• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım bence süsleme basit kalmış onda alttaki yastıklar daha hoş göründü gözüme onu düşünebilirsin :)
yastıklar güzel dimi sanırım benimde yastıklarım olucak:27:
Acaba şişelerde karlı/simli kürelerdeki gibi simli su ve boncuk olsa nasıl olur ki? içine de birkaç tane boncuk konulabilir.
kar küreleri fikrini nişanda düşünüyorum aslında ama değin gibide olabilir:21:

sayfa 545 te paylaştım canım:1:

kusura bakma ben direk şişelere odaklanınca onlar gözümden kaçmış ben bu yastıkları beğenmedim sanırım süsünden olsa göre pek güzel gözükmedi gözüme.Ama senin yastıkların şekli süslemesi nasıl olacak onu anlat biraz kafamda belirlemeye çalışayım :)

Çok net değil ama bu tarz bir şeyler bahsettiğim. Ben de şişe bakmıştım dün ama vazgeçicem o zaman. Güzel saten kumaşlar alıp lavanta kesesi yapabilirim sanırım kına için.
Eki Görüntüle 1025469

şişe fikri aslında güzel hala tam vazgeçmedim ama nazar boncukları olmuyo sanki kolonya yada kahvede olur :31:

kusura bakma ben direk şişelere odaklanınca onlar gözümden kaçmış ben bu yastıkları beğenmedim sanırım süsünden olsa göre pek güzel gözükmedi gözüme.Ama senin yastıkların şekli süslemesi nasıl olacak onu anlat biraz kafamda belirlemeye çalışayım :)

direk öyle olmıycak canım fikir olarak onu düşün ben süslemelere lila ve mor olarak karar verdim yastıklarda beyaz olur süslemelerini mor tercih ederim yastıklara tülden fiyonk uçlarınada temsili yüzükler düşündüm daha doğrusu gördüm bunu ama henüz bulamadım resmi:26:

direk öyle olmıycak canım fikir olarak onu düşün ben süslemelere lila ve mor olarak karar verdim yastıklarda beyaz olur süslemelerini mor tercih ederim yastıklara tülden fiyonk uçlarınada temsili yüzükler düşündüm daha doğrusu gördüm bunu ama henüz bulamadım resmi:26:

yastık fikri güzel canım ama süsleme dışında bir şeyler istiyor gibi bende araştırayım bir sende resim bulursan eklersin

ne gibi bişey olabilir ki:31:
herşeye karar verdim çocukları bile düşündüm ama şu durumda kararsız kalıyorum:18:

$kare_yastik_dogum_gunu_375185.jpg
söz yastığı örneği göstermiştin ya buna benzerdi (bu doğum günü yastığı :) ) bunun gibi küçük yaptıracak bir yer bulursan rakamları mor lila nasıl tercih edersen ona göre yazsınlar söz tarihinizi kalp içine yaparlar köşelerine kurdaleden süsleme düşünürsün olmaz mı ?
ya da mor kalpler koydurabilirsin köşelere

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1025497
söz yastığı örneği göstermiştin ya buna benzerdi (bu doğum günü yastığı :) ) bunun gibi küçük yaptıracak bir yer bulursan rakamları mor lila nasıl tercih edersen ona göre yazsınlar söz tarihinizi kalp içine yaparlar köşelerine kurdaleden süsleme düşünürsün olmaz mı ?
ya da mor kalpler koydurabilirsin köşelere

ilk aklıma bu geldide benim odun rakamlar karmaşık durur dedi sanki ne anlar o ama suç bende sordum bi kere:1:

evet eminönündeymiş:1:

kınada bende öyle kırmızı bişeyler planlıyorum ama söz için bunu düşünmüştüm hatta bi resim görmüştüm öyle aklımda yer etmişti ama şimdi nedense çok basit göründü gözüme:43: acaba süslemesimi sorunlu:30:

Orayada bi dahaki gidisimde bakayim o zmn :)
İstersen bi tane bi susleme yap istedign gbi ona gore karar vermen daha kolay olr

Back