• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bugün de hızlısınız kızlar fikirler gelmiş yine bir sürü :) ben de size bir şey sormak istiyorun ben daha öncede iki yerde düğünümüz olacağını söylemiştim benim hayalim hep gelinliğimle evimize girmek önce benim memleketimde yani sakaryada sonra da sevgilimin memleketinde düğün olacak sevgilim evimizi sakaryadan alacak şimdi ben gelinliğimle evimize girmek istiyorum ya bizim burdaki düğünden sonra evimize gitsek nasıl olur hayalim hep öyle sonra sevgilimin memleketindeki düğüne gidicez :17:

canım bu senin ailene bağlı bir şey tabi ki artık evlisiniz kendi evinize gidin de diyebilirler hayır iki düğünde olmadan evine gidemezsin de diyebilirler bunu annene bir ara çıtlat derim ben bağımsız konular ama burada okumuştum nikahı düğünü her şeyi olduktan sonra kızın ataması olmadı diye eşinin yanına gönderilmemiş hiç beraber aynı evde yaşamamışlar yani demek istediğim nikah her şeyi çözmüyor iş ailende bitiyor kolay gelsin inşallah ilk akşam o heyecanla evine gelinliğin ile girebilirsin :)

günaydınlarrrrrr :16:

günaydıınnn :)

Günaydınnn hatunlarrrr:16:

rüyamda sözümde elektrikler kesliyodu:52: ayyy oturup aglıyodum:43:

Günaydıınn :)
Rüya işte kesilmemesi en güzeli ama kesilirse de yapacak bir şey yok canım sen en iyisi şarjlı ışıldak oluyor ya onlardan al bizde var kesilirse onu açarız artık normal ışık kadar da etkisi oluyor :1:

canım düşünüp yattın ya ondan :17: hayırlısı ile herşey hal olur çok düşünme şimdiden :26:
ayy ben o güne kadar çıldırmış olurum:1:
günaydıınnn :)

Günaydıınn :)
Rüya işte kesilmemesi en güzeli ama kesilirse de yapacak bir şey yok canım sen en iyisi şarjlı ışıldak oluyor ya onlardan al bizde var kesilirse onu açarız artık normal ışık kadar da etkisi oluyor :1:

çok iyi fikir evde öyle bişey bulunması lazım:1:

Selam kizlar
Yine cok guzel fikirler cikmis burda yemek olayini da ben de dusunmemistim cerencim senin paylastiklarin cik hosuma gitti
Her yerin adeti ayri evet ama bende yemekli bir gece olsun istemezdim o aksam cok ugrastirici olur oyle kucuk ikram daha iyi geliyor bana :)

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler :)

Liveangel bjnu istemekte cok haklisin zaten ilk dugun sizin orda olacak sonra sevgilinin memleketine gecmeyecek misiniz? Bu durumda da dugun sakaryada olup siz evinize gecersiniz daha sonraki gunde de ne zamana karar verirseniz o zaman ikinci dugununuzu yaparsiniz bence

Aynen dediğin gibi olacak canım ilk düğün benim memleketimde sakaryada olacak sonra sevgilimin memleketine geçecez düğün için

ayy ben o güne kadar çıldırmış olurum:1:

çok iyi fikir evde öyle bişey bulunması lazım:1:

canım öyle elektrik kesilecek vs gibi düşüncelere kapılma her şeyin çözümü var önlemini alırsın hem elektrik kesildi diye her şey kötü gitmez çok sıkıntı yapma kendine

Aynen dediğin gibi olacak canım ilk düğün benim memleketimde sakaryada olacak sonra sevgilimin memleketine geçecez düğün için

Gunaydin kizlar herkeze

Canim benim dusunceme gore evinize gitmede bir sakinca yok ama tabi ozge nin dedigi gibi ailende bitiyor is
Ogrenebilirsen annenle konusup durumu bize bildirirsin o zaman :)

canım bu senin ailene bağlı bir şey tabi ki artık evlisiniz kendi evinize gidin de diyebilirler hayır iki düğünde olmadan evine gidemezsin de diyebilirler bunu annene bir ara çıtlat derim ben bağımsız konular ama burada okumuştum nikahı düğünü her şeyi olduktan sonra kızın ataması olmadı diye eşinin yanına gönderilmemiş hiç beraber aynı evde yaşamamışlar yani demek istediğim nikah her şeyi çözmüyor iş ailende bitiyor kolay gelsin inşallah ilk akşam o heyecanla evine gelinliğin ile girebilirsin :)

Anneme çıtlattım canım annem nikahlı olacaksınız dini nikahınız da o zamana kadar olur dedi sedatın zaten atama sorunu yok sakaryaya atandı kadrolu öğretmen şu an sakaryada evi de askerden geldiği gibi sakaryadam alacak ben sizin fikirlerinizi de merak ettim özgecim

Gunaydin kizlar herkeze

Canim benim dusunceme gore evinize gitmede bir sakinca yok ama tabi ozge nin dedigi gibi ailende bitiyor is
Ogrenebilirsen annenle konusup durumu bize bildirirsin o zaman :)

Günaydın canım :) annem bence uygun dedi nikahınız dini nikahınız da olacak giderseniz dedi

Anneme çıtlattım canım annem nikahlı olacaksınız dini nikahınız da o zamana kadar olur dedi sedatın zaten atama sorunu yok sakaryaya atandı kadrolu öğretmen şu an sakaryada evi de askerden geldiği gibi sakaryadam alacak ben sizin fikirlerinizi de merak ettim özgecim

Pardon canım kendi fikrimi de yazayım o zaman benim için sorun yok şayet öyle bir durum olmuş olsaydı ben kendi evime giderdim bir daha ki düğüne kocamla hazırlanırdım oda farklı bir duygu ya :)
Bu arada ev alacaksınız sanırım hadi hayırlı olsun kolaylıkla ödersiniz inşallah :)

keşke canım keşke geçse :)
Ben hep düğünümü görüyorum hep bir sorun hep bir sorun halbuki düğünü hiç düşünmüyorum ama içerilerde bir yerde var sanırım :52:
içimizdeki duyguları kontrol altına almak lazım:1:
:9::9: yemek olayını çok düşündün ya canım ondandır:16:

bu yemek olayı yokken ben bu kadar strese girmemiştim ki:1: bizim salon bembeyaz halıyla kaplı düşünsene servis yaparken bişey döktüğümü rezilllik:1: ayy bide annem fırçalar valla beni:1:

içimizdeki duyguları kontrol altına almak lazım:1:
aynen kontrol altına almalı :)

bu yemek olayı yokken ben bu kadar strese girmemiştim ki:1: bizim salon bembeyaz halıyla kaplı düşünsene servis yaparken bişey döktüğümü rezilllik:1: ayy bide annem fırçalar valla beni:1:

mutluhatun hala kötü düşünüyorsun :47::52:

Back