- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
hoş geldin canım uzak kalsan da aklında olduğumuz için ne mutlu bize ki arada da olsa uğruyorsun :)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah görürüz o günleri :)
en son ben sözleniyorum ya :)
topik zaten 2014 sözlenecekler topiği 3 kişi var 2015 te belki peretki 2015 te ama 2014 olma ihtimali var
canım nişan ramazana denk geliyor dimi nasıl ayarlayacaksınız onu ?
ekledim canımbenim doğum gnümde evleniyor olacaksınız
tamamdır canım ekledim
benimde belli olmaz belki canım 2015te olur askere gitmeden yaparsak bu tarih ama karar değiştirip askerden sonra olursa 2015
evet evet siz sözlenin sıra bize gelsin :)eee biraz oyle oldu evet, zaman gecse de sıra sıra gelse hepimize
hadi bakalım yeni tarihini bekliyoruz :)canım biz onu hiç düşünmemişiz ya o zaman yeni bir tarihte karar kılmamız lazım ramanzanda nişan olmaz tabi ki
gel beraber yapalım Ceren'cim 2015 in son sözlenenleri olarak aynı gün bitirelim sözü :)dur canım ben geldimmya bizde 2015 yaz düşünüyoruz ama tarih belirlemem lazım aynı gün mü yapsak acaba
en son ben sözleniyorum ya :)
topik zaten 2014 sözlenecekler topiği 3 kişi var 2015 te belki peretki 2015 te ama 2014 olma ihtimali var
Benim 2015 daha yüksek bir ihtimal olmaya başladı. Hatta söz/nişandan birkaç gün sonra da resmi nikah olabilireş durumundan faydalanmak için en az 6 aylık evli olmak gerekiyor çünkü. İnşallah atanırsak =)
Güzel bir tablo =) eline sağlık canıminşallah tarihlerimiz hepimizin tam kesinleşince de yine bir tablo yaparız =) hatta hepimiz sözlenince yeni evlenecekler kısmında yeni topic açar, tablomuzu da ilk mesaja koyarız oradan devam ederiz
gönlünden geçen hayırlısı olsun canım :)
benim tarih kesinleşene kadar herkes sözlenmiş olur benim hep tahmini kalacak bu gidişle bir de evlenecekler topiğinde beni unutun 3 sene önümde evlilik planı yok çünkü :)Siz çoluk çocuğa girmiş olursunuz ben evlenirken
tatlımm merak etme yanlız değilsincanım şimdi sana sorucaklarım var sizin bu tarih bayramdan önce mi oluyodu ne bayramı bide biz aynı yaz nişan düşünüyoruz ramazan ne zamana denk geliyo ben hiç bilmemde tarihlerini
gönlünden geçen hayırlısı olsun canım :)
benim tarih kesinleşene kadar herkes sözlenmiş olur benim hep tahmini kalacak bu gidişle bir de evlenecekler topiğinde beni unutun 3 sene önümde evlilik planı yok çünkü :)Siz çoluk çocuğa girmiş olursunuz ben evlenirken
Hiç belli olmaz canım ya =) geç olsun da güç olmasın :)
canım 15 haziran benim tarih pazartesiye denk geliyor.17 si orucun ilk günü 17 temmuz ramazan bayramı ilk günü tarihler bu şekilde :)
e o zaman ya pazar günü olsun diye 14 haziran olucak ya da temmuzun sonlarına doğru olucak sanırım en mantıklısı temmuz sonu olur :)
niye hafta sonu olsun canım hafta içi olmaz mı ki ? sevgilim de temmuz sonu yapalım dedi ama acaba mantıklı olan o muydu :)
Hafta içi çalışanlar olur da belki katılamazlar diye düşünmüş olabilir belki =) bu arada benim istediğim düğün tarihi de 26 temmuzbayram için memlekete gelenler tatillerini uzatırlar 2 kere gelmekle uğraşmazlar diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?