• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlaarrr sözde ikram olarak ne vericeksiniz? ben rengarek ceşit ceşit acıkbüfe masa hazırlamayı düşünüyorum geliyo fotoraflar :9:

$4341277131_355cf94dc1.jpg $cupcakes-wallpaper.jpg $DSC01754 copy.jpg $cikolatali-truffe-fotografi-1-500x333.jpg $images (1).jpg bunlar sadece bi kısmı :16:

Ceren bir an önce yaz gelsin de bizim söz ne zaman onu belirleyelim istiyorum senin nasıl gidiyor ? :)

ayhh keşke canım benim su dönem bitsin yaz gelsin o kadar cok istiyorum ki bide ikimiz çifte söz yaparsak süper olucak :9: ama benim belli değil diğer yazada ertelenebilir :( derslerden pek hazırlık yapamıyodum ama bende arastırmalarıma hız katıcam artık :26:

kızlaarrr sözde ikram olarak ne vericeksiniz? ben rengarek ceşit ceşit acıkbüfe masa hazırlamayı düşünüyorum geliyo fotoraflar :9:

ikramları hiç düşünmedim ben tamamen unutmuşum :)
Ama yazın olursa balkona uzunca bir masa kuracağım kesin.kışın olursa içeride otururuz artık :)

ayhh keşke canım benim su dönem bitsin yaz gelsin o kadar cok istiyorum ki bide ikimiz çifte söz yaparsak süper olucak :9: ama benim belli değil diğer yazada ertelenebilir :( derslerden pek hazırlık yapamıyodum ama bende arastırmalarıma hız katıcam artık :26:

büyük ihtimal olursa sömestrda 2 hafta aramız olur :)
İnşallah ertelenmez canım araştırmalara hız kat tabi ki :)

ikram masası hoş olur canım bide sandalyeleri beyaz mor tüllerle sade bi şekilde süsleyebilirim evde mini organizasyon gibi :1:

ben mor delisiyim ya çok güzel olur :52:
balkona kurdum kurdum evde yapamam ama sömestrada istiyorum amaaann sömestrda olsun da ikram masam olmasın :)

bizde sözle isteme ayrı olcakmış daha doğrusu ben bir olur diye düşünmüştüm ama ikimizinde annesi kız bir defada verilmez dedi ne geregi varsa kendi annemi ikna etmek 5 dakikalık işte onun annesine ne diyim şimdi:19:
o yüzden istemeye geldiklerinde akşam yemegi olucak ne yapıcaz bilmiyorum...:18:
sözde zaten pasta kesileceği için aperatif şeyler olur renkli yiyecekler olsun istiyorum:23: bende salonun bi köşesine açık büfe hazırlamayı planlıyorum:21:

Back