• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım sorma ya bizimki tek ders sınabına gircek sınav temmuzun son haftası sonuçlar 1 haftada açıklanıyormuş 15 ağustosa kadar başvurursa kasımda gidebiliyormuş. başvuramassa diploması gelmez ise şubata kalcak ve şuan inanılmaz kötüyüm Hayal bundan sonra kurmayacağım:14:

yetişir canım inşallah ya, diploma hemen cıkıyor aslında oyle cok uzun surmuyor.

yetişir canım inşallah ya, diploma hemen cıkıyor aslında oyle cok uzun surmuyor.

şuan varya tüm hayallerim yerle bir oldu burdan başka kimseyede anlatmıyorum vallahi hepiniz iyiki varsınız :14:

sonuçlar agustosun ilk haftası açıklansa 4-5 güne diploma alsa yetişirde bakalım of off kasımda gitsin dua edin benim için :14::14:

şuan varya tüm hayallerim yerle bir oldu burdan başka kimseyede anlatmıyorum vallahi hepiniz iyiki varsınız :14:

sonuçlar agustosun ilk haftası açıklansa 4-5 güne diploma alsa yetişirde bakalım of off kasımda gitsin dua edin benim için :14::14:

sıkma canını tatlım, inşallah kasımda gider ve sizde planlarınızı ertelemzsiniz yetişir, dua ederiz tabiki

kızlar size bir haberim var :24:

ben sevgilim askerden geldikten sonra söz anca olur diye bahsetmiştim hatırlarsanız ama tam tarih veremiyordum oruçtan once mi sonra mı diye, dün gece konusuyorduk telefonda, annesi - babasıyla konusurken sen gelde cok gecmeden söz yaparız demişler, yani ramazandan önce olacak büyük ihtimalle :16: benim aklımdan 30 mayıs geciyor hep oyle soyledim bende olur dedi :8: ama bir hafta sonrasında sınavlarım oldugu için yada 14-15 haziran gibi olacak, yani en uzun 3 ay var suanda :16::16:

çok sevindim senin adına canım sende bu sene sözlenelerden olacaksın hayırlısı ile demi:9:

kızlar yeni sayfa açılmıyor bu konuda karar verilmedi mi:26:
haftaya a101 gidin derim kızlar çok güzel şeyler gelecek hep beraber almış oluruz:16:

Back