• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

olabilir bizim aileler arası ve bir iki hala dayı teyze olacağı için düşünmemiştim onu onlarda kendini ayarlar bir akşam diye :)
düğün tarihi için iyi düşünmüşsün canım iki kere gel git olmamış olur :)

Yani çok kalabalık olmayacaksa sorun olmaz hafta içi =)

canım sorun olmaz ama işi olanlar için rahat olur bide temmuz benim en sevdiğim aydır 3o temmuz doğum günüm sözlendikten 4 gün sonra yemeğe cıkarız :16: bide siz bayramı sözlü gecirmek istiyosunuz ama eylülde de kurban bayramı var yinede size kalmış içinize nası siniyosa öyle olsun herşey :16:

benim de 28 temmuz doğum günüm doğum günümde 2 günlük sözlü olacaksın Ceren :)
Kurban bayramı da var tabi de hani iftara çağırılır vs aile ortamı diye düşünmüştüm vazgeçebilirim çünkü 12 sinde okulum bitiyor 15 inde söz tarihi bu kızın ne acelesi var diyebilirler bir de okul varken babama söylemiş olacağız oda sorun olabilir aslında düşününce çokta iyi bir tarih koymamışım en azından ramazanda söylersem hem okulum bitmiş olur dur ben biraz daha düşüneyim şu tarih işini :)

ama benim doğum günümde kurban bayramı arifesine gelmiş oluyooo:43::43::43:
tarihi ertelemek mi öne almak mı mantıklı:18::18:
Aaaa moralim bozulduu:14::14:

Hafta içi çalışanlar olur da belki katılamazlar diye düşünmüş olabilir belki =) bu arada benim istediğim düğün tarihi de 26 temmuz :D bayram için memlekete gelenler tatillerini uzatırlar 2 kere gelmekle uğraşmazlar diye düşündüm :D

ayhh ne güzel canım ikimiz içinde çok özel bigün olur sen evlenirken ben evliliğe ilk adımı atmış olurum cok hoş olur :16:

benim de 28 temmuz doğum günüm doğum günümde 2 günlük sözlü olacaksın Ceren :)
Kurban bayramı da var tabi de hani iftara çağırılır vs aile ortamı diye düşünmüştüm vazgeçebilirim çünkü 12 sinde okulum bitiyor 15 inde söz tarihi bu kızın ne acelesi var diyebilirler bir de okul varken babama söylemiş olacağız oda sorun olabilir aslında düşününce çokta iyi bir tarih koymamışım en azından ramazanda söylersem hem okulum bitmiş olur dur ben biraz daha düşüneyim şu tarih işini :)

finaldi büttü son hazırlıklar sıkısabilir canım ama tabiki en iyi kararı sen verirsin zaten benimki bugunlerde okulun son senesinde söz düşündüğümüzü söylicek ailesine uygun zamanı kolluyo bu hafta konusurum dedi cok heycanlııı :78:

ama benim doğum günümde kurban bayramı arifesine gelmiş oluyooo:43::43::43:
tarihi ertelemek mi öne almak mı mantıklı:18::18:
Aaaa moralim bozulduu:14::14:

canım bozma morelini belki öne alırsınız daha hayırlı olur sen sakince takvime bi bakın :34:

finaldi büttü son hazırlıklar sıkısabilir canım ama tabiki en iyi kararı sen verirsin zaten benimki bugunlerde okulun son senesinde söz düşündüğümüzü söylicek ailesine uygun zamanı kolluyo bu hafta konusurum dedi cok heycanlııı :78:

canım bozma morelini belki öne alırsınız daha hayırlı olur sen sakince takvime bi bakın :34:

aslında haklısın finallerden 2 gün sonra sözüm olacak hangisini düşüneceğim bir de söz heyecanıyla sınavları falan boşlarsam kötü olur bende bayramdan sonraya atayım bari tarihi bir de hafta sonu olsun dersek ya 25 ya 26 temmuz :)
Sevgilin söylediği zaman gelişmeleri yazmayı unutma :)

Son düzenleme:
aslında haklısın finallerden 2 gün sonra sözüm olacak hangisini düşüneceğim bir de söz heyecanıyla sınavları falan boşlarsam kötü olur bende bayramdan sonraya atayım bari tarihi bir de hafta sonu olsun dersek ya 25 ya 26 temmuz :)
Sevgilin söylediği zaman gelişmeleri yazmayı unutma :)

ilk iş buraya yazıcam canım :34: bakarsın aynı gün sözleniriz kaderdaş olarak :9:

ayyy bu daha bi güzel olmuş akşam oldu ben yeni eve girebildimm:1:

Evet canm git gide doluyorrr :)

inşallah 2014 te olur canım biz kavuşamıyoruz bari siz bu sene kavuşun :)

evet evet siz sözlenin sıra bize gelsin :)

hadi bakalım yeni tarihini bekliyoruz :)

gel beraber yapalım Ceren'cim 2015 in son sözlenenleri olarak aynı gün bitirelim sözü :)

İnşallah canım en hayırlısı olsun bizimde herşey ağustosta belli olcak bakalım 2014 mü olcak 2015 mi göreceğim :)

Benim 2015 daha yüksek bir ihtimal olmaya başladı. Hatta söz/nişandan birkaç gün sonra da resmi nikah olabilir :52: eş durumundan faydalanmak için en az 6 aylık evli olmak gerekiyor çünkü. İnşallah atanırsak =) :31:

Güzel bir tablo =) eline sağlık canım :46: inşallah tarihlerimiz hepimizin tam kesinleşince de yine bir tablo yaparız =) hatta hepimiz sözlenince yeni evlenecekler kısmında yeni topic açar, tablomuzu da ilk mesaja koyarız :34: oradan devam ederiz :21:

tabi cnım tam kesinleşince kesin yaparız.. bu grup kopmadan bide evlilik topiki açarız ohh mis:1:

Günaydın hepinize =) :56:

günaydınlarrrr:16:

Son düzenleme:
Back