Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama insanlar ilk sene yada 2 sene daha dikkatli ve özverili oldukları kesin benim demek istediğim bu. tabi ki güzel şeyler örtüyor ama yaşanmamış da sayamayız hangimizin aklına gelmiyor ki söylenen kırıcı söz daha sonra birikince sorun olur bu da uzun ilişkiler de daha yüksek. Ben 1 sene içinde evlenilmesinden bahsetmiyorum tabi ki ama 9 sene beraberlikten sonra evli olmak değilde 2-3 seneyken olmak daha iyi olabilirdi o zamanda iyi tanımış olabilirdik.Böyle beklemekte çok güzel uzun zamandır kavuşmayı bekliyoruz o gün bizim için çok daha özel ama bu yolda sıkıntı da olmuyor değil.
Amaann sonuçta uzun bir beraberlik oldu hayırlısı artık
ama insanlar ilk sene yada 2 sene daha dikkatli ve özverili oldukları kesin benim demek istediğim bu. tabi ki güzel şeyler örtüyor ama yaşanmamış da sayamayız hangimizin aklına gelmiyor ki söylenen kırıcı söz daha sonra birikince sorun olur bu da uzun ilişkiler de daha yüksek. Ben 1 sene içinde evlenilmesinden bahsetmiyorum tabi ki ama 9 sene beraberlikten sonra evli olmak değilde 2-3 seneyken olmak daha iyi olabilirdi o zamanda iyi tanımış olabilirdik.Böyle beklemekte çok güzel uzun zamandır kavuşmayı bekliyoruz o gün bizim için çok daha özel ama bu yolda sıkıntı da olmuyor değil.
Amaann sonuçta uzun bir beraberlik oldu hayırlısı artık
Özel bir şirkette grafiklerle uğraşıyorum canım tasarım diyebiriliriz
sen ne işle meşgulsün canım
canım gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum ben
kızlar size bir haberim var
ben sevgilim askerden geldikten sonra söz anca olur diye bahsetmiştim hatırlarsanız ama tam tarih veremiyordum oruçtan once mi sonra mı diye, dün gece konusuyorduk telefonda, annesi - babasıyla konusurken sen gelde cok gecmeden söz yaparız demişler, yani ramazandan önce olacak büyük ihtimalle benim aklımdan 30 mayıs geciyor hep oyle soyledim bende olur dedi ama bir hafta sonrasında sınavlarım oldugu için yada 14-15 haziran gibi olacak, yani en uzun 3 ay var suanda
Tekrar Merhaba Kızlar
Alanyada yaşıyorum ben . Mesleğimde Muhasebe
Uzun zamandır bekliyoruz bizde o sene bu sene derken araya engeller girdi en büyük engelimizde askerlik Erkek arkadaşımla üniden tanışıyoruz 7 yıldır tanıyorum onu 2.5 yıldır beraberiz ama
Üni bittikten sonra sevgili olduk myo mezunuyuz biz daha sonra dikey geçiş yaptk bu sene son senemiz allah izin verirse haziranda okulu bitiyor askere gidicek
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda
kızlar slm nasısınız
ben geldimmmmm hatunlar nasılsınızzz
hoşgeldin =) iyiyim seni sormalı :)
zor seninde işin canım :44: canım sana bişey sorucam snn erkek arkadaşım kasımda mı gitti askere aöf falan mı okuyordu. şimdi bir araştırma yaptım net sonuç bulamadım da. kasım ceşbine yetişmek için 15 ağustos kadar başvuru yapılması gerekmiş bilgisi olan varsa nasıl yaptınız kısa dönem için aöfden gidenler söylerse çok sevnrm
mesai bitmesine az kaldııı mutluyumm sende ne var ne yok
hoşgeldin canım
evet canım gecen sene haziranda bitti okul sonuclar ay sonuna dogru acıklandı aöf okuyordu, 15 agustosa kadar tecili bozdurdu ve kasımda gitti, ilk grup olarak gitti 22 nisan da gelecek, seninde kısa dönem ve ilk gidenlerden olursa inşallah seneye nisan ayında gelir canım
Kızlar günaayydıınnnn
Özge fikir bencede cok güzel hem o gune ozel hem hatıra olarak,
Güle güle kullan canım, ama oyle olmaz bizim görmemiz lazım alınanları
yorgunum ama mutluyum kumaş baktım bugün bende renkler kafamı karıştırdı bi kaç model koymuştum sence hangisi olur
aaa nezaman koydun kumaş ben görmedim syf kaçta