- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
kızlar sadece tanışmaya geldiklerinde bu elbise sizce nasıl olur :) ağustosta tanışma olcak kısmetse daha çok var ama bişeyler şekillensin istiyorum.. aile arasında bir tanışma düşünürsek abartı olmamalı sade bişey istiyorumm nasıllll
bende isim+teyze :)
Siz diye tanıdığım kimseye hitap edemem nedendir bilmem soğukluk varmış gibi oluyorum mesela erkek arkadaşımın annesi beni yolcu ederken kendine iyi bak diyor bende sende kendine iyi bak diyorum nasıl ki anneme babama amcama demiyorsam ona da demiyorum ablam kızar mesela bana akrabalardan biriyle konuşurken siz demem gerekiyormuş ya da annemin arkadaşlarıyla vs. iyiyim siz nasılsınız gibi belki gerçekten ben hatalıyımdır ama resmi konuşma yapmıyoruz sonuçta yeni tanıdığım biri de değil :)
Herkese günaydınnnn
öyle haklısın evet soğukluk giriyor araya mesafeli olmak için söyleniyor siz de bence soğukluk olmuyo sanki söylenince :)
Bilmem yani ben en az 3 senedir tanıdığım ve 2 senedir iç içe olduğum için siz demek soğuk geliyor tabi herkesin tercihi :)
Herkese günaydınnnn
ben çok begendim gayet güzell
tanışma için uygun bir elbise güzel bence :)
gayet güzel canım rengine bayıldım
bende beğendim canım zaten bu tarz alt kısmı kabarık elbiseleri çok beğeniyorum :)
yorumlarınız için çok tşkler kızlar
şimdiden alayım diyorum ama ağustosa çok var başka bir seçenek daha çıkabilir diye beklemedeyim. haftaya mağazasına gidip bir bakıcam içime sinerse alabilirim
tanışmada giymesem bile çok zarif bir elbise illaki bulunur bir yeriii
bir bişey daha sorucam kafama takıldı dün gece .. sonuçta tanışmaya gelinceği için evde topuklu giymem çok saçma olur diye düşünüyorum babet tarzı bişey daha uygun olacaktır değilmi. isteme merasiminde topuklu daha mantıklı gibi
sende bendensin canım bende aöfyi bitirip askere gitmesini bekliyorum
ben evde topukklu giymeyi sevmiyorum giyersemde çok kısa bir topuğu olur kendime çok tatlı bir babet bulucamm :)
ama şu an bir tunik için can çekişiyorum ben
Aynı kaderi paylaşıyoruz o zaman.
Ne kadar zamandır birliktesiniz ?
aynen canım 3 senedir beraberiz siz
2 sene olmak üzere bizimde. Ne zaman bitiyor aöf ? :)
bende babet düşünüyorum tanışma için abartı olmamak lazım
neden canım kg falanmı vermeye çalışıyorsunn hayırdır
kısmetse bu ağustosta canım kalmassa tabi kiiii... sizin :)
2 dönemi var. Bu sene bitecekti ama güz dönemine dersleri kaldı. İnşallah geçer hepsinden de uzamaz bi daha :18:
yok canım yaa çeyiz çin para biriktriyorum yaa onu alırsam bütün param bter
2 dönemi var. Bu sene bitecekti ama güz dönemine dersleri kaldı. İnşallah geçer hepsinden de uzamaz bi daha :18:
hmmmmm anladım canım bende bugün tanışma ve isteme için bi bütçe çıkardım yüreğim kabardı :) biz bide herşeyi ikimiz yapıcaz ailelerden destek almayacağız oyüzden işimiz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?