• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar yeni sayfa açılmıyor bu konuda karar verilmedi mi:26:
haftaya a101 gidin derim kızlar çok güzel şeyler gelecek hep beraber almış oluruz:16:

Canim acmamak daha çok suan böyle devam edelim artık konu sahibi gelince tabloyu yaptırız

Aaa ne var merak ettim bakayım bende :):)

Son düzenleme:
üzerinde ortanca deseni olan güzel cam ürünler var bardak vs. pembeli morlu fln, resmi kaydedemedim yoksa yükleyecektim buraya.

neler aldın neler var ayy çok merak ettimm:7:

Fotograf koyarim:)cogu şeyin fiyatlari daha uygun.sark handa bi magazadan alisveris yaptm bndn snra sık sık oraya gidicem:)almak istedigm syleri aldim.kupa aldim pembe(farkli kupa modelleri aliyorm hep)cupcakeli stand,6li renkli yumurtalik,kavanoz acacagi:)slikon surahi kapagi:)kalpli yumurta kalibi:)kuşlu kesme tahtasi ve kirli kasiklik ve pilav,un helvasi falan koymak icn sekilli kalip aldim.

Fotograf koyarim:)cogu şeyin fiyatlari daha uygun.sark handa bi magazadan alisveris yaptm bndn snra sık sık oraya gidicem:)almak istedigm syleri aldim.kupa aldim pembe(farkli kupa modelleri aliyorm hep)cupcakeli stand,6li renkli yumurtalik,kavanoz acacagi:)slikon surahi kapagi:)kalpli yumurta kalibi:)kuşlu kesme tahtasi ve kirli kasiklik ve pilav,un helvasi falan koymak icn sekilli kalip aldim.

oooo baya şey almışsın güzel günlerde kullanırsın inşallah:1:

Back