• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim :16: benimde bu takvimde olmam lazımm ama önce hemen oturup bi takvim yapmam lazım :9:

benimde belli olmaz belki canım 2015te olur askere gitmeden yaparsak bu tarih ama karar değiştirip askerden sonra olursa 2015 :1:

inşallah 2014 te olur canım biz kavuşamıyoruz bari siz bu sene kavuşun :)

eee biraz oyle oldu evet, zaman gecse de sıra sıra gelse hepimize :1:
evet evet siz sözlenin sıra bize gelsin :)

canım biz onu hiç düşünmemişiz ya o zaman yeni bir tarihte karar kılmamız lazım ramanzanda nişan olmaz tabi ki :1:
hadi bakalım yeni tarihini bekliyoruz :)
dur canım ben geldimm :1: ya bizde 2015 yaz düşünüyoruz ama tarih belirlemem lazım aynı gün mü yapsak acaba :9::9:
gel beraber yapalım Ceren'cim 2015 in son sözlenenleri olarak aynı gün bitirelim sözü :)

en son ben sözleniyorum ya :)
topik zaten 2014 sözlenecekler topiği 3 kişi var 2015 te belki peretki 2015 te ama 2014 olma ihtimali var :52:

Benim 2015 daha yüksek bir ihtimal olmaya başladı. Hatta söz/nişandan birkaç gün sonra da resmi nikah olabilir :52: eş durumundan faydalanmak için en az 6 aylık evli olmak gerekiyor çünkü. İnşallah atanırsak =) :31:

Eki Görüntüle 1027983

Kızlar yeni eklenenlerle güncel tablomuz :16:

Güzel bir tablo =) eline sağlık canım :46: inşallah tarihlerimiz hepimizin tam kesinleşince de yine bir tablo yaparız =) hatta hepimiz sözlenince yeni evlenecekler kısmında yeni topic açar, tablomuzu da ilk mesaja koyarız :34: oradan devam ederiz :21:

Benim 2015 daha yüksek bir ihtimal olmaya başladı. Hatta söz/nişandan birkaç gün sonra da resmi nikah olabilir :52: eş durumundan faydalanmak için en az 6 aylık evli olmak gerekiyor çünkü. İnşallah atanırsak =) :31:

Güzel bir tablo =) eline sağlık canım :46: inşallah tarihlerimiz hepimizin tam kesinleşince de yine bir tablo yaparız =) hatta hepimiz sözlenince yeni evlenecekler kısmında yeni topic açar, tablomuzu da ilk mesaja koyarız :34: oradan devam ederiz :21:

gönlünden geçen hayırlısı olsun canım :)
benim tarih kesinleşene kadar herkes sözlenmiş olur benim hep tahmini kalacak bu gidişle bir de evlenecekler topiğinde beni unutun 3 sene önümde evlilik planı yok çünkü :)Siz çoluk çocuğa girmiş olursunuz ben evlenirken :52:

benim tarih kesinleşene kadar herkes sözlenmiş olur benim hep tahmini kalacak bu gidişle bir de evlenecekler topiğinde beni unutun 3 sene önümde evlilik planı yok çünkü :)Siz çoluk çocuğa girmiş olursunuz ben evlenirken :52:

tatlımm merak etme yanlız değilsin :34: canım şimdi sana sorucaklarım var sizin bu tarih bayramdan önce mi oluyodu ne bayramı bide biz aynı yaz nişan düşünüyoruz ramazan ne zamana denk geliyo ben hiç bilmemde tarihlerini :1:

tatlımm merak etme yanlız değilsin :34: canım şimdi sana sorucaklarım var sizin bu tarih bayramdan önce mi oluyodu ne bayramı bide biz aynı yaz nişan düşünüyoruz ramazan ne zamana denk geliyo ben hiç bilmemde tarihlerini :1:

canım 15 haziran benim tarih pazartesiye denk geliyor.17 si orucun ilk günü 17 temmuz ramazan bayramı ilk günü tarihler bu şekilde :)

Hiç belli olmaz canım ya =) geç olsun da güç olmasın :)

canım 15 haziran benim tarih pazartesiye denk geliyor.17 si orucun ilk günü 17 temmuz ramazan bayramı ilk günü tarihler bu şekilde :)

e o zaman ya pazar günü olsun diye 14 haziran olucak ya da temmuzun sonlarına doğru olucak sanırım en mantıklısı temmuz sonu olur :)

e o zaman ya pazar günü olsun diye 14 haziran olucak ya da temmuzun sonlarına doğru olucak sanırım en mantıklısı temmuz sonu olur :)

niye hafta sonu olsun canım hafta içi olmaz mı ki ? sevgilim de temmuz sonu yapalım dedi ama acaba mantıklı olan o muydu :)

Hafta içi çalışanlar olur da belki katılamazlar diye düşünmüş olabilir belki =) bu arada benim istediğim düğün tarihi de 26 temmuz :D bayram için memlekete gelenler tatillerini uzatırlar 2 kere gelmekle uğraşmazlar diye düşündüm :D

niye hafta sonu olsun canım hafta içi olmaz mı ki ? sevgilim de temmuz sonu yapalım dedi ama acaba mantıklı olan o muydu :)

canım sorun olmaz ama işi olanlar için rahat olur bide temmuz benim en sevdiğim aydır 3o temmuz doğum günüm sözlendikten 4 gün sonra yemeğe cıkarız :16: bide siz bayramı sözlü gecirmek istiyosunuz ama eylülde de kurban bayramı var yinede size kalmış içinize nası siniyosa öyle olsun herşey :16:

Hafta içi çalışanlar olur da belki katılamazlar diye düşünmüş olabilir belki =) bu arada benim istediğim düğün tarihi de 26 temmuz :D bayram için memlekete gelenler tatillerini uzatırlar 2 kere gelmekle uğraşmazlar diye düşündüm :D

olabilir bizim aileler arası ve bir iki hala dayı teyze olacağı için düşünmemiştim onu onlarda kendini ayarlar bir akşam diye :)
düğün tarihi için iyi düşünmüşsün canım iki kere gel git olmamış olur :)

Back