• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

benimde eltim hep diyor annem adını söyluyor anne diyo benimde dilim alışmış anne diyorum arada o kadar yakalalık falan yapmıyorum hiç yani yapmak içinde demiyorum teyze diyorum zamanı gelince derim yani ..:17:

canım ben eleştirmek için demedim yani anne değil annecim diyormuş samimi diyor asla yalakalık olarak düşünmedim sana da o anlamda söylemedim.Kayınvalidenin hoşuna gidiyormuş annecim demesi

canım ben eleştirmek için demedim yani anne değil annecim diyormuş samimi diyor asla yalakalık olarak düşünmedim sana da o anlamda söylemedim.Kayınvalidenin hoşuna gidiyormuş annecim demesi

anladım canım bende anne diyerek yalakalık olsun diye demiyorum teyze demeye özen gösteriyorum zaten ki..

Benim sevdiğim aöf den lisans tamamlıyor . Seneye bu zamanlar mezun olacak inşallah. Sonrasında kısa dönem askerliği var.
Gece gündüz aklımda dersleri askerliği var. Şu engelleri bi aşsak.. :18:

sende bendensin canım bende aöfyi bitirip askere gitmesini bekliyorum:14:

$Adsýz.png

kızlar sadece tanışmaya geldiklerinde bu elbise sizce nasıl olur :) ağustosta tanışma olcak kısmetse daha çok var ama bişeyler şekillensin istiyorum.. aile arasında bir tanışma düşünürsek abartı olmamalı sade bişey istiyorumm nasıllll:16:

bende siz diyorum daha teyze bile demedim benim huyum bu heralde azcıkda soğuk bi insanım ben:9:

anne kolay da baba zor demi :) ben teyze bile diyemiyorum siz diye hitap ediyorum bazen ismini ekleyip teyze diyorum :)

bende isim+teyze :)
Siz diye tanıdığım kimseye hitap edemem nedendir bilmem soğukluk varmış gibi oluyorum mesela erkek arkadaşımın annesi beni yolcu ederken kendine iyi bak diyor bende sende kendine iyi bak diyorum nasıl ki anneme babama amcama demiyorsam ona da demiyorum ablam kızar mesela bana akrabalardan biriyle konuşurken siz demem gerekiyormuş ya da annemin arkadaşlarıyla vs. iyiyim siz nasılsınız gibi belki gerçekten ben hatalıyımdır ama resmi konuşma yapmıyoruz sonuçta yeni tanıdığım biri de değil :)

şimdi baktımda yorumlarına tuhaf biri sanırım ama 2014 eylül itibari ile evlilik düşünüyormuş:9:

o sanırım seneye olacak daha çok vara getirmek istedi tasası ona düştü sanki millet evlilik için açıyor 2015 evlenecekler diye de söz için niye açılmasın insanlar tuhaf

Back