Hoşbuldumm :)) Bizimde 4 yıllık ilişkimiz var üniversitede tanıştık ilk sene :)) o benden bir sene önce bitirmişti bende bu sene bitirdim :) askerde şimdi iki hafta oldu
kızlar zara home bence tam ceyızlık ındırımde bu sene gıdıp almalıyızbız sevgılımle gezmeye bayılıyoruz
burda zarahome yok ki canim adanaliyim ben :) nese sen al foto paylas biz yorum yapalim
uzuldum.benden begendiklerin olursa falan sanada alır yollarım ben
aynen canim sitesine baktim cok tarz seyler var :) nerden baslicaksin sen ben mutfagi en sona saklamayi düsünüyorum modası cabuk geciyo bide ben cok karasızım bigün begendiğimi yarın beğenmiyorum
bu sene üni.den mezun olucam mezuniyetimde ne giyceğimi bilmiyorum.ayrıca erkek arkadşım astsubaylık okuyo oda bu sene mezun oluyo hem yemin töreni hemde balosu var onda da ne giycem bilmiyorum.ayrıca bide ağustosta söz yapmayı düşünüyoruz ne giycem nasıl olcak çok korkuyorum çok heyecanlıyımmm
İyi canim iste az kalmis biz daha 2. sınıfız siz ne zaman düsünüyosunuz söz nisan :)
Ikisine de farklı elbisemi düşünüyosun canım aslında kendi balonda giydiğini belki erkek arkadaşının balosunda da giyebilirsin belkibu sene üni.den mezun olucam mezuniyetimde ne giyceğimi bilmiyorum.ayrıca erkek arkadşım astsubaylık okuyo oda bu sene mezun oluyo hem yemin töreni hemde balosu var onda da ne giycem bilmiyorum.ayrıca bide ağustosta söz yapmayı düşünüyoruz ne giycem nasıl olcak çok korkuyorum çok heyecanlıyımmm
valla bilmiyorum canım havludur aksesuardır mınık seyler.mesela zara homeda terlıklerı cok begendım sevgılıme kendıme bıkac tanede mısafır ıcın alabılırım ındırımdeo kadar guzellerkı modasının gecıcegnı sanmıyorum
Ahh nerde canım yaonun askerliği ve işi var önce ben formasyon alıcam bu sene sonra KPSS derken 2014 söz olsa diyoruz 2015 gibi de allah nasip ederse düğünümüzü yaparız ama önce işimizin başına geçmemiz lazim hem bir sürü masraf çok fazla ailelere yüklenmek istemiyoruz hemde olmuşken en iyisi olsun istiyo insan :))
Sende haklisin canim insallah hersey istediginiz gibi olur :) en zor kısmıda askerlik ama o bitince önünde pek engel kalmiyo allah yardim ediyo yuva kurana :)
Amin amin tatlım hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah :) evet zormuş daha çok yeni birde anca alışıyorum :) bu arada bende ufaktan başladım birşeyler almaya :) en son kahvaltı takımı aldım her gün yeni birşey çıkıyo ama dayanamadım görünce aldım :) elektronik dışında yavaştan almaya başladım bakalım :))
Girmeyeli konu uzamış yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hoş geldiniz :) Dün liseden sınıf arkadaşım evlendi ayakkabının altına isim yazdık bakalım (hem de ikisine birden) Hemen silinmiştir inşallah
benimde aklim bernardonun kahvalti takimlarina gidiyo ama simdilik sadece bakiyorum :)
Ahh bernardo :)) beğenmeyeni yoktur sanırım bende günlük yemek takımı beğendim bardakları da vardı :)
Hangi seri canim ben en cok romance serisini begeniyorum
Hangi seri canim ben en cok romance serisini begeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?