Eki Görüntüle 1021544 Eki Görüntüle 1021542 kızlar bunlar nasıl olur evdeki süslemeler ile aynı renk olsa sayılar?
bunu soruyorsan bunu beğendim canım nettte bende görmüştüm çok hoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1021544 Eki Görüntüle 1021542 kızlar bunlar nasıl olur evdeki süslemeler ile aynı renk olsa sayılar?
canım sorma ya bizimki tek ders sınabına gircek sınav temmuzun son haftası sonuçlar 1 haftada açıklanıyormuş 15 ağustosa kadar başvurursa kasımda gidebiliyormuş. başvuramassa diploması gelmez ise şubata kalcak ve şuan inanılmaz kötüyüm Hayal bundan sonra kurmayacağım
Eki Görüntüle 1021669 Eki Görüntüle 1021665 bu tarz düşünüyorum kızlar nasıl olur:44:
Tsk ederm cnm:)Ya gecenlerde aldiklarimi kydum kmse yorum yapmadi:)))aldiklarimin fotosunu koyarim bndn snra hep:))
bunlar dahada şıkkkkk
yetişir canım inşallah ya, diploma hemen cıkıyor aslında oyle cok uzun surmuyor.
pembe modele bayıldım baktıkça aklıma bişeyler geliyo bu söz beni çok ugraştıracak
bende beyaz olanı çok beğendim canım
söz listeme yeni şeyler ekleniyo kapı süsüde var aklımda nolcak benim bu halim
ohohh ohh bide benim çıkardıgım bütçeye fazla dediniz bak neler neler çıkıyor
ama herşey çok güze:) benim bütçe böyle giderse seni geçicek bide söz hediyesi varmış
tabi yaaaa işteee ben öyle hesap yaparım
bi gidebilsem önüne kumaşcılar tam nerde bilmiyorum ama bu ay saymazsam söze 6 ay kaldı
şuan varya tüm hayallerim yerle bir oldu burdan başka kimseyede anlatmıyorum vallahi hepiniz iyiki varsınız
sonuçlar agustosun ilk haftası açıklansa 4-5 güne diploma alsa yetişirde bakalım of off kasımda gitsin dua edin benim için
kızlar size bir haberim var
ben sevgilim askerden geldikten sonra söz anca olur diye bahsetmiştim hatırlarsanız ama tam tarih veremiyordum oruçtan once mi sonra mı diye, dün gece konusuyorduk telefonda, annesi - babasıyla konusurken sen gelde cok gecmeden söz yaparız demişler, yani ramazandan önce olacak büyük ihtimalle benim aklımdan 30 mayıs geciyor hep oyle soyledim bende olur dedi ama bir hafta sonrasında sınavlarım oldugu için yada 14-15 haziran gibi olacak, yani en uzun 3 ay var suanda
temmuz diye düşünmüştük canım vazgeçtik doğum günlerimize ertelediktemmuzda değilmiydi canım söz :44:
eminönüne gidince o sokaktan o sokaga gezerken hepsni görürsün zaten anım
takvimli süper olmuş canım bence ondan yap