- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
aynen tatlım topuklu bide çorapsız olunca dikkat çekiyo o günde bütün gözler sende olucak :82:
inşallah hepimiz içimize sinen elbiseleri buluruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen tatlım topuklu bide çorapsız olunca dikkat çekiyo o günde bütün gözler sende olucak :82:
inşallah hepimiz içimize sinen elbiseleri buluruz :)
Herkese selamlar, aldıklarınız çok güzel hayırlı olsun =)
Eki Görüntüle 1034278
Kızlar ben böyle bir tepsi düşünüyorum söz yüzüklerini koymak için önceden de söylediğim gibi tepsinin çukur olan kısmı kadar büyüklükte resim çıkartıp tepsiye koyacağım ve üstüne cam oturtup kenarlarından silikonla yapıştıracağım şayet böyle kulpu taşlı seçersem silikon olan yerleri kapatmak içinde taş geçeceğim çevresini şu an ki düşüncem bu kulplara bir iki kurdale süslemesi ile renk katarsak güzel olacaktır tabi ki küçük camdan kuğularımızı unutmamak lazım onları da resmi bozmadan bir köşeye yapıştırırız :)
sende başla canım ben çok pişmanın keşke okulların başladığı ilk ay almaya başlasaydımkızlar selam, yine sayfalar birikmiş döktürmüşşünüz :)
aldıklarınızın hepsine bayıldım resmen, ayy ne cok eksigim var dedim sonra bunlar boyle kucuk kucuk ama cok sey oluyor alınması gereken aldıkça da birikiyor :):):)
önümüzdeki ay bende ufak tefek biseyler alsam iyi olacak :)
ceren harfli kupalarına bende bayıldım yarın hemen esse ye bakmayı dusunuyorum inşallah bulurum ve bende alırım
özge elbiseyi denemiş olman guzel olmus fikir edinmiş oldun en azından olup olmadıgıyla ilgili. bende oyle model istiyorum biliyorsun bende nasıl olacak acaba :S
yine denersen bol bol resim cek bence
su yemek takımı konusunda da ceren in dediği mantıklı geldi ıvır zıvır dolu olup sırf ceyiz ürünü diye cok para vermektense kendi takımını yapmak daha uygun ve mantıklı olur
selam canım çokk teşekkürlerHerkese selamlar, aldıklarınız çok güzel hayırlı olsun =)
fikir güzel
ben fotoğrafları bize ait bir köşeye bide açık büfeye koyucam kapıdan ilk girdiklerinde kare küçük bir masa görcekler üstünde fotograflarımız ve sepet içibde yastıklarımız olucak
bende fotoğraf konusunu nişanda bahçe süslemesinde düşünüyorum http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...i-nisan-tepsisi/644049-tutawuanin-nisani.html fikir aldığım üyenin nişanı :)
evet gördüm bunu hatta hayran kaldımm planlarıma göre kışa gelmeseydi nişanımız kesin bi bahçe bulur böyle bişey yapardım
sen nişan mekanında yine güzel ve özel fikirler bulup başkalarını da senin nişanına hayran bırakırsın eminim :)
inşallah yaa gerçi çok abartmadan yine bişeyler var aklımdaEki Görüntüle 1034315 bu ilişkinin kronolojik sırası girişte böyle bişey olabilir... bide her tabaga geldikleri için teşekkür kartı ve kar kürelerini koymayı planlıyorum
Kronolojik sıra güzel ama benim gibi uzun ilişkiler için olmayabilir hele ki küçük yaşta başlamışsa hiç hiç yani ama senin süreler gayet makul yapabilirsin hoş olur
Her tabaktan ziyade masalara birer tane yeterli diye düşünüyorum canım ya da iki tane de olabilir masada ki herkes görebilsin diye :)
doğru söylüyosun canım
var işte aklımda bişeyler kar kürelerini nişan hediyesi olarak düşündüğüm için her tabaga dedim ama oturma planı yaparım herkesin adı yazılı olur erkeklere farklı kadınlara farklı bi hediye düşünebilirim
kar küresi masadaki sandalye sayısı kadar olabilir canım ben teşekkür kartı için dedim tek tek olmayabilir diye kar küresi hediyelik için çok güzel :)
Eki Görüntüle 1034278
Kızlar ben böyle bir tepsi düşünüyorum söz yüzüklerini koymak için önceden de söylediğim gibi tepsinin çukur olan kısmı kadar büyüklükte resim çıkartıp tepsiye koyacağım ve üstüne cam oturtup kenarlarından silikonla yapıştıracağım şayet böyle kulpu taşlı seçersem silikon olan yerleri kapatmak içinde taş geçeceğim çevresini şu an ki düşüncem bu kulplara bir iki kurdale süslemesi ile renk katarsak güzel olacaktır tabi ki küçük camdan kuğularımızı unutmamak lazım onları da resmi bozmadan bir köşeye yapıştırırız :)
Ben de ahşap tepsi alıp boyayacağım, içine kurdelelerden ya da oyalardan çiçekli bir çalışma yapıp üzerine cam koyacağım bakalım nasıl olacak?
bende fotoğraf konusunu nişanda bahçe süslemesinde düşünüyorum http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...i-nisan-tepsisi/644049-tutawuanin-nisani.html fikir aldığım üyenin nişanı :)
oda olabilir canım ben resmi şu yüzden düşündüm daha sonra tepsiyi evimizin bir köşesine koyarım hem sözümden hatıra olur hemde çerçeve görevi görür :)
Güzel fikir tabi =) bizim pek güzel fotoğrafımız yok çekmiyoruz nedense yoksa ben de düşünüyordum o tarz.