Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

darsı başıma artıkk :)

Bizim hiç bir şey belli değil yahu, nasıl olacak ne yapılacak sadece ben kendi kendime plan yapıyorum ama ondan da hemen vazgeçiyorum

Benim babamda önceden tanışmamı varmış falan diyor komşunun kızı tanışma yaptı ama söz falan yapmadılar kızın babası kızıyor babamda olmaz öyle şey tanışma var ortada bir şey yok diyor ama belki o gün gelince 1 hafta öncesinden falan tanışmak ister ama uzun tutmaz diye düşünüyorum belki de dediğim gibi hiç yapmaz annemden bilgi alır isteme sözde görür sonra tanışsın :)

annem sordun damadımızı nasıl buldun diye sonra konuşmaya başladı annem sordu babam cevap verdi canım sevmiş o da biz sormasak konuşur muydu bilmiyorum :) ben futbolla siyeset muhabbetini sevmiyorum özgecim babama hep kaş göz ettim ettim ama beni hiç takmadı ama genel itibariyle güzeldi her şey çok şükür darısı sizlerin başına

Sonra tanışsın, sözden sonra pek birşey diyemez de arkadaşlarımdan tanıştırıp çok olumsuz yorum alanlar oldu

oh çok güzel maşallah canım bende sevmem maç muhabbetini hele ki siyaset anaam yanımıza yaklaşmasın.ama yine de sorunsuz halletmişsiniz bu konulara girip çıkamayanlar var Allah korumuş yani :)
Ahh amin canım bende işte 15 gün önceye aldık diye seviniyorum düşün halimi

Selam kızlar nasılsınız ? :)

canım gözün aydın anlattıklarını okurken yasadım o anı darısı söze olsun sözde hem daha detaylı anlatım hemde bol bol fotoraf bekliyoruz

Haydi hayırlı olsun, en zor aşamayı atlatmışsın ve çok da güzel geçmişe benziyor darısı başımıza inşallah babanı da takdir ettim haftaya yine çağırın demiş =)

Amin canım güzel geçti çok şükür atlattım ama babam o gün her zamanki gibi değildi çok istekli gözükmek uygun olmazmış falan kızdım babama çağırın dedi bakalım bundan sonra nasıl olacak darısı başınıza artık :)

Sonra tanışsın, sözden sonra pek birşey diyemez de arkadaşlarımdan tanıştırıp çok olumsuz yorum alanlar oldu

evet evet sonra tanışsın :)
benim babamı da istememiş anneannem ama şimdi en çok sevdiği damadı ve annemi bile şikayet eder babama o kadar seviyor sonradan tanıyıp sevsin :)

Çıktılar canım onda bir sorun olmadı çok şükür :) 15 gün az bir zaman değil Özgecim ohh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…