Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bende beğendim canım zaten bu tarz alt kısmı kabarık elbiseleri çok beğeniyorum :)

öyle haklısın evet soğukluk giriyor araya mesafeli olmak için söyleniyor siz de bence soğukluk olmuyo sanki söylenince :)

ben çok begendim gayet güzell

tanışma için uygun bir elbise güzel bence :)

gayet güzel canım rengine bayıldım

bende beğendim canım zaten bu tarz alt kısmı kabarık elbiseleri çok beğeniyorum :)

yorumlarınız için çok tşkler kızlar
şimdiden alayım diyorum ama ağustosa çok var başka bir seçenek daha çıkabilir diye beklemedeyim. haftaya mağazasına gidip bir bakıcam içime sinerse alabilirim
tanışmada giymesem bile çok zarif bir elbise illaki bulunur bir yeriii
bir bişey daha sorucam kafama takıldı dün gece .. sonuçta tanışmaya gelinceği için evde topuklu giymem çok saçma olur diye düşünüyorum babet tarzı bişey daha uygun olacaktır değilmi. isteme merasiminde topuklu daha mantıklı gibi

ben evde topukklu giymeyi sevmiyorum giyersemde çok kısa bir topuğu olur kendime çok tatlı bir babet bulucamm :)
ama şu an bir tunik için can çekişiyorum ben

ben evde topukklu giymeyi sevmiyorum giyersemde çok kısa bir topuğu olur kendime çok tatlı bir babet bulucamm :)
ama şu an bir tunik için can çekişiyorum ben

bende babet düşünüyorum tanışma için abartı olmamak lazım

neden canım kg falanmı vermeye çalışıyorsunn hayırdır

yok canım yaa çeyiz çin para biriktriyorum yaa onu alırsam bütün param bter

hmmmmm anladım canım bende bugün tanışma ve isteme için bi bütçe çıkardım yüreğim kabardı :) biz bide herşeyi ikimiz yapıcaz ailelerden destek almayacağız oyüzden işimiz zor

2 dönemi var. Bu sene bitecekti ama güz dönemine dersleri kaldı. İnşallah geçer hepsinden de uzamaz bi daha :18:

ay hadi canım yaa bizdede öğle geçen dönemden 1 dersi kaldı bu dönerm ders bırakmassa tek ders ile mezun olur diyoruz ama yapamassa 1 sene daha uzar düşünmesi bile mahvediyorrr

hmmmmm anladım canım bende bugün tanışma ve isteme için bi bütçe çıkardım yüreğim kabardı :) biz bide herşeyi ikimiz yapıcaz ailelerden destek almayacağız oyüzden işimiz zor

ne kadar hesapladın ki bide neler hesapladın canım ama indirimli bulursun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…