iyi ki almışsınız çok güzell
bu çeyiz alışverişine keşke daha önce başlasaymışım yaa :) mutfagın ıvır zıvırlarını tamamlayıp banyoya yönelcem inşallah
tşkler canım benim ben arada ucuz buldukca alıyorum daha çok para biriktirmeye yöneldimbenim ıvır zıvırlar bitti büyük para eden şeyler kaldı gibi duruyor şuan için oyüzden kumbaramın karnını doyuruyorum
benim odun söz verdi büyük eşyaları o alcakdalga geçiyo çeyizciler kervanına bi kere katıldın artık kurtaramam sen içine sinen hoşuna gidenleri al gerisini ben hallederim dedi ama ben durduramıyorum kendimii
ohhh negüzell canımmm bende byükler derken işte tencere seti çatalbıçak seti yemek seti günlük yemek seti kahvaltı seti bunlar nerden baksan 2500 tutuyor benim beğendiklerim oyüzden taksite şimdiden girmektense yarı parasını biriktirim öyle alim diyorum. onun dışındaki büyükler tabiki evliliğe yakınken
benim tencere takımım su takımım bide çatal bıçak takımım kaldı diğerleri tamamlandıonlarıda alsam rahatlıycamda para biriktiremiyorum ki ne görsem alıyım diyorum
benim tencere takımım su takımım bide çatal bıçak takımım kaldı diğerleri tamamlandıonlarıda alsam rahatlıycamda para biriktiremiyorum ki ne görsem alıyım diyorum
güzel günlerde kullanınn
günlük yemek takımı kaç kişilik olmalı:44:
hayırlı olsun özgecim ben demirbaşları iş bulduğumda falan alırım sanırsam şuan öğrenci bütçem ufaklara yetiyo
o zaman bi yerde leoparlı bişe görür görmez sana söylüyorum canım güle güle kullan
kızlar bugun esseye uğradım %5o indirim vardı
benim bardaklarda hala duruyodu acelem yok diye bişe almadım ama zor tuttum kendimi
migrostada züccaciyede çarşambaları indirim oluyomuş haberiniz olsun
harika şeyler canım aşk dolu günlerde kullanın inşallahhh
yastıklarda süper gözüküyor bitince hemen ekle merak ederiz
canım renkleri çok hoş olmuşşş bendemi örsem die düşünüyorum şuan
canım demirbaşlarda önemli çok iyi yapmışın güle güle kulllanın aşklaaa
kızlarr bende bugün sevdiceğimle tepsi aldım sizce nasıldaha sonra belki karşıma daha güzeli çıkar ama bunu görünce hemen aldık 2 boy bi küçük bi büyük aldık. söz için süslicez beğenirsek kullanıcaz begenmessek alternatiflere bakıcaz
nasıllll yorumlarınızı bekliyorum paşabahçeden aldımm
Eki Görüntüle 1033390
Renkleri bn sectimm sevdigim renklerden uyumlu olanbilecek renkleri:)valla seversen byle seyler elindende geliyosa ör derim:)bnm annem örüyoo.netten model arastirdimm.koltuk ustune falanda kenarina koyuyolar oyle cok hosuma gtti:)
Aa cok hos ben cok begendim cnm.sade ve şık bnce
gördüğümüzü alalım yaa amannbi başlayınca hızını alamıyo insan ya ben napim daha cok zaman var ama dayanamıyorum gördüğümü alasım geliyo
ben 12 ye tamamlıycam sanırım şu an 6 kişilik takımımAmin cnm insallah.
Ben 8kisilik aldim gunluk yemek takimimi
http://www.nehirmagaza.com/index.php?do=catalog/product&pid=729
kızlar bu takım sizce nasıl? link vermek yasak deildi galiba :S
çok saol canım bi bitsinler gösteririm tabi
12 kişilk bi takımım var canım
6 kişilik günlük takım ve 6 kişilk kahvaltı takımımda var
acaba diyorum 6 kişilk günlük takımdan bi tane daha almam gerekir mi o da 12 kişilk olur
aynen canım nisanda annemle eminönüne gidicez metal kuğu alıcam yüzükleri geçirmek için ayrıca makas süslencek bide tepsi kenarına taş geçiricez ne fazla abartı ne çok gösterişsiz olur diye düşündük.. yok canım ha saplı ha sapsız fark etmez diye düşünüyürom :44::44: veee ben yine ucuzculuğumu kullanarak 12 tlye büyük boyu 7tlye küçük boyu aldımmm
bakalım canım süslenincede burda bir oylamaya çıkartacağımustan gene ucuzculugunu konuşturduu amaaaa
Benimde 6kisilik kahvalti takimim var.ayrica pasabahceden 8kisilik kahvalti tabagida aldim ck begendim diye.bzn de cok hosuma giden tabaklardan 2tane aliyirm svgilimle bn kullanirm diye:)
8kisilikte gunluk yemek takimim var ama bi takim daha almayi dusunuyorm gunluk icn.
Misafirlik yemek takimi daha almadim.
ben iyisi aynı takımımdan bi tane daha alıyım 12 kişilik olsun
Ndn ayni takimdan aliyosun ki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?