• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım ana yemeği fırında etli bi yemek yaparsın yanına yöresel bi pilav yapabilirsin dolma sarma zaten olur börekte sofrayı zengin gösterir gerisi meze zaten en sonada tatlı onuda onlar getirsin dimi :9: corbayıda unutmamak lazım tabi :34:

canım ana yemeği fırında etli bi yemek yaparsın yanına yöresel bi pilav yapabilirsin dolma sarma zaten olur börekte sofrayı zengin gösterir gerisi meze zaten en sonada tatlı onuda onlar getirsin dimi :9: corbayıda unutmamak lazım tabi :34:

mercimek çorbası düşündüm ana yemekde karasızım patlıcanlı bişey olsun istiyorum hünkar begendi karnıyarık yada patlıcan bohça olabilir sebzeli pilav yaparız sarma olur börek salata bi kaç çeşitde zeytinyağlı diye düşündüm
yada ana yemegi iki çeşit mi yapsak bilmiyorum ki:6:

Son düzenleme:
mercimek çorbası düşündüm ana yemekde karasızım patlıcanlı bişey olsun istiyorum hünkar begendi karnıyarık yada patlıcan bohça olabilir sebzeli pilav yaparız sarma olur börek salata bi kaç çeşitde zeytinyağlı diye düşündüm

bence sağlam bi ana yemek yap bi tane yap canım anenede fikrini sor bu arada patlıcanla etin uyumuna bayılırım :)

ana yemeği bir etli bir sebze düşünebilirsin et yemeyen olabilir :)

bence sağlam bi ana yemek yap bi tane yap canım anenede fikrini sor bu arada patlıcanla etin uyumuna bayılırım :)
bende çok sevdiğim için öyle düşünüyorum canım ama hangi yemek olsa onda karasızım sunumu hem kolay hem güzel olsun istiyorum karnıyarık sunumunda zorlanabilirim sanki:1:
ana yemeği bir etli bir sebze düşünebilirsin et yemeyen olabilir :)

olabilir canım ama hangi yemegi yapsam ki:1:

bende çok sevdiğim için öyle düşünüyorum canım ama hangi yemek olsa onda karasızım sunumu hem kolay hem güzel olsun istiyorum karnıyarık sunumunda zorlanabilirim sanki:1:

netten arastırıp değişik bi yemek bulabilirsin canım önceden yapmayı denersin hem etkilenirler tarifini falan alırlar havan olur :34:

bilmiyorum ki buluruz canım biraz daha zaman var :)

Bugün de hızlısınız kızlar fikirler gelmiş yine bir sürü :) ben de size bir şey sormak istiyorun ben daha öncede iki yerde düğünümüz olacağını söylemiştim benim hayalim hep gelinliğimle evimize girmek önce benim memleketimde yani sakaryada sonra da sevgilimin memleketinde düğün olacak sevgilim evimizi sakaryadan alacak şimdi ben gelinliğimle evimize girmek istiyorum ya bizim burdaki düğünden sonra evimize gitsek nasıl olur hayalim hep öyle sonra sevgilimin memleketindeki düğüne gidicez :17:

Selam kizlar
Yine cok guzel fikirler cikmis burda yemek olayini da ben de dusunmemistim cerencim senin paylastiklarin cik hosuma gitti
Her yerin adeti ayri evet ama bende yemekli bir gece olsun istemezdim o aksam cok ugrastirici olur oyle kucuk ikram daha iyi geliyor bana :)

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler :)

Liveangel bjnu istemekte cok haklisin zaten ilk dugun sizin orda olacak sonra sevgilinin memleketine gecmeyecek misiniz? Bu durumda da dugun sakaryada olup siz evinize gecersiniz daha sonraki gunde de ne zamana karar verirseniz o zaman ikinci dugununuzu yaparsiniz bence

Günaydınnn hatunlarrrr:16:

rüyamda sözümde elektrikler kesliyodu:52: ayyy oturup aglıyodum:43:

Back