bizde spor takım yaptık bir mağazada işte o fiyatı verdiler hani şu aşkım çok yakışıklı oldun diyip sürekli sırıttım dediğim zaman var ya o zamandı![]()
haha ben olsam hediye ederdim ya biri cıksın şu topiğin kızlarına sponsor olsun ne var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde spor takım yaptık bir mağazada işte o fiyatı verdiler hani şu aşkım çok yakışıklı oldun diyip sürekli sırıttım dediğim zaman var ya o zamandı![]()
haha ben olsam hediye ederdim ya biri cıksın şu topiğin kızlarına sponsor olsun ne var![]()
haha ben olsam hediye ederdim ya biri cıksın şu topiğin kızlarına sponsor olsun ne var![]()
ayyy ne güzel olurdu![]()
yok mu zengin tanıdığınız kızlar o zamana kadar milli piyango mu oynasak birimize cıksa hepimiz yasadık![]()
Kızlar f1453 14 şubatta istenmiş ve sözü kesilmiiişşş :)![]()
burda var mıydı o arkadaş sanki görmüş müydüm :) hayırlısı olsun :)
evet bir ara vardı hatta babasına annesi söylediği akşamda burada nasıl olacak nasıl bitecek ne diyecek diye heyecanlanıyordu tabi sonra dönmedi ama olsun :)
hmm anladım :) aramızda biri daha gitti desene :)
live angel naptı ki :) adını bilmiyorum :)
Selam kızlar nasilsiniz? Sayfalar bitmedi oku oku.. =) dün kuafördeydim bi gelin ve yaninda 5 kisi 270e anlastilar nisan icin =) kücük sehirleri seviyorum =D
ne kadar süredir berabersiniz ki ama bi anda yapmaya kalkınca pahalı oluyor bence yavaş yavaş başlayaa nerde o zenginlik biz şuan kendi aramızda sözlendik aileler tanıyor ama erken daha bence aile arası bişey için .s bnde hiç anlamıyorum bu işlerden çeyiz hazırla deseler bana hazır alırum ne uğraşıcam diyorum da o daha mı pahallıya mal olur kş .s zaten dantel falan pek sevmiyorum nedense .s
kim bilmiyorum ama hayırlı ugurlu olsun diyelimKızlar f1453 14 şubatta istenmiş ve sözü kesilmiiişşş :)![]()
Selam kızlar nasilsiniz? Sayfalar bitmedi oku oku.. =) dün kuafördeydim bi gelin ve yaninda 5 kisi 270e anlastilar nisan icin =) kücük sehirleri seviyorum =D
daha ucuz vardı baktığımızda başka yerden de fiyat almıştık ama kalite duruş dikişler falan fark ediyor ama indirimlerden falan takip edin daha zaman var demeden beğendiğinizi alın uygun uygun :)
aynen canım bi mağaza araştırmalarına başlamak lazım bakalım üstüne yakışması önemli tabii
Sevdiğiyle hasret gideriyordur :)
Selam hoş geldin iyiyim sen nasılsın :)
çok iyi fiyata anlaşmışlar bende küçük şehirdeyim inşallah bizim buradakilerde öyledir :)
selam canım iyiyim sen nasılsın :)
bizim burası da küçük şehir :) inşallah biz de güzel bir fiyata anlaşırız :)
ben de iyiyim cok sükür =Dbende iyiyim canım sen nasılsın![]()