Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Hoşbuldumm :)) Bizimde 4 yıllık ilişkimiz var üniversitede tanıştık ilk sene :)) o benden bir sene önce bitirmişti bende bu sene bitirdim :) askerde şimdi iki hafta oldu

İyi canim iste az kalmis biz daha 2. sınıfız siz ne zaman düsünüyosunuz söz nisan :)

bu sene üni.den mezun olucam mezuniyetimde ne giyceğimi bilmiyorum.ayrıca erkek arkadşım astsubaylık okuyo oda bu sene mezun oluyo hem yemin töreni hemde balosu var onda da ne giycem bilmiyorum.ayrıca bide ağustosta söz yapmayı düşünüyoruz ne giycem nasıl olcak çok korkuyorum çok heyecanlıyımmm

uzuldum.benden begendiklerin olursa falan sanada alır yollarım ben

aynen canim sitesine baktim cok tarz seyler var :) nerden baslicaksin sen ben mutfagi en sona saklamayi düsünüyorum modası cabuk geciyo bide ben cok karasızım bigün begendiğimi yarın beğenmiyorum

aynen canim sitesine baktim cok tarz seyler var :) nerden baslicaksin sen ben mutfagi en sona saklamayi düsünüyorum modası cabuk geciyo bide ben cok karasızım bigün begendiğimi yarın beğenmiyorum

valla bilmiyorum canım havludur aksesuardır mınık seyler.mesela zara homeda terlıklerı cok begendım sevgılıme kendıme bıkac tanede mısafır ıcın alabılırım ındırımde o kadar guzellerkı modasının gecıcegnı sanmıyorum

ah canım bnde bılmıyorumkı pek.senı sık gosterıcek sade seyler gıymelısın bence

İyi canim iste az kalmis biz daha 2. sınıfız siz ne zaman düsünüyosunuz söz nisan :)

Ahh nerde canım ya onun askerliği ve işi var önce ben formasyon alıcam bu sene sonra KPSS derken 2014 söz olsa diyoruz 2015 gibi de allah nasip ederse düğünümüzü yaparız ama önce işimizin başına geçmemiz lazim hem bir sürü masraf çok fazla ailelere yüklenmek istemiyoruz hemde olmuşken en iyisi olsun istiyo insan :))

Ikisine de farklı elbisemi düşünüyosun canım aslında kendi balonda giydiğini belki erkek arkadaşının balosunda da giyebilirsin belki

iyi bi baslangic olur canim eminim cok zevkli seylerdir :) aslında sanslıyız bol bol zamanimiz var gezip indirimleri takip etmek icin zamani gelince elimiz ayagimiza karismaz umarim ben bazen görüyorum rüyamda son gün hic bise yetismemis falan o.0

Sende haklisin canim insallah hersey istediginiz gibi olur :) en zor kısmıda askerlik ama o bitince önünde pek engel kalmiyo allah yardim ediyo yuva kurana :)

Sende haklisin canim insallah hersey istediginiz gibi olur :) en zor kısmıda askerlik ama o bitince önünde pek engel kalmiyo allah yardim ediyo yuva kurana :)

Amin amin tatlım hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah :) evet zormuş daha çok yeni birde anca alışıyorum :) bu arada bende ufaktan başladım birşeyler almaya :) en son kahvaltı takımı aldım her gün yeni birşey çıkıyo ama dayanamadım görünce aldım :) elektronik dışında yavaştan almaya başladım bakalım :))

benimde aklim bernardonun kahvalti takimlarina gidiyo ama simdilik sadece bakiyorum :)

Girmeyeli konu uzamış yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hoş geldiniz :) Dün liseden sınıf arkadaşım evlendi ayakkabının altına isim yazdık bakalım (hem de ikisine birden ) Hemen silinmiştir inşallah

Sende hosgeldin canim bende bu yaz arkadasin düğününde ciceği havada kaptim ama işe yarıyo mu görücez

Kızlar sözünüzü nasıl yapmayı dusunuyorsunuz etrafımda yapanlar var cok basıt gelıyor bana mesela sozde erkegede soz yuzugu takılmıyor mu bence takılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…