Tabiki de mesela kucuk kavanoz lar ıcınde kahve dagıtıcam suslenmıs olarak cnm soz kahvesı :) sonra erkek tarafına soz mendılı yaptırıcam cok guzel bır tepsı buldum yuvarlak kucuk onunla susleyıp erkek tarafına verıcez :) bırke seker hamuru ıle kurabıye dusunuyorum ama sadece kalp seklınde olanlardan kucuk olanlardan cnm fazla mı olur bılmem ama cok hosuma gıdıyor soz yastıgı buldum bırtane yaptırıcam ıste cnm oyle arastırıyorum ama soz yastıgı ve mendılı harıc oburlerını kendım yapmayı dusunuyorum bakalım artık :)
bizimde nişan söz arası 4 ay falan olucak o yüzden nişan yüzüğünü sözde taksam diyorum sonucta nişan kutlama şeklinde geçicek peki sonra evlenınce nolucak ona ayrı yüzük mü nişan yüzüklerini napcaz
ben direk mekan ve elbiseye gectimfatihte sultan sarnıc dıye bıyer varmıs harıka bır atmosfr .para bırıktırebılırsem orda ıstıyorum coook coook
İstanbul' da canım sanırım söylediğin yer demi :)) ay evet birde nişanı kız tarafı yapıyo demi
evet istanbuldamaalesef kız yapıyor. yemeklı olsun ıstıyorum ben
bende restaurant ya da cafede kokteyl tarzında istiyorumnişan elbiseni nası düşünüyosun canım ben saks mavisi balık model düşünüyorum
bellı bır model yok canım sadece renklı gelınlık gıbı kabarık bısey ıstemedıgımı bılıyorum
aynen ya onlar cok abartı geliyo banada
ne davetlı gıbı olayım nede abartıfatıhten gecerken bakınıyorum
aynen canım zaten iyi bi saç bide profesyonel makyaj olunca kıyafeti tamamlıyo gecenin yıldızı sen oluyosun
guzel gunlerr nerdesınız gelın artık!!
O gelinlik gibi kabarık abiyeler eskidendi canım :)) ben bu ara etek kısmı çıkabilen bi model beğendim içi kısa elbise olanlardan gece eğlenceye gidiliyo bizim burda o zaman etek kısmını çıkartıp elbiseyle rahatça gidebiliyosun))
evet canım onlar cok moda hemde kullanışlı belki bende öyle yaparım tabi onca koşuşturmadan sonra enerjim kalırsa kop kopa
Ahh o günleri görünce ben söz verdim kendime yorulmucam :)) küçük şeyleri sorun etmicem ne kırılıcam ne kırıcam etrafımdakileri dedim :)) birde bu modeli istememin bi sebebi dolap beklemesin daha sonrada kullanabiliyim diyorum :))
iyi fikir tatlım aynen sana katılıyorum gereksiz triplere kaprislere hiç gerek yok o kadar beklemişiz o günün tadını çıkarıcaz tabikidee
Hoşbuldumm :)) Bizimde 4 yıllık ilişkimiz var üniversitede tanıştık ilk sene :)) o benden bir sene önce bitirmişti bende bu sene bitirdim :) askerde şimdi iki hafta oldu
İyi canim iste az kalmis biz daha 2. sınıfız siz ne zaman düsünüyosunuz söz nisan :)
Allah bozmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?