Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Yani çok kalabalık olmayacaksa sorun olmaz hafta içi =)

benim de 28 temmuz doğum günüm doğum günümde 2 günlük sözlü olacaksın Ceren :)
Kurban bayramı da var tabi de hani iftara çağırılır vs aile ortamı diye düşünmüştüm vazgeçebilirim çünkü 12 sinde okulum bitiyor 15 inde söz tarihi bu kızın ne acelesi var diyebilirler bir de okul varken babama söylemiş olacağız oda sorun olabilir aslında düşününce çokta iyi bir tarih koymamışım en azından ramazanda söylersem hem okulum bitmiş olur dur ben biraz daha düşüneyim şu tarih işini :)

ama benim doğum günümde kurban bayramı arifesine gelmiş oluyooo
tarihi ertelemek mi öne almak mı mantıklı:18::18:
Aaaa moralim bozulduu

Aaaa moralim bozulduu

Sevgilinle ve ailenle konuşarak yeni bir tarih belirleyebilirsin canım öne mi alacaksın ileri mi atacaksın diye

ayhh ne güzel canım ikimiz içinde çok özel bigün olur sen evlenirken ben evliliğe ilk adımı atmış olurum cok hoş olur

finaldi büttü son hazırlıklar sıkısabilir canım ama tabiki en iyi kararı sen verirsin zaten benimki bugunlerde okulun son senesinde söz düşündüğümüzü söylicek ailesine uygun zamanı kolluyo bu hafta konusurum dedi cok heycanlııı :78:

Aaaa moralim bozulduu

canım bozma morelini belki öne alırsınız daha hayırlı olur sen sakince takvime bi bakın

aslında haklısın finallerden 2 gün sonra sözüm olacak hangisini düşüneceğim bir de söz heyecanıyla sınavları falan boşlarsam kötü olur bende bayramdan sonraya atayım bari tarihi bir de hafta sonu olsun dersek ya 25 ya 26 temmuz :)
Sevgilin söylediği zaman gelişmeleri yazmayı unutma :)

Son düzenleme:

ilk iş buraya yazıcam canım bakarsın aynı gün sözleniriz kaderdaş olarak

ayyy bu daha bi güzel olmuş akşam oldu ben yeni eve girebildimm

Evet canm git gide doluyorrr :)

İnşallah canım en hayırlısı olsun bizimde herşey ağustosta belli olcak bakalım 2014 mü olcak 2015 mi göreceğim :)

tabi cnım tam kesinleşince kesin yaparız.. bu grup kopmadan bide evlilik topiki açarız ohh mis

Günaydın hepinize =)

günaydınlarrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…