Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım bu senin ailene bağlı bir şey tabi ki artık evlisiniz kendi evinize gidin de diyebilirler hayır iki düğünde olmadan evine gidemezsin de diyebilirler bunu annene bir ara çıtlat derim ben bağımsız konular ama burada okumuştum nikahı düğünü her şeyi olduktan sonra kızın ataması olmadı diye eşinin yanına gönderilmemiş hiç beraber aynı evde yaşamamışlar yani demek istediğim nikah her şeyi çözmüyor iş ailende bitiyor kolay gelsin inşallah ilk akşam o heyecanla evine gelinliğin ile girebilirsin :)

günaydınlarrrrrr

günaydıınnn :)

Günaydınnn hatunlarrrr

rüyamda sözümde elektrikler kesliyodu ayyy oturup aglıyodum

Günaydıınn :)
Rüya işte kesilmemesi en güzeli ama kesilirse de yapacak bir şey yok canım sen en iyisi şarjlı ışıldak oluyor ya onlardan al bizde var kesilirse onu açarız artık normal ışık kadar da etkisi oluyor

canım düşünüp yattın ya ondan hayırlısı ile herşey hal olur çok düşünme şimdiden :26:
ayy ben o güne kadar çıldırmış olurum

çok iyi fikir evde öyle bişey bulunması lazım

Aynen dediğin gibi olacak canım ilk düğün benim memleketimde sakaryada olacak sonra sevgilimin memleketine geçecez düğün için

ayy ben o güne kadar çıldırmış olurum

çok iyi fikir evde öyle bişey bulunması lazım

canım öyle elektrik kesilecek vs gibi düşüncelere kapılma her şeyin çözümü var önlemini alırsın hem elektrik kesildi diye her şey kötü gitmez çok sıkıntı yapma kendine

Aynen dediğin gibi olacak canım ilk düğün benim memleketimde sakaryada olacak sonra sevgilimin memleketine geçecez düğün için

Gunaydin kizlar herkeze

Canim benim dusunceme gore evinize gitmede bir sakinca yok ama tabi ozge nin dedigi gibi ailende bitiyor is
Ogrenebilirsen annenle konusup durumu bize bildirirsin o zaman :)

Anneme çıtlattım canım annem nikahlı olacaksınız dini nikahınız da o zamana kadar olur dedi sedatın zaten atama sorunu yok sakaryaya atandı kadrolu öğretmen şu an sakaryada evi de askerden geldiği gibi sakaryadam alacak ben sizin fikirlerinizi de merak ettim özgecim

Gunaydin kizlar herkeze

Canim benim dusunceme gore evinize gitmede bir sakinca yok ama tabi ozge nin dedigi gibi ailende bitiyor is
Ogrenebilirsen annenle konusup durumu bize bildirirsin o zaman :)

Günaydın canım :) annem bence uygun dedi nikahınız dini nikahınız da olacak giderseniz dedi

Pardon canım kendi fikrimi de yazayım o zaman benim için sorun yok şayet öyle bir durum olmuş olsaydı ben kendi evime giderdim bir daha ki düğüne kocamla hazırlanırdım oda farklı bir duygu ya :)
Bu arada ev alacaksınız sanırım hadi hayırlı olsun kolaylıkla ödersiniz inşallah :)

hemen zaman geçse hepimiz sözlensek ne güzel olur

doğru söylüyosun canım ama ilk kez oldu

keşke canım keşke geçse :)
Ben hep düğünümü görüyorum hep bir sorun hep bir sorun halbuki düğünü hiç düşünmüyorum ama içerilerde bir yerde var sanırım

keşke canım keşke geçse :)
Ben hep düğünümü görüyorum hep bir sorun hep bir sorun halbuki düğünü hiç düşünmüyorum ama içerilerde bir yerde var sanırım
içimizdeki duyguları kontrol altına almak lazım
yemek olayını çok düşündün ya canım ondandır

bu yemek olayı yokken ben bu kadar strese girmemiştim ki bizim salon bembeyaz halıyla kaplı düşünsene servis yaparken bişey döktüğümü rezilllik ayy bide annem fırçalar valla beni

mutluhatun hala kötü düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…