ögreniriz canım herşeyi daha zamanı var
bi yerlerden başlamak lazım canım tarihlerimizi belirledik
Evet canim benim az kaldi öğrenmem gerek
canım ana yemeği fırında etli bi yemek yaparsın yanına yöresel bi pilav yapabilirsin dolma sarma zaten olur börekte sofrayı zengin gösterir gerisi meze zaten en sonada tatlı onuda onlar getirsin dimicorbayıda unutmamak lazım tabi
mercimek çorbası düşündüm ana yemekde karasızım patlıcanlı bişey olsun istiyorum hünkar begendi karnıyarık yada patlıcan bohça olabilir sebzeli pilav yaparız sarma olur börek salata bi kaç çeşitde zeytinyağlı diye düşündüm
yada ana yemegi iki çeşit mi yapsak bilmiyorum ki
mercimek çorbası düşündüm ana yemekde karasızım patlıcanlı bişey olsun istiyorum hünkar begendi karnıyarık yada patlıcan bohça olabilir sebzeli pilav yaparız sarma olur börek salata bi kaç çeşitde zeytinyağlı diye düşündüm
yada ana yemegi iki çeşit mi yapsak bilmiyorum ki
bende çok sevdiğim için öyle düşünüyorum canım ama hangi yemek olsa onda karasızım sunumu hem kolay hem güzel olsun istiyorum karnıyarık sunumunda zorlanabilirim sankibence sağlam bi ana yemek yap bi tane yap canım anenede fikrini sor bu arada patlıcanla etin uyumuna bayılırım :)
ana yemeği bir etli bir sebze düşünebilirsin et yemeyen olabilir :)
bende çok sevdiğim için öyle düşünüyorum canım ama hangi yemek olsa onda karasızım sunumu hem kolay hem güzel olsun istiyorum karnıyarık sunumunda zorlanabilirim sanki
olabilir canım ama hangi yemegi yapsam ki
bende çok sevdiğim için öyle düşünüyorum canım ama hangi yemek olsa onda karasızım sunumu hem kolay hem güzel olsun istiyorum karnıyarık sunumunda zorlanabilirim sanki
olabilir canım ama hangi yemegi yapsam ki
netten arastırıp değişik bi yemek bulabilirsin canım önceden yapmayı denersin hem etkilenirler tarifini falan alırlar havan olur
huhuhuuuuunetten arastırıp değişik bi yemek bulabilirsin canım önceden yapmayı denersin hem etkilenirler tarifini falan alırlar havan olur
bilmiyorum ki buluruz canım biraz daha zaman var :)
Tabi havasını da atar tarifte verir ohh on parmağında on marifet derler baya etkili olur :)
aynenn hepimiz teker teker havamızı atıcaz hıhhhh
aynenn hepimiz teker teker havamızı atıcaz hıhhhh
Günaydınnn hatunlarrrr
rüyamda sözümde elektrikler kesliyoduayyy oturup aglıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?