Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin kızlar =) sonunda çalışma tamamlanmış =)
günaydın kızlarr sabah site şifremi kabul etmedi değiştirmek zorunda kaldım şimdi ise avatarlar gözükmüyor sizdede var mı sorun:44:
ya benimde şifremi kabul etmedi yanlış şifre diyip durdu. şifremi unuttum ddm snra tekrardan yeni şifre aldım falan uğraştım. aynen avatar görünmüyoo bnm. birde profilime baktım hiç arkadaşım yk gözüküoo. bu çalışma olmamış :26:
aynen dediğin herşey bendede var avatarımı yeniden yükledim ancak arkadaş listem boş gözüküor :44:
bnmde boş gözüküyor. ama tıkladığımda arkadaşlarım öyle gözüküyor.
günaydın kızlarr sabah site şifremi kabul etmedi değiştirmek zorunda kaldım şimdi ise avatarlar gözükmüyor sizdede var mı sorun:44:
gunaydın kızlar aynı sorun bende de var : dunden beri giremiyordum simdi yeni şifre aldım arkadas ve avatarlar bende de yok
aa benimde avatarım yok arkadaşlarım yok kendiliğinden düzelir mi acaba :26: ama yeni mesaj sistemi cok güzel olmuş
neolmuş ki yeni mesaj sisteminde ben fark etmedim
yazı stili smiller falan elinin altında eskiden bende böyle değildi cok iyi olmuş
hmmm sanki bende bi değişiklik yok canım yada ben fark etmiyorum
ee tatlım nası gidiyo kimse yok bari biz sohber edelim boş kalmasın
selam kızlaaarr ben geldim söz takvimimi kaldırdım çok kararsız kalıyorum çünkü düğün tahmini de olsa hiç belli olmadığından ben nişanı ne zaman yapacağımı bilmiyorum çokta uzun olmasın arası diye söz tarihi de muallakta kalıyor sanırım bir süre yani tahminim yaza kadar boş kalacak takvim
aynı fikirdeyiz canım bende sonradan hayal kırıklığına uğramamak icin koymuyorum :96: