• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

yaa nerde o zenginlik biz şuan kendi aramızda sözlendik aileler tanıyor ama erken daha bence aile arası bişey için .s bnde hiç anlamıyorum bu işlerden çeyiz hazırla deseler bana hazır alırum ne uğraşıcam diyorum da o daha mı pahallıya mal olur kş .s zaten dantel falan pek sevmiyorum nedense .s

Selam kızlar nasilsiniz? Sayfalar bitmedi oku oku.. =) dün kuafördeydim bi gelin ve yaninda 5 kisi 270e anlastilar nisan icin =) kücük sehirleri seviyorum =D

Selam kızlar nasilsiniz? Sayfalar bitmedi oku oku.. =) dün kuafördeydim bi gelin ve yaninda 5 kisi 270e anlastilar nisan icin =) kücük sehirleri seviyorum =D

Selam hoş geldin iyiyim sen nasılsın :)
çok iyi fiyata anlaşmışlar bende küçük şehirdeyim inşallah bizim buradakilerde öyledir :)

yaa nerde o zenginlik biz şuan kendi aramızda sözlendik aileler tanıyor ama erken daha bence aile arası bişey için .s bnde hiç anlamıyorum bu işlerden çeyiz hazırla deseler bana hazır alırum ne uğraşıcam diyorum da o daha mı pahallıya mal olur kş .s zaten dantel falan pek sevmiyorum nedense .s
ne kadar süredir berabersiniz ki ama bi anda yapmaya kalkınca pahalı oluyor bence yavaş yavaş başla:31:
Kızlar f1453 14 şubatta istenmiş ve sözü kesilmiiişşş :):nazar:
kim bilmiyorum ama hayırlı ugurlu olsun diyelim:16: darışı başımıza:32:

bende iyiyim canım sen nasılsın:16:

daha ucuz vardı baktığımızda başka yerden de fiyat almıştık ama kalite duruş dikişler falan fark ediyor ama indirimlerden falan takip edin daha zaman var demeden beğendiğinizi alın uygun uygun :)

aynen canım bi mağaza araştırmalarına başlamak lazım bakalım üstüne yakışması önemli tabii

selam canım iyiyim sen nasılsın :)

bizim burası da küçük şehir :) inşallah biz de güzel bir fiyata anlaşırız :)

Selam hoş geldin iyiyim sen nasılsın :)
çok iyi fiyata anlaşmışlar bende küçük şehirdeyim inşallah bizim buradakilerde öyledir :)

selam canım iyiyim sen nasılsın :)

bizim burası da küçük şehir :) inşallah biz de güzel bir fiyata anlaşırız :)

Ben de iyiym sagolun =) biz bi 20 ksi olbiliriz bin tlye fln geliyor, aslında o kadar kisi götürmeye gerek yok da ;) bazi yerlerde sadece gelin bin tl, altinla suslüyorlar sanki =D

Back