evet yeni tanışsaydık bu akdar uzamazdı kısmı doğru bana da ama bu zamana kadar geçen güzel zamanlarda olmazdı o zaman
Evet evetartk sevgililik canimiza tak etmis =D
Ama belki bi gelecegimiz olmayacakti o zaman =D
aynen yani
Benimki yeter artik bence ayrilalim biz diyor en agiri =D keske daha yeni tanissaydik bu kadar uzamazdi evlenirdik diyor=D yazik saclari benim yuzumden beyazlamis =P =D
gercekten yeni tanıssak bu kadar uzamazdı kısmı dogruama o zmanda gecen zaman bosa gecmiş gibi olurdu
oo olmaz ama:123::123:
sizin kaç yıl canım
aynı düşünmüşüz :128::128::128:
Benimki yeter artik bence ayrilalim biz diyor en agiri =D keske daha yeni tanissaydik bu kadar uzamazdi evlenirdik diyor=D yazik saclari benim yuzumden beyazlamis =P =D
Ayrılalım mı diyor bir de yeter artık diye süre koymuş bu kadar çıktık yeterli
Ay şu yeni tanışmış olsaydık diye bende dedim keşke bu kadar uzun süre tanışmış olmasaydık fazla beklemezdik diye insanın ağzından çıkıyor :)
evet yeni tanışsaydık bu akdar uzamazdı kısmı doğru bana da ama bu zamana kadar geçen güzel zamanlarda olmazdı o zaman
güzel zaman olmazdı ama sorunlar da olmazdı kısa yoldan evlilik şu an birbirimize kırıcı laflar ettiysek ki ettik 6 sene içerisinde imkansız olmaması bu da zamandan kaynaklanıyor.Ben güzel günlerden ziyade yaşadığımız kötü şeyler olmazdı diye düşünüyorum :)
Kdrsll hoş geldin :)
günaydınnnn evet tam 3 dersim ve biri blogg Allah bana versin bugünn
kızlar size bir haberim var
ben sevgilim askerden geldikten sonra söz anca olur diye bahsetmiştim hatırlarsanız ama tam tarih veremiyordum oruçtan once mi sonra mı diye, dün gece konusuyorduk telefonda, annesi - babasıyla konusurken sen gelde cok gecmeden söz yaparız demişler, yani ramazandan önce olacak büyük ihtimallebenim aklımdan 30 mayıs geciyor hep oyle soyledim bende olur dedi ama bir hafta sonrasında sınavlarım oldugu için yada 14-15 haziran gibi olacak, yani en uzun 3 ay var suanda
benimde tam 7 saat kaldı mesai bitimineeee
harika bir haber gözün aydın canımmmmm
ama bence onun bir garantisi yok k evet zamn uzun olunca dediğin bigi kırıcı laflar soyleyebiliyorsun cukki iki tarafta da beklemeden dolayı bir gerginlik oluyor, ama yasanılan guzel seyler bunu kapatıyor bence daha iyi tanımış oluyorsun,, evlendikten sonrada illlaki olacak bunlar, tamam o zaman uzun surmez belki tek fark o olur,
Ben bazen diyorum iyiki uzun sureli bir ilişkim var, cünkü bu kadar zamanda bile hic bilmedgin seyler ortaya cıkiyor, beraber olgunlasiyorsun, destek oluyorsun =) kisa surede evlilige karar verince evliligin agir yükü altinda ezilirdim ben sanirim =D ne yazdim hic anlamadim ama =D
ben ne yazdıgını anladım tatlım sıkıntı yok
bende evet yoruldum dyorum bu zman içinde ama iyiki diyorum kesinlikle, iyiki o zman tanımı
sm
ama bence onun bir garantisi yok k evet zamn uzun olunca dediğin bigi kırıcı laflar soyleyebiliyorsun cukki iki tarafta da beklemeden dolayı bir gerginlik oluyor, ama yasanılan guzel seyler bunu kapatıyor bence daha iyi tanımış oluyorsun,, evlendikten sonrada illlaki olacak bunlar, tamam o zaman uzun surmez belki tek fark o olur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?