Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar sözünüzü nasıl yapmayı dusunuyorsunuz etrafımda yapanlar var cok basıt gelıyor bana mesela sozde erkegede soz yuzugu takılmıyor mu bence takılsın :)

takılmıyormu? en son hatırladıgım kuzenımın sozu o da 6 sene falan onceydı heralde cocuktum o zamanlar
ıkısınede takılıp kurdele kesılmıyormu yahu

takılmıyormu? en son hatırladıgım kuzenımın sozu o da 6 sene falan onceydı heralde cocuktum o zamanlar
ıkısınede takılıp kurdele kesılmıyormu yahu

Normalde bende öyle biliyorum ama kimisi takmiyo :/ nişana kadar nişanda takılıp kesiliyo kurdele bazen

Ben yakın çevremde söz ayrı yapan görmedim hiç. Genelde sözle nişan arası 1 2 hafta oluyor. Dolayısıyla ne kıza ne de erkeğe yüzük takılmıyor. Ben de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. İsteme olduğu gün nişan gününe karar verip aile arasında evde küçük bir törenle nişanlanırım. Masrafa hiç gerek yok. Nişana, kıyafetlere, altınlara vereceğim parayla çeyizimin bir kısmını alır ya da düğün için harcarım.

ben sözümü sadece anneler babalarla yapacagımdan nısanda mutlaka dusunuyorum

Bende böyle düşünüyorum sözün abartılı olmasına gerek yok bana göre aileler yakın arkadaslar arasında küçük bir kutlama olsa yeter sonrasında daha geniş kapsamli bir nişan olsun diyorum :))

Bende böyle düşünüyorum sözün abartılı olmasına gerek yok bana göre aileler yakın arkadaslar arasında küçük bir kutlama olsa yeter sonrasında daha geniş kapsamli bir nişan olsun diyorum :))

ev esyları yuzukler bakıpp bakıppp mutlu oluyorum kendımce sımdıdennn

bencede takılmalı bana cok bos gelıyo ben takıcam sevgılım yuzuk takmıcak yanı nısan olayı kısa olanlar ıcın olabılır ama mesela benım nısanla soz arasında 1 sene var kesınlıkle takmalı takmalı o yuzugu

nısanla sozu uzun tutup dugunumu hemen yapıcaksınız tatlım

Söz için faklı fikirler var mı peki tatlım öğrendiğin :)

Tabiki de mesela kucuk kavanoz lar ıcınde kahve dagıtıcam suslenmıs olarak cnm soz kahvesı :) sonra erkek tarafına soz mendılı yaptırıcam cok guzel bır tepsı buldum yuvarlak kucuk onunla susleyıp erkek tarafına verıcez :) bırke seker hamuru ıle kurabıye dusunuyorum ama sadece kalp seklınde olanlardan kucuk olanlardan cnm fazla mı olur bılmem ama cok hosuma gıdıyor soz yastıgı buldum bırtane yaptırıcam ıste cnm oyle arastırıyorum ama soz yastıgı ve mendılı harıc oburlerını kendım yapmayı dusunuyorum bakalım artık :)

bizimde nişan söz arası 4 ay falan olucak o yüzden nişan yüzüğünü sözde taksam diyorum sonucta nişan kutlama şeklinde geçicek peki sonra evlenınce nolucak ona ayrı yüzük mü nişan yüzüklerini napcaz

hayırlı olsun cnm :) küçük söz kavanozları dedigin nasıl bişey cnm resmi fln varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…