bence 6 veya 8 yeterli canım misafire 12lik alırsın
bende cerene katılıyorum canım çünkü zaten misafir takımı 12 kişi olcak günlükte 12 olursa napcaz okadar tabakkk 6 kişilik yeterlii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman yarın en yakın esse ye koşşşş
teşekkür ederim hepimiz aşkla kullanalım önce demirbaşları alayım ki diğerlerini yavaş yavaş gördüğümde sürekli alabilirim :)
çok saol canım bi bitsinler gösteririm tabiharika şeyler canım aşk dolu günlerde kullanın inşallahhh
yastıklarda süper gözüküyor bitince hemen ekle merak ederiz
kızlarr bende bugün sevdiceğimle tepsi aldım sizce nasıl daha sonra belki karşıma daha güzeli çıkar ama bunu görünce hemen aldık 2 boy bi küçük bi büyük aldık. söz için süslicez beğenirsek kullanıcaz begenmessek alternatiflere bakıcaz
nasıllll yorumlarınızı bekliyorum paşabahçeden aldımm
Eki Görüntüle 1033390
kızlarr bende bugün sevdiceğimle tepsi aldım sizce nasıl daha sonra belki karşıma daha güzeli çıkar ama bunu görünce hemen aldık 2 boy bi küçük bi büyük aldık. söz için süslicez beğenirsek kullanıcaz begenmessek alternatiflere bakıcaz
Eki Görüntüle 1033390
bende cerene katılıyorum canım çünkü zaten misafir takımı 12 kişi olcak günlükte 12 olursa napcaz okadar tabakkk 6 kişilik yeterlii
Eki Görüntüle 1033390
aynen canım mantıklı hareket ediyorsun bizim evde koycak yer olmadıgından ben yemek takımı tencere vb büyük şeyleri evliliğe 3-4 ay kala alcam inşallah
güzelmiş canım sade hoş süslemeyle daha gösterişli olur.saplı düşünmüyor musun ?
Ne kadara aldın ? :)
bence gayet sade ve şık süslenince nasıl olur bilmem
aynen canım mantıklı hareket ediyorsun bizim evde koycak yer olmadıgından ben yemek takımı tencere vb büyük şeyleri evliliğe 3-4 ay kala alcam inşallah
aynen canım nisanda annemle eminönüne gidicez metal kuğu alıcam yüzükleri geçirmek için ayrıca makas süslencek bide tepsi kenarına taş geçiricez ne fazla abartı ne çok gösterişsiz olur diye düşündük.. yok canım ha saplı ha sapsız fark etmez diye düşünüyürom :44::44: veee ben yine ucuzculuğumu kullanarak 12 tlye büyük boyu 7tlye küçük boyu aldımmm
bakalım canım süslenincede burda bir oylamaya çıkartacağım ustan gene ucuzculugunu konuşturduu amaaaa
aynen canım nisanda annemle eminönüne gidicez metal kuğu alıcam yüzükleri geçirmek için ayrıca makas süslencek bide tepsi kenarına taş geçiricez ne fazla abartı ne çok gösterişsiz olur diye düşündük.. yok canım ha saplı ha sapsız fark etmez diye düşünüyürom :44::44: veee ben yine ucuzculuğumu kullanarak 12 tlye büyük boyu 7tlye küçük boyu aldımmm
bakalım canım süslenincede burda bir oylamaya çıkartacağım ustan gene ucuzculugunu konuşturduu amaaaa
şöyle bir şey var canım zaten 2 kişi biz olacağız diyelim ki kardeşlerimi ve sevgilimin kardeşlerini çağırdım ya da tek aile aldık 6-8 kişiyi geçiyor günlük takım çok parçalı değil ama yine de 12 kişilik olmalı bence tabi.Ya da arkadaşları kuzenleri çağırdın vs.hepsine misafiri çıkarmayız herhalde
şöyle bir şey var canım zaten 2 kişi biz olacağız diyelim ki kardeşlerimi ve sevgilimin kardeşlerini çağırdım ya da tek aile aldık 6-8 kişiyi geçiyor günlük takım çok parçalı değil ama yine de 12 kişilik olmalı bence tabi.Ya da arkadaşları kuzenleri çağırdın vs.hepsine misafiri çıkarmayız herhalde
tepsine bayıldım canım karşına daha güzelleri cıksa bile boşver ikiniz birlikte gidip almışsınız manevi değeri var :112: abuu benim çeyizim düğüne 3 ay kala tamamlanmamış olsa krizlere girerim panik olurumm
o kadar da yakın alma önceden al ki ödemesi bitsin koyacak yer bulursun en azından önceden hesapla ne kadar tutacak taksiti ne kadar sürecek diye o kadar önceden alırsın peşin alacaksan tabi o ayrı :)
ben misafir takımımıda bol bol kullanmayı düşünüyorum ondan canım zaten 12liği 6lı 6lı alıp tamamlicam bi topikte okudum sonradan rafa kaldırdığın cok parça oluyomuş mesela o porselen corba tenceresi hem boşuna bulaşık hemde yemeği soğutuyo bide milyarlar veriyosun bana mantıklı geldi :)
bende misafir takımını çıkartırım diye düşündüğü için öyle dedim ama bilemedim bak şimdi sende haklısın sonuçtaaa:44::44:
aynen canım annemde çok begendii canım ben para birikimi yapıyorum onunla 3-4 ay önceden şıp alırım diyorum ama bilemiyorum tabiii heycandan nasıl olurr:44:
5-6 ay diyim ozaaman canım yaa zor durumdada kalmak istemem evi yığcaz artıkk ben nakit alcam canım şimdiden bi kumbara yaptım 2.500tl biriktircem begendim takımın fiyatı o bakalım birikirse nakit alırım 3-4 ay önceden iyi olur
yokkk artıkkk nerden aldınnn
fiyatı da iyiymiş canım güle güle kullan :)
ben misafir takımını iki aileyi ya da akrabalar çoğunluk geldiğinde çıkarırım diye düşünüyorum 6 kişilik alırım 7-8 kişi gelir misafiri çıkarmak zorunda kalırım bu sefer günlüğün anlamı kalmaz cerenin dediği gibi 6 lı takımlar var hem uygun hem az parçalı direk 12 li almak yerine 2 tane 6 lı alınır hem 12 li günlüğün olur hemde uygun ve ıvır zıvır parçası olmayanlardan olur
paşabahçe mağazasından aldım canım yarıyarıya indirmişler tepsileri bende hemen hoooop kaptımm sevdiceğime beğendi hemen alalım dedi aldık
tşk ederim canım benim daha iyileri size nasip olsunnn
anladım canımm senin fikrinde çok mantıklı ama ben biraz misafir takımı olayını sevmiyorum hani karaca reklamında diyorya hergününüz özel olsun oyüzden kullanırım ya
paşabahçe mağazasından aldım canım yarıyarıya indirmişler tepsileri bende hemen hoooop kaptımm sevdiceğime beğendi hemen alalım dedi aldık