Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yastıklara karar verdim artık eminimOrayada bi dahaki gidisimde bakayim o zmn :)
İstersen bi tane bi susleme yap istedign gbi ona gore karar vermen daha kolay olr
günaydın kızlarrr
Günaydin canim =)
Günaydıınnnn
Gunaydinnn kizlar:)
Bunlari gecenlerde almistmm paylasmaya basliyorm yavas yavas aldiklarimi:)):)
yastıklara karar verdim artık eminim
herkese günaydınnnnnn
bunlar çok tatlı rengarenk çok begendimm
heh tamam yorum yaptın gözüküyomuş demek resmim:))
tantitoni ve karacadan almıştım geçen:)
bak fikir degiştirceksin sende renkli bağımlısı olcaksınn:)
eminönünden aldıklarımıda yklycemm:)
Eminönünden aldiklarimda bunlarrr:)oyuncaklarim hehehe
geçen gün bende bişeyler aldımda hep pembe ama resim yükleyemedim:44:
bide magzaya beyaz yaa beyaz istiyorum diye söylene söylene girdim eve bi geldim renkli ne varsa almışım bi soyacak yumurta fırçası almışım görmen lazım çingene pembesi:86:
canım güle güle kullan bende o tantitanı yazamadım onun cupcake kavanozlarına bayılıyorum
Hehehe bnde öyle rengarenk alıyorum.Günlk kullanacağım şeyler nasılsa diyorum renkli olsun:) misafir için nasıl olsa ciddi şık şeyle olacak kullanacağım şeyler:)
Ben alırkende annem kendine alıyo beyaz seçiyo hep:)sende yükle resm. ben yakında çeyizi sererim buraya hhahaha
hepsi çok güzel ama favorilerim pembe kupa kesme tahtaşı ve kaşıklık bayıldım
bende öyle yumurta kalıbı istiyorumda buralarda bulamadım bi sitede 20 tl ye gördüm kargo parası kapıda ödemeyle filan 30 tl oluyo diye vazgeçtim
deniyorumda nedense o resim yüklenmiyo bi daha deniycem annemde lif çılgınlıgı başladı hiç durmadan lif örüyo rengarenk tuhaf şekilli lifler
inanmıyorum gerçekten mi iyi ki siteden almamışımmkesme tahtasına bayıldımm bnde çok cici:)başka bi kupa daha beğenmiştim snra o başka katta kalınca oraya gtmeye üşendim bi dahakine inşallah:)ya aslında daha çok şey alırdm ama bütçemi zorlamayayım dedm ay başına var daha:)
o yumurta kalıbını 5 tl ye aldım:)
ay bnmde annem paso lif örüyooo bnm çeyizde lif kaynıycak:) aa bak bn bide kendim çeyizim için birşeyler yapıyorum el emeği:) onlarıda yükliyim belki hoşunuza gdr yaparsınız szde:)
Teşekkür ederimm:) ya o kavanozlardan bnde istiyorum da brz pahalı:) ama alıcam mtlaka belki başka yerden daha ucuza bulurmm.
o domates soğan falan kalınca içine koyup saklıycam:)neler çıkmış bayılıyorum içim açılıyo:)
deniyorumda nedense o resim yüklenmiyo bi daha deniycem annemde lif çılgınlıgı başladı hiç durmadan lif örüyo rengarenk tuhaf şekilli lifler
ay bnmde annem paso lif örüyooo bnm çeyizde lif kaynıycak:) aa bak bn bide kendim çeyizim için birşeyler yapıyorum el emeği:) onlarıda yükliyim belki hoşunuza gdr yaparsınız szde:)
Eminönünden aldiklarimda bunlarrr:)oyuncaklarim hehehe
evet kızlarr geçen gün tablo üzerine konuşmuştuk ben sürekli kim nezaman nerde nasıl nişan söz isteme yapacağono unutuyrum sizlerde unutuyorsunuzdur diye düşnüyorum oyüzden tablo yapıp paylaşalım diyorum. herkes bu yazımı alıntılayarak tahmini tanışma, söz ve nişan günlerini yazarmı? tabloyu paylaştığımız sayfa numarasınıda unutmayız ve o numaraya dönüp bakarak günlerimizi görürürz bekliyorummmm