Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

iyi ki almışsınız çok güzell

bu çeyiz alışverişine keşke daha önce başlasaymışım yaa :) mutfagın ıvır zıvırlarını tamamlayıp banyoya yönelcem inşallah

tşkler canım benim ben arada ucuz buldukca alıyorum daha çok para biriktirmeye yöneldim benim ıvır zıvırlar bitti büyük para eden şeyler kaldı gibi duruyor şuan için oyüzden kumbaramın karnını doyuruyorum

benim odun söz verdi büyük eşyaları o alcak dalga geçiyo çeyizciler kervanına bi kere katıldın artık kurtaramam sen içine sinen hoşuna gidenleri al gerisini ben hallederim dedi ama ben durduramıyorum kendimii

ohhh negüzell canımmm bende byükler derken işte tencere seti çatalbıçak seti yemek seti günlük yemek seti kahvaltı seti bunlar nerden baksan 2500 tutuyor benim beğendiklerim oyüzden taksite şimdiden girmektense yarı parasını biriktirim öyle alim diyorum. onun dışındaki büyükler tabiki evliliğe yakınken

benim tencere takımım su takımım bide çatal bıçak takımım kaldı diğerleri tamamlandı onlarıda alsam rahatlıycamda para biriktiremiyorum ki ne görsem alıyım diyorum

benim tencere takımım su takımım bide çatal bıçak takımım kaldı diğerleri tamamlandı onlarıda alsam rahatlıycamda para biriktiremiyorum ki ne görsem alıyım diyorum

bi başlayınca hızını alamıyo insan ya ben napim daha cok zaman var ama dayanamıyorum gördüğümü alasım geliyo

kızlar bugun esseye uğradım %5o indirim vardı
benim bardaklarda hala duruyodu acelem yok diye bişe almadım ama zor tuttum kendimi
migrostada züccaciyede çarşambaları indirim oluyomuş haberiniz olsun

Demek carsambalari:)aklimda olsun bu guzel seyler oluyo migrosta

Renkleri bn sectimm sevdigim renklerden uyumlu olanbilecek renkleri:)valla seversen byle seyler elindende geliyosa ör derim:)bnm annem örüyoo.netten model arastirdimm.koltuk ustune falanda kenarina koyuyolar oyle cok hosuma gtti:)

Aa cok hos ben cok begendim cnm.sade ve şık bnce

Renkleri bn sectimm sevdigim renklerden uyumlu olanbilecek renkleri:)valla seversen byle seyler elindende geliyosa ör derim:)bnm annem örüyoo.netten model arastirdimm.koltuk ustune falanda kenarina koyuyolar oyle cok hosuma gtti:)

örebiliyorum canım benim anneceğimin beli ve boynu rahatsız çok oyalayacak işler yapmasına kıyamam bu ara iş dersler yogunum ama yogunlugum azalınca yapabiliriiimmm çok hoşuma gittiii

bi başlayınca hızını alamıyo insan ya ben napim daha cok zaman var ama dayanamıyorum gördüğümü alasım geliyo
gördüğümüzü alalım yaa amann
Amin cnm insallah.
Ben 8kisilik aldim gunluk yemek takimimi
ben 12 ye tamamlıycam sanırım şu an 6 kişilik takımım
http://www.nehirmagaza.com/index.php?do=catalog/product&pid=729

kızlar bu takım sizce nasıl? link vermek yasak deildi galiba :S

bence çok güzell bende böyle sade bir takım düşündüm

Benimde 6kisilik kahvalti takimim var.ayrica pasabahceden 8kisilik kahvalti tabagida aldim ck begendim diye.bzn de cok hosuma giden tabaklardan 2tane aliyirm svgilimle bn kullanirm diye:)
8kisilikte gunluk yemek takimim var ama bi takim daha almayi dusunuyorm gunluk icn.
Misafirlik yemek takimi daha almadim.

12tl mi 7tl mi:))indirim var heralde pasabahcede.cok ucuza almissin bende bakiym bi ara:)

bende kararsız kaldım şu anda elimde olan takımlar desenli bunlar kalsa 2 tane beyaz düz takım mı alsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…