- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Dayanamadım çektim elbiseyi, aslında bayrak kırmızısı ama ışıkta turuncu görünmüş, bir miktarkısalacak
![]()
çok güzelll bayıldım modeline

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayanamadım çektim elbiseyi, aslında bayrak kırmızısı ama ışıkta turuncu görünmüş, bir miktarkısalacak
![]()
çok güzelll bayıldım modeline![]()
![]()
bu ne güzel bir elbisedir böylee, çok zariffnişan elbisesi mi olacak yoksaaa
![]()
Teşekkür ederim =) Mezuniyet ama nişan da olabilir =)
O zmn size 12ay ciksin:)
Hayirlisi olsun cnm
Cok mantikli:)anneninde hosuna gidr
Masallah elinden geliyo beceriklisin o zmn :)bn dugmelerden harf isledim de artk dugme dikmeyi ogrendim bu maksatla :)))
hımmçok beğendim ama, mutlulukla giyin inşallah
![]()
![]()
Teşekkür ederim =) benim de tek içime sinen model bu oldu, tek üzerime olan da![]()
woooww çok güzel kuyrukluydu dimi elbisen ya senin boyun kaç elbise çok uzun geldi gözüme kaç cm topuk giyeceksin :)
Hic sorma elbse 2 mt var gbi dimi =D ben max6 7 cm gyerm boyuma göre kesilecek ayakkbimi secince =D cok yuksek almiycm gecem mahvolmasin =D boyum 1.60 dyelim ort =)
canım bol bol ayakkabı dene uzunda olsa rahat olanlar çıkacaktır ben denemiştim 9 cm incecik topuk ama inan kalın ve daha kısa topuk olan botlarım onun yanında diken üstünde yürüyormuşum gibiydi çok rahattı rahat ayakkabı bulduğum sürece yüksekte giyebilirsin :)
Herkes tepsi örnekleri sundu bende göstereyim :)
Eki Görüntüle 1020112
Herkese gunaydin =)
şimdi annem ile tepsiyi inceledik ama biraz yıpranmış tepsi taşlarla sülenirse neolur bilemiyorum eminönüne gidip taş alıp denemem lazım![]()
en hayırlısı olsun canım 6 ay 12 fark etmez sağ sağlim gidip gelmesi en büyük temennimmm![]()
ohh dikişide öğrenmiş olmuşun canımmm geliyor elimden ama çok çaktırmıyorum üstüme yıkılmasın işler diye![]()