çok sevindim senin adına canım sende bu sene sözlenelerden olacaksın hayırlısı ile demi
Evet tatlim bakalim insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim senin adına canım sende bu sene sözlenelerden olacaksın hayırlısı ile demi
kızlar yeni sayfa açılmıyor bu konuda karar verilmedi mi:26:
haftaya a101 gidin derim kızlar çok güzel şeyler gelecek hep beraber almış oluruz
Canim acmamak daha çok suan böyle devam edelim artık konu sahibi gelince tabloyu yaptırız
Aaa ne var merak ettim bakayım bende :):)
Gunaydin kizlarr:)Bgn eminonune gidicem annemle bakalim ne var ne yk:)
bakk bakk bizede haber hatta şark hanada ugra bu aralar çok duydum orayı
Smdi cktim sark handan:)ck guzel ceyizlikler aldim valla:))
kızlar yeni sayfa açılmıyor bu konuda karar verilmedi mi:26:
haftaya a101 gidin derim kızlar çok güzel şeyler gelecek hep beraber almış oluruz
Herkese iyi akşamlaarr :)
neler aldın neler var ayy çok merak ettimm
Fotograf koyarim:)cogu şeyin fiyatlari daha uygun.sark handa bi magazadan alisveris yaptm bndn snra sık sık oraya gidicem:)almak istedigm syleri aldim.kupa aldim pembe(farkli kupa modelleri aliyorm hep)cupcakeli stand,6li renkli yumurtalik,kavanoz acacagi:)slikon surahi kapagi:)kalpli yumurta kalibi:)kuşlu kesme tahtasi ve kirli kasiklik ve pilav,un helvasi falan koymak icn sekilli kalip aldim.
oooo baya şey almışsın güzel günlerde kullanırsın inşallah
Bu aylik bu kdr yeter.bu ay 3.ceyize alisverism:)artk bi dahaki aya bi daha:)tsk ederim insallah:)
bu ay limiti bende doldurdum bi daha ki ay şarkhandayım
Bnde bndan snra sık sık gtcem ck svdm:))
günaydın kızlarrrrr