• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

iyi ki almışsınız çok güzell:9::9::9:

bu çeyiz alışverişine keşke daha önce başlasaymışım yaa :) mutfagın ıvır zıvırlarını tamamlayıp banyoya yönelcem inşallah:1:

tşkler canım benim ben arada ucuz buldukca alıyorum daha çok para biriktirmeye yöneldim :1: benim ıvır zıvırlar bitti büyük para eden şeyler kaldı gibi duruyor şuan için oyüzden kumbaramın karnını doyuruyorum :52:

tşkler canım benim ben arada ucuz buldukca alıyorum daha çok para biriktirmeye yöneldim :1: benim ıvır zıvırlar bitti büyük para eden şeyler kaldı gibi duruyor şuan için oyüzden kumbaramın karnını doyuruyorum :52:

benim odun söz verdi büyük eşyaları o alcak :1: dalga geçiyo çeyizciler kervanına bi kere katıldın artık kurtaramam sen içine sinen hoşuna gidenleri al gerisini ben hallederim dedi ama ben durduramıyorum kendimii:10::10:

benim odun söz verdi büyük eşyaları o alcak :1: dalga geçiyo çeyizciler kervanına bi kere katıldın artık kurtaramam sen içine sinen hoşuna gidenleri al gerisini ben hallederim dedi ama ben durduramıyorum kendimii:10::10:

ohhh negüzell canımmm bende byükler derken işte tencere seti çatalbıçak seti yemek seti günlük yemek seti kahvaltı seti bunlar nerden baksan 2500 tutuyor benim beğendiklerim oyüzden taksite şimdiden girmektense yarı parasını biriktirim öyle alim diyorum. onun dışındaki büyükler tabiki evliliğe yakınken :1:

ohhh negüzell canımmm bende byükler derken işte tencere seti çatalbıçak seti yemek seti günlük yemek seti kahvaltı seti bunlar nerden baksan 2500 tutuyor benim beğendiklerim oyüzden taksite şimdiden girmektense yarı parasını biriktirim öyle alim diyorum. onun dışındaki büyükler tabiki evliliğe yakınken :1:

benim tencere takımım su takımım bide çatal bıçak takımım kaldı diğerleri tamamlandı:1: onlarıda alsam rahatlıycamda para biriktiremiyorum ki ne görsem alıyım diyorum:1:

benim tencere takımım su takımım bide çatal bıçak takımım kaldı diğerleri tamamlandı:1: onlarıda alsam rahatlıycamda para biriktiremiyorum ki ne görsem alıyım diyorum:1:

bi başlayınca hızını alamıyo insan ya ben napim daha cok zaman var ama dayanamıyorum gördüğümü alasım geliyo :9:

harika şeyler canım aşk dolu günlerde kullanın inşallahhh :16:

yastıklarda süper gözüküyor bitince hemen ekle merak ederiz:16:

canım renkleri çok hoş olmuşşş bendemi örsem die düşünüyorum şuan :1:

canım demirbaşlarda önemli çok iyi yapmışın güle güle kulllanın aşklaaa:16:

Renkleri bn sectimm sevdigim renklerden uyumlu olanbilecek renkleri:)valla seversen byle seyler elindende geliyosa ör derim:)bnm annem örüyoo.netten model arastirdimm.koltuk ustune falanda kenarina koyuyolar oyle cok hosuma gtti:)

kızlarr bende bugün sevdiceğimle tepsi aldım sizce nasıl :16: daha sonra belki karşıma daha güzeli çıkar ama bunu görünce hemen aldık 2 boy bi küçük bi büyük aldık. söz için süslicez beğenirsek kullanıcaz begenmessek alternatiflere bakıcaz :1::1:

nasıllll yorumlarınızı bekliyorum paşabahçeden aldımm:16:
Eki Görüntüle 1033390

Aa cok hos ben cok begendim cnm.sade ve şık bnce

Renkleri bn sectimm sevdigim renklerden uyumlu olanbilecek renkleri:)valla seversen byle seyler elindende geliyosa ör derim:)bnm annem örüyoo.netten model arastirdimm.koltuk ustune falanda kenarina koyuyolar oyle cok hosuma gtti:)

örebiliyorum canım benim anneceğimin beli ve boynu rahatsız çok oyalayacak işler yapmasına kıyamam :43: bu ara iş dersler yogunum ama yogunlugum azalınca yapabiliriiimmm çok hoşuma gittiii :16:

bi başlayınca hızını alamıyo insan ya ben napim daha cok zaman var ama dayanamıyorum gördüğümü alasım geliyo :9:
gördüğümüzü alalım yaa amann :1:
Amin cnm insallah.
Ben 8kisilik aldim gunluk yemek takimimi
ben 12 ye tamamlıycam sanırım şu an 6 kişilik takımım :21:
http://www.nehirmagaza.com/index.php?do=catalog/product&pid=729

kızlar bu takım sizce nasıl? link vermek yasak deildi galiba :S

bence çok güzell bende böyle sade bir takım düşündüm :32:

çok saol canım bi bitsinler gösteririm tabi :9::9:

12 kişilk bi takımım var canım
6 kişilik günlük takım ve 6 kişilk kahvaltı takımımda var
acaba diyorum 6 kişilk günlük takımdan bi tane daha almam gerekir mi o da 12 kişilk olur:17:

Benimde 6kisilik kahvalti takimim var.ayrica pasabahceden 8kisilik kahvalti tabagida aldim ck begendim diye.bzn de cok hosuma giden tabaklardan 2tane aliyirm svgilimle bn kullanirm diye:)
8kisilikte gunluk yemek takimim var ama bi takim daha almayi dusunuyorm gunluk icn.
Misafirlik yemek takimi daha almadim.

aynen canım nisanda annemle eminönüne gidicez metal kuğu alıcam yüzükleri geçirmek için ayrıca makas süslencek bide tepsi kenarına taş geçiricez ne fazla abartı ne çok gösterişsiz olur diye düşündük.. yok canım ha saplı ha sapsız fark etmez diye düşünüyürom :44::44: veee ben yine ucuzculuğumu kullanarak 12 tlye büyük boyu 7tlye küçük boyu aldımmm:1::1:

bakalım canım süslenincede burda bir oylamaya çıkartacağım :1: ustan gene ucuzculugunu konuşturduu amaaaa:1::1::1:

12tl mi 7tl mi:))indirim var heralde pasabahcede.cok ucuza almissin bende bakiym bi ara:)

Benimde 6kisilik kahvalti takimim var.ayrica pasabahceden 8kisilik kahvalti tabagida aldim ck begendim diye.bzn de cok hosuma giden tabaklardan 2tane aliyirm svgilimle bn kullanirm diye:)
8kisilikte gunluk yemek takimim var ama bi takim daha almayi dusunuyorm gunluk icn.
Misafirlik yemek takimi daha almadim.

bende kararsız kaldım şu anda elimde olan takımlar desenli bunlar kalsa 2 tane beyaz düz takım mı alsam bilmiyorum:1::1:

Back