• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Masallah elinden geliyo beceriklisin o zmn :)bn dugmelerden harf isledim de artk dugme dikmeyi ogrendim bu maksatla :)))

ohh dikişide öğrenmiş olmuşun canımmm geliyor elimden ama çok çaktırmıyorum üstüme yıkılmasın işler diye:1::1::1:

woooww çok güzel kuyrukluydu dimi elbisen ya senin boyun kaç elbise çok uzun geldi gözüme kaç cm topuk giyeceksin :)

Hic sorma elbse 2 mt var gbi dimi =D ben max6 7 cm gyerm boyuma göre kesilecek ayakkbimi secince =D cok yuksek almiycm gecem mahvolmasin =D boyum 1.60 dyelim ort =)

Hic sorma elbse 2 mt var gbi dimi =D ben max6 7 cm gyerm boyuma göre kesilecek ayakkbimi secince =D cok yuksek almiycm gecem mahvolmasin =D boyum 1.60 dyelim ort =)

canım bol bol ayakkabı dene uzunda olsa rahat olanlar çıkacaktır ben denemiştim 9 cm incecik topuk ama inan kalın ve daha kısa topuk olan botlarım onun yanında diken üstünde yürüyormuşum gibiydi çok rahattı rahat ayakkabı bulduğum sürece yüksekte giyebilirsin :)

Herkes tepsi örnekleri sundu bende göstereyim :)
$11138_buyuk.jpg

canım bol bol ayakkabı dene uzunda olsa rahat olanlar çıkacaktır ben denemiştim 9 cm incecik topuk ama inan kalın ve daha kısa topuk olan botlarım onun yanında diken üstünde yürüyormuşum gibiydi çok rahattı rahat ayakkabı bulduğum sürece yüksekte giyebilirsin :)

Bilmiyorum ya bakicam tabi de, ayagima göre rahat pek cikmiyor karsima. 35 numara :( =D hatta o ble buyuk gelyor bazen =D

Back