ne kadar hesapladın ki bide neler hesapladın canım ama indirimli bulursun sen
aynen canım indirim nerde bennnn ordaaa
tanışma ve isteme(söz nişan) birarada olcak 7bin gibi bir rakam çıktı artar yada azalır bilemiyorum tabi :)
tanışma için: elbise ayakkabı takı erkek: takım elbise ayakkabı kemer çiçek tatlı.. (eksik varmı bilmiyorum)
isteme(söz nişan): elbise ayakkabı takı, takım elbise ayakkabı kemer, alyans, erkeğe takı, kıza takı, çiçek çikolata tatlı...
araştırmalarım sonucunda 7bin çıktı bu masraflar
tanışma ve isteme(söz nişan) birarada olcak 7bin gibi bir rakam çıktı artar yada azalır bilemiyorum tabi :)
tanışma için: elbise ayakkabı takı erkek: takım elbise ayakkabı kemer çiçek tatlı.. (eksik varmı bilmiyorum)
isteme(söz nişan): elbise ayakkabı takı, takım elbise ayakkabı kemer, alyans, erkeğe takı, kıza takı, çiçek çikolata tatlı... (Kuaför söz tepsisi makası)
ay hadi canım yaa bizdede öğle geçen dönemden 1 dersi kaldı bu dönerm ders bırakmassa tek ders ile mezun olur diyoruz ama yapamassa 1 sene daha uzar düşünmesi bile mahvediyorrr
7 bin fazla değil mi tatlım ya
isteme(söz nişan): elbise ayakkabı takı, takım elbise ayakkabı kemer, alyans, erkeğe takı, kıza takı, çiçek çikolata tatlı... (Kuaför söz tepsisi makası)
7 bin normal.sanırım 7 bini aşmaz :)
banada biraz fazla geldi:44:
yandık o zaman nişanla düğünü düşünemiyorumama benimki o kadar tutmaz sanırım
canım bence iyi bir fiyat çıkarmış çünkü anladığım kadarıyla iki kere takım elbise alınacak kuaför ayakkabılar tanışma nişan için elbiseler ayrı ve takılarda içinde sanırım kıza ve erkeğe takılacaklar ikisi de bu fiyatta tek taş bilezik alyans vs bohçayı da dahil etmiştir herhalde fiyata.Bu kadar şey varken 7 bin çıkması normal her iki tarafında masrafı içinde
bu masraflar benim gözümü korkutuyor.. bide bizde herşey kısa sürede olcak
sizde mi aileden yardım almadan yapacaksınız ?
sevdiğimin yardım almasına gerek yok zaten çalışıyorda ama düşününce yine aileden çıkıyor masraflar aile şirketi olduğu için ee benim adam akıllı işim yok sonuç olarak babam yardım edicek:44:
canım çalışsa bile her şeye yetişemezler ailelerden ufak tefekte olsa yardım almadan çok zorluk olur yani baya borçla evlenilmiş olur ki aileler yardım ediyorlar kıyamazlar
planlarımıza göre borçsuz bi şekilde çıkıyoruz bu işin içinden zaten birikmiş bir miktar var elimizde ama yetmiyo tabi
bi görsek o günlerimizi
Ceren'cim sanırım isteme söz nişan bir olacak yani nişanda dahil fiyat vermiş diye düşünüyorum nişan dahil değilse zaten çok fazla :)
bu masraflar benim gözümü korkutuyor.. bide bizde herşey kısa sürede olcak
o zaman iyi bi fiyat canım
bizimki uzun vade olmasına ragmen benim gözüm korkuyo canım
isteme ve sözden korkmuyorum ben
çiçek çikolata yüzükler söz mendili söz hediyeleri söz kıyafetimizmakyajım filan evde olcak onada karar verdim
nişan bohçalar hariç en kaba haliyle 3.700 filan tutcak heralde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?