• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Hazır adetlerden konu açılmışken düğünde kırmızı kurdale ile durmak gibi bir şey varmış sizde var mı şahsen ben kurdale ile dolaşamam düğünümde kırmızı kırmızı.Sizin düşünceleriniz ?

canım sen kendi bildiğini istediğini yaptıracaksın senin sözün valla ben utanıp sıkılmam benim istemediğim bir şey varsa pat söylerim isteyen kırılsın ben kendim iyi hissetmeyeceksem napıyım başkasının isteklerini.İnşallah senin istediğin gibi olur canım.Duymuştum söz şerbeti ama bizde var mı bilmiyorum ayrıca her adetin uygulanmasına da gerek yok şerbet içmese ne değişecek ki :)

benim için çok uç bişey olmadığı sürece sorun yok aslında adım asi geline çıkmasın:1: şerbete garezim yok canım onu içsinler:1: ama ne zaman:53: mesela söze gelcekler ya ikramlardan önce mi içsinler sonra mı:1:

benim için çok uç bişey olmadığı sürece sorun yok aslında adım asi geline çıkmasın:1: şerbete garezim yok canım onu içsinler:1: ama ne zaman:53: mesela söze gelcekler ya ikramlardan önce mi içsinler sonra mı:1:

ikramlarla beraber verirsin canım sırasına da karışacak değiller herhalde :52:

Hazır adetlerden konu açılmışken düğünde kırmızı kurdale ile durmak gibi bir şey varmış sizde var mı şahsen ben kurdale ile dolaşamam düğünümde kırmızı kırmızı.Sizin düşünceleriniz ?

bizde var canım abim olmadığı için dayım takıcak ama hiç onla gezemem 1o dk sonra fırlatır atarım banane :9::9:

bu konularda herkes ayrı telden çalıyor valla kendi bildiğini yapıyor olan benim gibi şaşkınlara oluyor:1: valla bende tek seferde istiyodum inşallahda öyle olur:31: hayır tamam 2 defa gelsinler iyi hoşda ben ne giycem ne ikram edicem:44: herşey bana stres oluyor :18: mesela bide söz şerbeti varmış onu biliyo musunuz:53:

Canim bizde sadece soz serbet derken yemekli falanda gelmezler ikramda olmaz yani her yerin farkli adeti var ama 2 kere gelirler basta gündüz anneler gelir tanisir sonra olursa oglanla kiz birbirini görür aksam gelirler o zaman da sonra karar verirler olursa cikolata tutulur sonra tekrar söz icin gelirler yemek pasta isini sizde duydum ben :1:

Canim bizde sadece soz serbet derken yemekli falanda gelmezler ikramda olmaz yani her yerin farkli adeti var ama 2 kere gelirler basta gündüz anneler gelir tanisir sonra olursa oglanla kiz birbirini görür aksam gelirler o zaman da sonra karar verirler olursa cikolata tutulur sonra tekrar söz icin gelirler yemek pasta isini sizde duydum ben :1:

bizim işler baya teferruatlı olucak canım:1: sözde pasta işini filan görmüştüm hatta kuzenimdede olmuştu onda problem yok ama isteme günü yemek geriyor beni gerçi farkeden pek bişey yok söz isteme bir arada olsaydı kahveler verilirdi söz mendili verilirdi söz kesilirdi sonra pasta ikramlar en sonda şerbet içip giderlerdi:1: zorr benim işim:43::43:

bizim işler baya teferruatlı olucak canım:1: sözde pasta işini filan görmüştüm hatta kuzenimdede olmuştu onda problem yok ama isteme günü yemek geriyor beni gerçi farkeden pek bişey yok söz isteme bir arada olsaydı kahveler verilirdi söz mendili verilirdi söz kesilirdi sonra pasta ikramlar en sonda şerbet içip giderlerdi:1: zorr benim işim:43::43:

evet canım yemek derdi falan zor yani ama bunlar tatlı telaş hemen geçer :17:
bizde yaş pastası meyve suyu verirler sütlü kahve bide heralde tam bilmiyorum bende :14:

mutlu hatun hazırlıklarda gördüm seni, hayırdır? :6:

bizde var canım abim olmadığı için dayım takıcak ama hiç onla gezemem 1o dk sonra fırlatır atarım banane :9::9:

bende takamam sevgilime de söyledim sende her şeye karşı çıkıyorsun diyor ama napıyım ya onunla dolaşmak fotoğraflarda kırmızı kırmızı sırıtmasını istemiyorum ben millet içinde onu belimde taşımak zorunda değilim he çok ısrar ederlerse salona girerim nikah kıyılır o sırada belimde olur sonra geçerim içeri tekrar dans için giriş yaparım çıkarmış olurum o sırada dans için girişte belimde olmaz oda illa çıkacaksın yoksa asla olmaz vs diye çok çok huzur kaçırıcı şeyler olursa onun dışında takılacak gerekli derlerse ben huzur kaçırırım evet babamın abimin vs onu bağlaması evden öyle çıkmak güzelde kız almaya gelen görsün banane canım salondakiler de görmesin yani alan almış zaten alan ne olduğunu bilir sonuçta.

ben sözde pasta kesmeyi düşünmüyorum yani sömestrda olup tarihi sevgilimin doğum gününe koymadığımız sürece tabi.Ama ikram mutlaka olur bizde misafir sonuçta :)

hayır canım gece düğün olmazsa eger direk kaynana evine gece yatmaya kendi evine :9:

oda değişikmiş çok soru sordum ama baba evinden çıkıyorsun nikah oluyor kaynana evine sonra yatmaya kendi evine dimi yoksa baba evi nikah kendi ev mi ? Ay ne çok soru sordum ama anlamadım napıyım :1:

oda değişikmiş çok soru sordum ama baba evinden çıkıyorsun nikah oluyor kaynana evine sonra yatmaya kendi evine dimi yoksa baba evi nikah kendi ev mi ? Ay ne çok soru sordum ama anlamadım napıyım :1:

Canim konyada adet boyle dugun olmazsa gelini almaya geliirler yemek olursa oraya gider olmazsa direk kaynana evine gider nikahtan ciksanda ayni sey oraya iner direk kendi evine gecmez ki gelin ankarada ben boyle gördüm baba evinde nikah olmaz

Back