biz daha yeniyiz 1 martta 1 yıl olucak ama 3. ayda evlenme teklifi aldım
nekadar güzelll Allah tamamına erdirsin. Biz ünide tanıştık oyüzden süreç uzuyor maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz daha yeniyiz 1 martta 1 yıl olucak ama 3. ayda evlenme teklifi aldım
nekadar güzelll Allah tamamına erdirsin. Biz ünide tanıştık oyüzden süreç uzuyor maalesef
merhaba kızlar tarih banada uyuyor aranızda olmak isterim :)
buarada aynı takımdan bende aldım inşallah güzel günlerimizde kullanmayı nasip etsin Allahım :)
hoş geldin canım benim amin inş
hoşbulduk canım
biraz göz gezdirdim 5 senedir çıkıyormusun maşallah tatlım benim
yok canım 3 yıldır beraberiz evlenmek istediğimiz tarihte 5nci yılı göreceğiz inşallah tabi
kızlaarrr sözde ikram olarak ne vericeksiniz? ben rengarek ceşit ceşit acıkbüfe masa hazırlamayı düşünüyorum geliyo fotoraflar
hayırlısı canım benim maşallah genede
sözde yaş pasta meyve suyu verirler sadece bizde canım
Ceren bir an önce yaz gelsin de bizim söz ne zaman onu belirleyelim istiyorum senin nasıl gidiyor ? :)
kızlaarrr sözde ikram olarak ne vericeksiniz? ben rengarek ceşit ceşit acıkbüfe masa hazırlamayı düşünüyorum geliyo fotoraflar
ikramları hiç düşünmedim ben tamamen unutmuşum :)
Ama yazın olursa balkona uzunca bir masa kuracağım kesin.kışın olursa içeride otururuz artık :)
ayhh keşke canım benim su dönem bitsin yaz gelsin o kadar cok istiyorum ki bide ikimiz çifte söz yaparsak süper olucak ama benim belli değil diğer yazada ertelenebilir derslerden pek hazırlık yapamıyodum ama bende arastırmalarıma hız katıcam artık :26:
ikram masası hoş olur canım bide sandalyeleri beyaz mor tüllerle sade bi şekilde süsleyebilirim evde mini organizasyon gibi
ben mor delisiyim ya çok güzel olur
balkona kurdum kurdum evde yapamam ama sömestrada istiyorum amaaann sömestrda olsun da ikram masam olmasın :)