Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlarrrrrr nasılsınız? Adanaya gittim bi kaç gün sevgilimle vakit gecirdim annemde hastaydı ona baktım derken buraya giremedim ama sizi özledimm
iyiz canım sen nasılsın bu arada annene çok geçmiş olsunnn
Bayilirim mor renge:)

çarşamba bi alışveriş turuna çıkıcam sanırım yarın tüm gün okuldayımm artık o zaman emin olurum renk kararmdan

canım beni de tabloya eklersen sevinirim :) tanışma: 24.10.2008 aşk 4.11.2008 isteme ve söz: tahmini 5.4.2014 nişan: tahmini 12.07.2014 düğün: tahmini 18.07.2015

ekledim canım benim doğum gnümde evleniyor olacaksınız

tanışma : haziran 2008
aşk : 28.07.2008
söz : 15.06.2015
nişan : nisan-mayıs 2016
düğün : bilinmiyor :)

tamamdır canım ekledim

Kızlarrrrrr nasılsınız? Adanaya gittim bi kaç gün sevgilimle vakit gecirdim annemde hastaydı ona baktım derken buraya giremedim ama sizi özledimm

ben iyiym canım sen nasılsın ?? hoşgeldin tekrar bizde sseni özledik, annene cok geçmiş olsun

Son düzenleme:

arkadaşlarım sizi çok özledim nekadr güzl hep burdasınız çalıştıgım için çok uzak kalıyorum sizden neler kaçırmışım yine ama Allahtan bu tabloyu görebildim ve hemen bende bu tabloda olmalyım dedim :)

Tanışma:22.06.2009
Söz: eylül ekim 2014
Nişan:nisan 2015
Dügün:2016 yaz ayları

Tabi Rabbim nasip ederse bunlar diger yanımla olmasını istedigimiz tarihler Allahım hepimizin gönlüne göre versin bu konu açıldıgında kasım 2013 deydik dha 2014e bile nekadr var die düşünüyodum şimdiyse kaç ay olmuş İnşallah hayalini kurdugumuz yıllarda gelicek Rabbim ömür ve izin verirse hepinizi çok seviyorum arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın aranızdan uzak kaldıgım için...

tamamdır canım ben ekliyorum bende çalışıyorum mesai aralarında çaktırmadan giriyorum
İnşallah hepimizin gönlündeki tarihlerde isteklerimiz yerine gelir

hoş geldin canım uzak kalsan da aklında olduğumuz için ne mutlu bize ki arada da olsa uğruyorsun :)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah görürüz o günleri :)

çok güzel olmus ellerine saglık canım,, artık biizmde tablomuz var sayfa 558 unutmayın

arada ben yeni yeni koyarım

ama bizim aşkımızda 22.06.2009da başladı onu yazmamışsın

aaa bende tanışma sandım sadeceee başka birinin daha eklediğimde hemen onuda eklerimmm

en son ben sözleniyorum ya :)
topik zaten 2014 sözlenecekler topiği 3 kişi var 2015 te belki peretki 2015 te ama 2014 olma ihtimali var

benimde belli olmaz belki canım 2015te olur askere gitmeden yaparsak bu tarih ama karar değiştirip askerden sonra olursa 2015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…