biz daha yeniyiz 1 martta 1 yıl olucakama 3. ayda evlenme teklifi aldım
![]()
nekadar güzelll Allah tamamına erdirsin. Biz ünide tanıştık oyüzden süreç uzuyor maalesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz daha yeniyiz 1 martta 1 yıl olucakama 3. ayda evlenme teklifi aldım
![]()
nekadar güzelll Allah tamamına erdirsin. Biz ünide tanıştık oyüzden süreç uzuyor maalesef![]()
merhaba kızlar tarih banada uyuyor aranızda olmak isterim :)
buarada aynı takımdan bende aldım inşallah güzel günlerimizde kullanmayı nasip etsin Allahım :)
hoşbulduk canım![]()
biraz göz gezdirdim 5 senedir çıkıyormusun maşallah tatlım benim![]()
yok canım 3 yıldır beraberiz evlenmek istediğimiz tarihte 5nci yılı göreceğiz inşallah tabi![]()
![]()
kızlaarrr sözde ikram olarak ne vericeksiniz? ben rengarek ceşit ceşit acıkbüfe masa hazırlamayı düşünüyorum geliyo fotoraflar![]()
sözde yaş pasta meyve suyu verirler sadece bizde canım![]()
Ceren bir an önce yaz gelsin de bizim söz ne zaman onu belirleyelim istiyorum senin nasıl gidiyor ? :)
kızlaarrr sözde ikram olarak ne vericeksiniz? ben rengarek ceşit ceşit acıkbüfe masa hazırlamayı düşünüyorum geliyo fotoraflar![]()
ikramları hiç düşünmedim ben tamamen unutmuşum :)
Ama yazın olursa balkona uzunca bir masa kuracağım kesin.kışın olursa içeride otururuz artık :)
ayhh keşke canım benim su dönem bitsin yaz gelsin o kadar cok istiyorum ki bide ikimiz çifte söz yaparsak süper olucakama benim belli değil diğer yazada ertelenebilir
derslerden pek hazırlık yapamıyodum ama bende arastırmalarıma hız katıcam artık :26:
ikram masası hoş olur canım bide sandalyeleri beyaz mor tüllerle sade bi şekilde süsleyebilirim evde mini organizasyon gibi![]()
ben mor delisiyim ya çok güzel olur
balkona kurdum kurdum evde yapamam ama sömestrada istiyorum amaaann sömestrda olsun da ikram masam olmasın :)