- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen kendi bildiğini istediğini yaptıracaksın senin sözün valla ben utanıp sıkılmam benim istemediğim bir şey varsa pat söylerim isteyen kırılsın ben kendim iyi hissetmeyeceksem napıyım başkasının isteklerini.İnşallah senin istediğin gibi olur canım.Duymuştum söz şerbeti ama bizde var mı bilmiyorum ayrıca her adetin uygulanmasına da gerek yok şerbet içmese ne değişecek ki :)
benim için çok uç bişey olmadığı sürece sorun yok aslında adım asi geline çıkmasın şerbete garezim yok canım onu içsinler ama ne zaman mesela söze gelcekler ya ikramlardan önce mi içsinler sonra mı
Hazır adetlerden konu açılmışken düğünde kırmızı kurdale ile durmak gibi bir şey varmış sizde var mı şahsen ben kurdale ile dolaşamam düğünümde kırmızı kırmızı.Sizin düşünceleriniz ?
bu konularda herkes ayrı telden çalıyor valla kendi bildiğini yapıyor olan benim gibi şaşkınlara oluyor valla bende tek seferde istiyodum inşallahda öyle olur hayır tamam 2 defa gelsinler iyi hoşda ben ne giycem ne ikram edicem:44: herşey bana stres oluyor :18: mesela bide söz şerbeti varmış onu biliyo musunuz
Hazır adetlerden konu açılmışken düğünde kırmızı kurdale ile durmak gibi bir şey varmış sizde var mı şahsen ben kurdale ile dolaşamam düğünümde kırmızı kırmızı.Sizin düşünceleriniz ?
Canim bizde sadece soz serbet derken yemekli falanda gelmezler ikramda olmaz yani her yerin farkli adeti var ama 2 kere gelirler basta gündüz anneler gelir tanisir sonra olursa oglanla kiz birbirini görür aksam gelirler o zaman da sonra karar verirler olursa cikolata tutulur sonra tekrar söz icin gelirler yemek pasta isini sizde duydum ben
ikramlarla beraber verirsin canım sırasına da karışacak değiller herhalde
bizim işler baya teferruatlı olucak canım sözde pasta işini filan görmüştüm hatta kuzenimdede olmuştu onda problem yok ama isteme günü yemek geriyor beni gerçi farkeden pek bişey yok söz isteme bir arada olsaydı kahveler verilirdi söz mendili verilirdi söz kesilirdi sonra pasta ikramlar en sonda şerbet içip giderlerdi zorr benim işim
bizim işler baya teferruatlı olucak canım sözde pasta işini filan görmüştüm hatta kuzenimdede olmuştu onda problem yok ama isteme günü yemek geriyor beni gerçi farkeden pek bişey yok söz isteme bir arada olsaydı kahveler verilirdi söz mendili verilirdi söz kesilirdi sonra pasta ikramlar en sonda şerbet içip giderlerdi zorr benim işim
bizde var canım abim olmadığı için dayım takıcak ama hiç onla gezemem 1o dk sonra fırlatır atarım banane
Canim bizde sadece soz serbet derken yemekli falanda gelmezler ikramda olmaz yani her yerin farkli adeti var ama 2 kere gelirler basta gündüz anneler gelir tanisir sonra olursa oglanla kiz birbirini görür aksam gelirler o zaman da sonra karar verirler olursa cikolata tutulur sonra tekrar söz icin gelirler yemek pasta isini sizde duydum ben
Bizde var canim kirmizi kurdeleyi baba baglar esin cozer ben öyle biliyorum
Yani sizin düğünlerde kurdale duruyor düğün boyunca her yerin adeti farklı tabi
ben sözde pasta kesmeyi düşünmüyorum yani sömestrda olup tarihi sevgilimin doğum gününe koymadığımız sürece tabi.Ama ikram mutlaka olur bizde misafir sonuçta :)
evet canım duruyor gece dügünü çok olmaz zaten kızlar oynamaz fazla bizde yani evden alırlar kaynana evine gider ya da nikaha yani yemek verirler o kadar
kurdaleyi anladım da şunu anlamadım kaynana evine gitmeden kendi evine gidemiyor musun ?
hayır canım gece düğün olmazsa eger direk kaynana evine gece yatmaya kendi evine
ögreniriz canım herşeyi daha zamanı varevet canım yemek derdi falan zor yani ama bunlar tatlı telaş hemen geçer
bizde yaş pastası meyve suyu verirler sütlü kahve bide heralde tam bilmiyorum bende
mutlu hatun hazırlıklarda gördüm seni, hayırdır?
oda değişikmiş çok soru sordum ama baba evinden çıkıyorsun nikah oluyor kaynana evine sonra yatmaya kendi evine dimi yoksa baba evi nikah kendi ev mi ? Ay ne çok soru sordum ama anlamadım napıyım