• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Nasılsınız kızlar? ben deneme sınavı çözdüm de az atanamayacak gibiyim :53: :52: bizim nişan düğün ertelenecek sanki 2016ya fln :43: sevgilimde de durumlar aynı hiç iç açıcı değil

umutsuzluğa kapılma canım sınav ne zaman ki? çalışırsınız düzelir en azından biriniz mutlaka atarsınız:16:

Nasılsınız kızlar? ben deneme sınavı çözdüm de az atanamayacak gibiyim :53: :52: bizim nişan düğün ertelenecek sanki 2016ya fln :43: sevgilimde de durumlar aynı hiç iç açıcı değil

kpps mi ben de öyle :5: kendim çalışıyorum ama nereye kadar bilmiyorum
sevgilin btirmiş miydi okulu

umutsuzluğa kapılma canım sınav ne zaman ki? çalışırsınız düzelir en azından biriniz mutlaka atarsınız:16:

Sinavlar temmuzda, ikimizin de atanmasi gerek hele onun daha da cok gerek =D bakalim..

kpps mi ben de öyle :5: kendim çalışıyorum ama nereye kadar bilmiyorum
sevgilin btirmiş miydi okulu

Yok ikimizin de son senesi. Dersaneye gitmedik biz de kendimiz de calismiyoruz, hep bi bahane buluyoruz.

$DSCN8720 copy.jpg kızlar yine ben yine bir kararsızlık... hep minik şişlerde nazar boncukları diyordum ya bu resmi görünce pek bi basit geldi bana yaa acaba süslemesi mi kötü olmuş yoksa gerçekten mi basit fikir:26:
$DSCN8159 copy.jpg buda daha bi zengin göründü gözüme büyük olan söz yastığı diğerleri misafire dagıtılcak minyatürleri böyle mi yapsam:18:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1025261 kızlar yine ben yine bir kararsızlık... hep minik şişlerde nazar boncukları diyordum ya bu resmi görünce pek bi basit geldi bana yaa acaba süslemesi mi kötü olmuş yoksa gerçekten mi basit fikir:26:
Eki Görüntüle 1025264 buda daha bi zengin göründü gözüme büyük olan söz yastığı diğerleri misafire dagıtılcak minyatürleri böyle mi yapsam:18:

Bn pek begenmedm nazar boncuklu siseyi.erkek arkadasimin kuzeni kinasi icn nar sekli yaptirmis camdan icinde kirmizi boncuklar.degisik ve hos bi fikir olmustu hem anlamida guzel bereket:)

Aa Orasi nerdeymis eminonundemi :)
evet eminönündeymiş:1:
Bn pek begenmedm nazar boncuklu siseyi.erkek arkadasimin kuzeni kinasi icn nar sekli yaptirmis camdan icinde kirmizi boncuklar.degisik ve hos bi fikir olmustu hem anlamida guzel bereket:)

kınada bende öyle kırmızı bişeyler planlıyorum ama söz için bunu düşünmüştüm hatta bi resim görmüştüm öyle aklımda yer etmişti ama şimdi nedense çok basit göründü gözüme:43: acaba süslemesimi sorunlu:30:

evet eminönündeymiş:1:

kınada bende öyle kırmızı bişeyler planlıyorum ama söz için bunu düşünmüştüm hatta bi resim görmüştüm öyle aklımda yer etmişti ama şimdi nedense çok basit göründü gözüme:43: acaba süslemesimi sorunlu:30:

canım bende beğenmedim nazar boncuk fikrini aslında söyleyecektim ama unutmuşum yazmayı kesin yoğun yazışmalar arasında unutup gittim bakınca evet güzel olmayacakmış zaten dedim şişenin içine başka bir şey bulalım

$kss_05ad.jpg $photo05.jpg
sabunu rendeleyip koymuşlar sanırım evet koku vermeyecek ama daha hoş durduğunu düşünüyorum sen ne düşünürsün bilemem canım :)
diğeri de renkli taşlar onlarda çok güzel duruyor farklı renklerde yapabilirsin :)

Son düzenleme:
canım bende beğenmedim nazar boncuk fikrini aslında söyleyecektim ama unutmuşum yazmayı kesin yoğun yazışmalar arasında unutup gittim bakınca evet güzel olmayacakmış zaten dedim şişenin içine başka bir şey bulalım

bende soğudum bu fikirden zaten şimdi söz yastığım küçüklerini yapmaya karar verdim öyle olur mu ki:44:

Eki Görüntüle 1025261 kızlar yine ben yine bir kararsızlık... hep minik şişlerde nazar boncukları diyordum ya bu resmi görünce pek bi basit geldi bana yaa acaba süslemesi mi kötü olmuş yoksa gerçekten mi basit fikir:26:
Eki Görüntüle 1025264 buda daha bi zengin göründü gözüme büyük olan söz yastığı diğerleri misafire dagıtılcak minyatürleri böyle mi yapsam:18:

canım bence süsleme basit kalmış onda alttaki yastıklar daha hoş göründü gözüme onu düşünebilirsin :)

Sinavlar temmuzda, ikimizin de atanmasi gerek hele onun daha da cok gerek =D bakalim..

Yok ikimizin de son senesi. Dersaneye gitmedik biz de kendimiz de calismiyoruz, hep bi bahane buluyoruz.

ben de çalışamıyorum benimki eylül de onunki de temmuz da :) isteme söz olması için hepimiz atanması şart galiba

Acaba şişelerde karlı/simli kürelerdeki gibi simli su ve boncuk olsa nasıl olur ki? içine de birkaç tane boncuk konulabilir.

ben de çalışamıyorum benimki eylül de onunki de temmuz da :) isteme söz olması için hepimiz atanması şart galiba

evet ya atansak çok daha rahat olur her şey =) ama zor gibi bu gidişle..

Çok net değil ama bu tarz bir şeyler bahsettiğim. Ben de şişe bakmıştım dün ama vazgeçicem o zaman. Güzel saten kumaşlar alıp lavanta kesesi yapabilirim sanırım kına için.
$131120133134.jpg

Back