• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bi dene bakalim yipranan yerleri taslarsan blki duzelir.bide parlattır istersen

bakalım eminönüne bi gidelim taşları alim bide tepsinin ortasına ayna kestirebiliriz dedi annem kenarlarınada taş geçince tepsi hem çok ucuza mal olmuş olcak hemde eskiyi yenilemiş olacağız :1: yapınca buraya koyarım :1:

Aminnn insallah canim

:16:

Hehe ee artik duğme dikerim:))
En mantiklisi snra sana kalir dedigin gbi:))

aynen canım o yüzden bilmiyorum ben birşey demek mantıklı :1:

kızlar bizim bu konun sahibi nerelerde çok merak ettim. konu sahibi ortalarda olsa tablo yaptırırdık ilk sayfada yayınlardık diğeğr topikler öyle yapıyor :1:

tahmin edebiliyorum:) bende olsam oyle olurdu kesin :1::1: bende balık model alcam nişanımda kesin karar verdim şimdi

Boyun uzunsa kesin almalısın :16: benim kısa olmasına rağmen herkes üzerimde güzel durduğunu söyledi, ama iki yakın arkadaşım var onlar benden daha uzun 1.63 ve 1.70 onlarda çoook daha güzel durdu ve hepimiz balık aldık :21:

Boyun uzunsa kesin almalısın :16: benim kısa olmasına rağmen herkes üzerimde güzel durduğunu söyledi, ama iki yakın arkadaşım var onlar benden daha uzun 1.63 ve 1.70 onlarda çoook daha güzel durdu ve hepimiz balık aldık :21:

çokta uzun degil tatlım, 1.63 falan ama kurtarıcı topuklu :):):)

Konu sahibi en son 6 şubatta girmiş, yeni konu açmak ihanet gibi mi olur ki:30::44: ama açmak da mantıklı :51:

Back