• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bittiginde battaniye olcaklar:))

bende örüyorum kendi elimle canım mersizeden renkli çok güzel oldu benimkide servisde ördüm masa için bardak atlıgı falan :6::9:

senin sarı bardaklara ve baykusa bayıldım nereden aldın onları güle güle kullan bende a101 den aldım gecen gittim:34:

bende örüyorum kendi elimle canım mersizeden renkli çok güzel oldu benimkide servisde ördüm masa için bardak atlıgı falan :6::9:

senin sarı bardaklara ve baykusa bayıldım nereden aldın onları güle güle kullan bende a101 den aldım gecen gittim:34:

Ohhh ne guzell bn oremiyorm valla hic beceremem annem oruyor:)ben suan kirlent uzerine sedef rengi dugmelerle bas harfi işliyorum.bittigindede kanavice yapmaya baslycam:)yapmayi planladigm ck sy var:))
Baykus kavanozu migrostan aldim.sari kadehler ikea'dan:)

Kahve fincanlarimm:)
Bu arada ben leoparı ck severim bayag yani:))cevremde leopar hastasi oldugumu bilmeyen ykturr.leopar gorduklernde akillarina gelirm tam senlik falan derler o derece:))

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 26
Eki Görüntüle 1033331
Bende hep büyük parça alıyorum ya kızlar teflon tencerelerim bugün aldık bende büyük tava derin ve geniş tencere var yani sağ alttakini almadık :)

Bu arada ben leoparı ck severim bayag yani:))cevremde leopar hastasi oldugumu bilmeyen ykturr.leopar gorduklernde akillarina gelirm tam senlik falan derler o derece:))

güzel günlerde kullanınn:nazar::nazar:

günlük yemek takımı kaç kişilik olmalı:44:

Eki Görüntüle 1033331
Bende hep büyük parça alıyorum ya kızlar teflon tencerelerim bugün aldık bende büyük tava derin ve geniş tencere var yani sağ alttakini almadık :)

hayırlı olsun özgecim ben demirbaşları iş bulduğumda falan alırım sanırsam şuan öğrenci bütçem ufaklara yetiyo :9:

o zaman bi yerde leoparlı bişe görür görmez sana söylüyorum canım güle güle kullan :9::9:

hayırlı olsun özgecim ben demirbaşları iş bulduğumda falan alırım sanırsam şuan öğrenci bütçem ufaklara yetiyo :9:

o zaman bi yerde leoparlı bişe görür görmez sana söylüyorum canım güle güle kullan :9::9:

teşekkür ederim canım annem ve sevdiğim ortak aldılar yarı yarıya :)

Son düzenleme:
kızlar bugun esseye uğradım %5o indirim vardı :30:
benim bardaklarda hala duruyodu acelem yok diye bişe almadım ama zor tuttum kendimi :1:
migrostada züccaciyede çarşambaları indirim oluyomuş haberiniz olsun :8::21:

Eki Görüntüle 1031953 renkli kaplarım :)Eki Görüntüle 1031952 tepsim:)Eki Görüntüle 1031950 buda kesme tahtam :)Eki Görüntüle 1031949 tuzluk ve biberlik :)Eki Görüntüle 1031948 zeytin tabaklarım:)Eki Görüntüle 1031947 sos tavam :)Eki Görüntüle 1031946 kurabiye kalıplarım:)Eki Görüntüle 1031945 nhalem 5 tane :)Eki Görüntüle 1031944 ekmak kesme tahtam :)Eki Görüntüle 1031943 salata kasem :)Eki Görüntüle 1031942 5li saklama kabım:)Eki Görüntüle 1031941 3lü servis tabaklarım :)Eki Görüntüle 1031940 balık tabaklarımdan :)Eki Görüntüle 1031938 limon sıkacağımEki Görüntüle 1031937 tel süzgecim :)Eki Görüntüle 1031936 rendem :)Eki Görüntüle 1031935 kirli kaşıklığım :)evettt sonunda resim yükleyebildim flaş kurbanı oldum ama bunlar benim ganimetlerim kızlar birde çerez takımım var eklemeyi unutmuşum :)

harika şeyler canım aşk dolu günlerde kullanın inşallahhh :16:

Eki Görüntüle 1031954 evett yastıklarımda bunlar kızlar uçları dikilcek ve süslenicek ama yinede paylaşmak istedim :32:

yastıklarda süper gözüküyor bitince hemen ekle merak ederiz:16:

Bittiginde battaniye olcaklar:))
canım renkleri çok hoş olmuşşş bendemi örsem die düşünüyorum şuan :1:

Eki Görüntüle 1033331
canım demirbaşlarda önemli çok iyi yapmışın güle güle kulllanın aşklaaa:16:

kızlarr bende bugün sevdiceğimle tepsi aldım sizce nasıl :16: daha sonra belki karşıma daha güzeli çıkar ama bunu görünce hemen aldık 2 boy bi küçük bi büyük aldık. söz için süslicez beğenirsek kullanıcaz begenmessek alternatiflere bakıcaz :1::1:

nasıllll yorumlarınızı bekliyorum paşabahçeden aldımm:16:
$56046.jpg

harika şeyler canım aşk dolu günlerde kullanın inşallahhh :16:

yastıklarda süper gözüküyor bitince hemen ekle merak ederiz:16:

canım renkleri çok hoş olmuşşş bendemi örsem die düşünüyorum şuan :1:

canım demirbaşlarda önemli çok iyi yapmışın güle güle kulllanın aşklaaa:16:

teşekkür ederim hepimiz aşkla kullanalım önce demirbaşları alayım ki diğerlerini yavaş yavaş gördüğümde sürekli alabilirim :)

Back