ddign gbi evlendikten snra alirsn

Herkese günaydın mutlu pazarlar :)
Kızlar dün elbise denedim bele kadar oturan altı dalgalı olan modellerden fiziğime uyduğunu düşünüyorum uymuş olmalı ki sevgilimin tepkisi uh oldu gözler bir açıldı gülümsemeler :52: öyle tepki verince de biri duydu diye utandım :17: ama biraz mini kaldı önden sorun yok ama arkası daha havalı durduğundan kahve ikramında eğileceğimi düşününce rahat edemeyeceğimi düşünerek biraz daha uzun modeller bakmakta karar verdim en azından diz ortasında olmalıymış onu fark ettim çorap giymeyeceğim için çok dikkat çekiyor :)
En çok o model elbiselerin üzerime yakışmasına sevindim kötü duracak diye endişelerim vardı ama gayet güzel oldu fotoğraf çekmiştim ama net çıkmadığını fark edince sildim artık başka bir denemem de fotoğrafla beraber geleceğim :)

Son düzenleme:
Herkese günaydın mutlu pazarlar :)
Kızlar dün elbise denedim bele kadar oturan altı dalgalı olan modellerden fiziğime uyduğunu düşünüyorum uymuş olmalı ki sevgilimin tepkisi uh oldu gözler bir açıldı gülümsemeler :52: öyle tepki verince de biri duydu diye utandım :17: ama biraz mini kaldı önden sorun yok ama arkası daha havalı durduğundan kahve ikramında eğileceğimi düşününce rahat edemeyeceğimi düşünerek biraz daha uzun modeller bakmakta karar verdim en azından diz ortasında olmalıymış onu fark ettim çorap giymeyeceğim için çok dikkat çekiyor :)
En çok o model elbiselerin üzerime yakışmasına sevindim kötü duracak diye endişelerim vardı ama gayet güzel oldu fotoğraf çekmiştim ama net çıkmadığını fark edince sildim artık başka bir denemem de fotoğrafla beraber geleceğim :)

canım eminim cok yakışmıştır rengi neydi bi dahakine foto bekliyorum :34:

canım eminim cok yakışmıştır rengi neydi bi dahakine foto bekliyorum :34:

Keşke önceden fark edip tekrar çekseydim.Krem üstüne siyah minik desenler vardı ben bordo istiyorum ama sırf benim istediğim model olduğundan denedim üzerimde nasıl duracak diye :)

Keşke önceden fark edip tekrar çekseydim.Krem üstüne siyah minik desenler vardı ben bordo istiyorum ama sırf benim istediğim model olduğundan denedim üzerimde nasıl duracak diye :)

fikir edinmiş olmuşsun işte canım istersen uzun elbiseleri alıp kestirebilirsinde öbür türlü tam boyunu bulmak zor olabilir

gördüğümüzü alalım yaa amann :1:

ben 12 ye tamamlıycam sanırım şu an 6 kişilik takımım :21:

bence çok güzell bende böyle sade bir takım düşündüm :32:

aynen canım günlük için almayı düşünüyorum zaten 12 kişilik yemek takımı aldıgımda misafir için çkb takımını genelde hediye veriyorlar bu bizim günlük kullanımıza yeter diye düşünüyorum:1:

12tl mi 7tl mi:))indirim var heralde pasabahcede.cok ucuza almissin bende bakiym bi ara:)

bak canım bak evet bir bayanda benden görde bende alayım dedi ve gitti aldı :1:

Ben boyle sade yemek takimlarini seviyorumm.ben begendim canim.fiyatida uygun gbi

Gecmis olsun cnm.eger elinden gelebiliyosa ztn tabiki kendin yap derim.bnmde elimden gelse bende kendim yaparim.aksamlari tv karsisinda vaktin oldukca yapabilirsn mesela

günlük için yeter diye düşünüyorum canım :16: çok saol canım bakalım şu aöf zamanını atlatayım yapmaya başlayacağım bende.. şimdi aklımda yemek örtüsü takımı alıp peçetelerine baş hatflerimizi işletme düşüncesi var annemde yaparız dikiş makinesinde dedi nasıl olur bilemiyorum aamaa :44:

cok hoş ve sade canım benim zevkime yakın:116:

aynen canı her yemek takımına uyar sadeliği :16:

kızlar selam, yine sayfalar birikmiş :1: döktürmüşşünüz :)
aldıklarınızın hepsine bayıldım resmen, ayy ne cok eksigim var dedim sonra bunlar boyle kucuk kucuk ama cok sey oluyor alınması gereken aldıkça da birikiyor :):):)

önümüzdeki ay bende ufak tefek biseyler alsam iyi olacak :)

ceren harfli kupalarına bende bayıldım yarın hemen esse ye bakmayı dusunuyorum inşallah bulurum ve bende alırım :1::1:

özge elbiseyi denemiş olman guzel olmus fikir edinmiş oldun en azından olup olmadıgıyla ilgili. bende oyle model istiyorum biliyorsun bende nasıl olacak acaba :S
yine denersen bol bol resim cek bence:1:

su yemek takımı konusunda da ceren in dediği mantıklı geldi ıvır zıvır dolu olup sırf ceyiz ürünü diye cok para vermektense kendi takımını yapmak daha uygun ve mantıklı olur:1:

fikir edinmiş olmuşsun işte canım istersen uzun elbiseleri alıp kestirebilirsinde öbür türlü tam boyunu bulmak zor olabilir

öyle de olabilir elbiseyi her şeyiyle beğenip sadece kısa kullanmak istiyorsam öyle yaptırabilirim ama ne kadar istediğim olur orası ayrı bir de uzun topuk giyince daha kısa gözüküyor elbiseler bende de topuklu vardı dün sözde de topuklu giyeceğim için boyu önemli düz ayakkabı giyilse o kadar belli olmaz ama topuklu ayakkabı olmadan da olmaz :52:

aldıklarınızın hepsine bayıldım resmen, ayy ne cok eksigim var dedim sonra bunlar boyle kucuk kucuk ama cok sey oluyor alınması gereken aldıkça da birikiyor :):):)

ceren harfli kupalarına bende bayıldım yarın hemen esse ye bakmayı dusunuyorum inşallah bulurum ve bende alırım :1::1:

özge elbiseyi denemiş olman guzel olmus fikir edinmiş oldun en azından olup olmadıgıyla ilgili. bende oyle model istiyorum biliyorsun bende nasıl olacak acaba :S

su yemek takımı konusunda da ceren in dediği mantıklı geldi ıvır zıvır dolu olup sırf ceyiz ürünü diye cok para vermektense kendi takımını yapmak daha uygun ve mantıklı olur:1:

hoş geldiiinn :)
aslında alınacak çok bir şey yok biz çeşit çeşit olsun istediğimiz için ve aynı takımdan kap kaçaktan bir çok farklı desen beğendiğimizden çok şey alınacak gibi görünüyor oysa ki şu an bile belli başlı eşyalar kullanılıyor :)
sende dene canım en kısa zamanda eminim çok yakışacaktır denersem çekeceğim :)

aynen canım günlük için almayı düşünüyorum zaten 12 kişilik yemek takımı aldıgımda misafir için çkb takımını genelde hediye veriyorlar bu bizim günlük kullanımıza yeter diye düşünüyorum:1:

bak canım bak evet bir bayanda benden görde bende alayım dedi ve gitti aldı :1:

günlük için yeter diye düşünüyorum canım :16: çok saol canım bakalım şu aöf zamanını atlatayım yapmaya başlayacağım bende.. şimdi aklımda yemek örtüsü takımı alıp peçetelerine baş hatflerimizi işletme düşüncesi var annemde yaparız dikiş makinesinde dedi nasıl olur bilemiyorum aamaa :44:

aynen canı her yemek takımına uyar sadeliği :16:

Bnmde amerikan servislerinin kenarina kanavice ile bas harflerimizi yapma gbi planim var:)yapmayi dusundugm ck sey var aslinda umarim evlenene kdr yaparm hepsini:))

hoş geldinn canımm :3: kupaları inşallah bulursun hepimizde olsa ne güzel olurr :21:
ıvır zıvır ama bi sürü şey hayal kurarak almak çok zevkli keşke hiç bitmese hep alsam :9:

öyle de olabilir elbiseyi her şeyiyle beğenip sadece kısa kullanmak istiyorsam öyle yaptırabilirim ama ne kadar istediğim olur orası ayrı bir de uzun topuk giyince daha kısa gözüküyor elbiseler bende de topuklu vardı dün sözde de topuklu giyeceğim için boyu önemli düz ayakkabı giyilse o kadar belli olmaz ama topuklu ayakkabı olmadan da olmaz :52:

aynen tatlım topuklu bide çorapsız olunca dikkat çekiyo o günde bütün gözler sende olucak :82:

Back