Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım babalar için hep bu durum garip gelir bence, inanmak istemezler, kıskanırlar, ben oyle düşünüyorum yani, benim babam duydugunda da oyle oldu ama simdi normal mesela, konu gecince pek bişey demiyor, ama o zman yine biraz tavır yapabilir diye dusunuyorum, senin babandaki durumda oyle bnce sıkma canını tatlım

hatta o da beni kızdırmak için daha ben gençliğimi tam yaşayamadım daha genciz falan diyor

sözlülükle hayatı yaşayamamanın alakası yok ki hatta ben daha çok güzel geçeceğine inanıyorum :)
Ama neyse ki sevgilin şaka yapıyormuş :)

yok canım canım sıkılmadı ama burkulması beni de burktu diyeyim yoksa zaten dünden razı kabul etmeyecekler sonuçta onlarda bizim iyiliğimizi istiyorlar ama bende garip oldum öyle olunca

zaman gectikçe isi sakaya vurduk iyice oda bazen bana sende beni yaslandırdın der gencliğim boyle geciyor diye

sözlülükle hayatı yaşayamamanın alakası yok ki hatta ben daha çok güzel geçeceğine inanıyorum :)
Ama neyse ki sevgilin şaka yapıyormuş :)

yok sözlülük için değil evlilik için diyor takılıcam falan

öyle tabiki o günleri görürürz inşallah

zaman gectikçe isi sakaya vurduk iyice oda bazen bana sende beni yaslandırdın der gencliğim boyle geciyor diye

ahahah evet benimki de ilk zamanlarımızdan bahsederken o zamanlar gençtik tabi diyorr

Benimki yeter artik bence ayrilalim biz diyor en agiri =D keske daha yeni tanissaydik bu kadar uzamazdi evlenirdik diyor=D yazik saclari benim yuzumden beyazlamis =P =D

evet yeni tanışsaydık bu akdar uzamazdı kısmı doğru bana da ama bu zamana kadar geçen güzel zamanlarda olmazdı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…