• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ne kadar hesapladın ki bide neler hesapladın canım ama indirimli bulursun sen:1:

aynen canım indirim nerde bennnn ordaaa :21::21:

tanışma ve isteme(söz nişan) birarada olcak 7bin gibi bir rakam çıktı artar yada azalır bilemiyorum tabi :)

tanışma için: elbise ayakkabı takı erkek: takım elbise ayakkabı kemer çiçek tatlı.. (eksik varmı bilmiyorum)

isteme(söz nişan): elbise ayakkabı takı, takım elbise ayakkabı kemer, alyans, erkeğe takı, kıza takı, çiçek çikolata tatlı... (Kuaför söz tepsisi makası)

araştırmalarım sonucunda 7bin çıktı bu masraflar :1:

Son düzenleme:

tanışma ve isteme(söz nişan) birarada olcak 7bin gibi bir rakam çıktı artar yada azalır bilemiyorum tabi :)

tanışma için: elbise ayakkabı takı erkek: takım elbise ayakkabı kemer çiçek tatlı.. (eksik varmı bilmiyorum)

isteme(söz nişan): elbise ayakkabı takı, takım elbise ayakkabı kemer, alyans, erkeğe takı, kıza takı, çiçek çikolata tatlı...

biraz fazla mı çıkmış ne:53:
bizim tanışma isteme bi arada olacak... fikrim değiştirmezsem evdeki kıyafetlerimden giyerim:1: evde yemek hazırlancak söz mendili bide...
tekrar söz çin gelicekler açık büfe hazırlıycaz söz yastığı yapıcaz bu defa kıyafet alırım:1: söz hediyeleri olur bide evde bi kaç ayrıntıyla ugraşıcam
nişan bize pahalıya patlıycak ama ondan eminim:53: dışarda olucak en ucuz haliyle 2 bin lira oluyor:44:

isteme(söz nişan): elbise ayakkabı takı, takım elbise ayakkabı kemer, alyans, erkeğe takı, kıza takı, çiçek çikolata tatlı... (Kuaför söz tepsisi makası)

7 bin fazla değil mi tatlım ya :53:

7 bin normal.sanırım 7 bini aşmaz :)

banada biraz fazla geldi:44:

canım bence iyi bir fiyat çıkarmış çünkü anladığım kadarıyla iki kere takım elbise alınacak kuaför ayakkabılar tanışma nişan için elbiseler ayrı ve takılarda içinde sanırım kıza ve erkeğe takılacaklar ikisi de bu fiyatta tek taş bilezik alyans vs bohçayı da dahil etmiştir herhalde fiyata.Bu kadar şey varken 7 bin çıkması normal her iki tarafında masrafı içinde

canım bence iyi bir fiyat çıkarmış çünkü anladığım kadarıyla iki kere takım elbise alınacak kuaför ayakkabılar tanışma nişan için elbiseler ayrı ve takılarda içinde sanırım kıza ve erkeğe takılacaklar ikisi de bu fiyatta tek taş bilezik alyans vs bohçayı da dahil etmiştir herhalde fiyata.Bu kadar şey varken 7 bin çıkması normal her iki tarafında masrafı içinde

bu masraflar benim gözümü korkutuyor.. bide bizde herşey kısa sürede olcak:9:

sizde mi aileden yardım almadan yapacaksınız ?

sevdiğimin yardım almasına gerek yok zaten çalışıyorda ama düşününce yine aileden çıkıyor masraflar aile şirketi olduğu için ee benim adam akıllı işim yok sonuç olarak babam yardım edicek:44:

sevdiğimin yardım almasına gerek yok zaten çalışıyorda ama düşününce yine aileden çıkıyor masraflar aile şirketi olduğu için ee benim adam akıllı işim yok sonuç olarak babam yardım edicek:44:

canım çalışsa bile her şeye yetişemezler ailelerden ufak tefekte olsa yardım almadan çok zorluk olur yani baya borçla evlenilmiş olur ki aileler yardım ediyorlar kıyamazlar :16:

canım çalışsa bile her şeye yetişemezler ailelerden ufak tefekte olsa yardım almadan çok zorluk olur yani baya borçla evlenilmiş olur ki aileler yardım ediyorlar kıyamazlar :16:

planlarımıza göre borçsuz bi şekilde çıkıyoruz bu işin içinden zaten birikmiş bir miktar var elimizde ama yetmiyo tabi:1:

o zaman iyi bi fiyat canım :34:

bizimki uzun vade olmasına ragmen benim gözüm korkuyo canım :9:

isteme ve sözden korkmuyorum ben:9:

çiçek çikolata yüzükler söz mendili söz hediyeleri söz kıyafetimiz:1: makyajım filan evde olcak onada karar verdim:9:

nişan bohçalar hariç en kaba haliyle 3.700 filan tutcak heralde:1::44:

isteme ve sözden korkmuyorum ben:9:

çiçek çikolata yüzükler söz mendili söz hediyeleri söz kıyafetimiz:1: makyajım filan evde olcak onada karar verdim:9:

nişan bohçalar hariç en kaba haliyle 3.700 filan tutcak heralde:1::44:

nişan dışarda olucağı için dışardanda altın takılıcak masraflların bi kısmını karsılar diye düşünüyorum ama beni korkutan onca hazırlığın arasında ceyizin sıkışması ben ufak tefek alıyorum herşey ucmus vaziyette iyiki erken baslamışım :31:

Back