çok sevindim senin adına canım sende bu sene sözlenelerden olacaksın hayırlısı ile demi![]()
Evet tatlim bakalim insallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim senin adına canım sende bu sene sözlenelerden olacaksın hayırlısı ile demi![]()
kızlar yeni sayfa açılmıyor bu konuda karar verilmedi mi:26:
haftaya a101 gidin derim kızlar çok güzel şeyler gelecek hep beraber almış oluruz![]()
Canim acmamak daha çok suan böyle devam edelim artık konu sahibi gelince tabloyu yaptırız
Aaa ne var merak ettim bakayım bende :):)
Gunaydin kizlarr:)Bgn eminonune gidicem annemle bakalim ne var ne yk:)
bakk bakk bizede haber hatta şark hanada ugra bu aralar çok duydum orayı![]()
Smdi cktim sark handan:)ck guzel ceyizlikler aldim valla:))
kızlar yeni sayfa açılmıyor bu konuda karar verilmedi mi:26:
haftaya a101 gidin derim kızlar çok güzel şeyler gelecek hep beraber almış oluruz![]()
Herkese iyi akşamlaarr :)
neler aldın neler var ayy çok merak ettimm![]()
Fotograf koyarim:)cogu şeyin fiyatlari daha uygun.sark handa bi magazadan alisveris yaptm bndn snra sık sık oraya gidicem:)almak istedigm syleri aldim.kupa aldim pembe(farkli kupa modelleri aliyorm hep)cupcakeli stand,6li renkli yumurtalik,kavanoz acacagi:)slikon surahi kapagi:)kalpli yumurta kalibi:)kuşlu kesme tahtasi ve kirli kasiklik ve pilav,un helvasi falan koymak icn sekilli kalip aldim.
oooo baya şey almışsın güzel günlerde kullanırsın inşallah![]()
Bu aylik bu kdr yeter.bu ay 3.ceyize alisverism:)artk bi dahaki aya bi daha:)tsk ederim insallah:)
bu ay limiti bende doldurdum bi daha ki ay şarkhandayım![]()
Bnde bndan snra sık sık gtcem ck svdm:))