- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Gunaydin canlarim gune yine toz pembe hayallerle baslanmis bakiyorum
günaydın kızlar nasılsınız pamuk şeker masa süslerine bile karar vermişşiniz ben daha hiç bişeye karar vermedim neden böyle oluyor ki :26:
biz panik insanlarız panik :)
panik galiba canım bide ben hepsini yapamam diye şimdiden düşünmüyorum aman diyorum o zaman gelsin karar veririm
Sıcacık bir güne günaydın kızlar =)
herkes 1 çeşit hediye düşünüyor canım bir tek liveangel çok çeşit yapmış :) hem düşün zamanın varken yaparsın düşündüklerin de olmuş olur şimdiden :)
sadece düşünüyorum şimdi canım tarih belli olsa herseyi yaparım ama belli degil sadece düşünce
Sıcacık bir güne günaydın kızlar =)
günaydın canım hep beraber mi alacaksınız hediyeyi
nasi bişey düşünüyorsunuz canım
Öğretmen olacak arkadaşım da inşallah, acaba dedik ajanda tarzında bir şey mi alsak ismine özel kalem seti fln :44: geçen sene sevdiği bir sanatçının CDsini almıştık. bu sene incik boncuk kolye yüzük çok almaya başladı o tarz mı birşeyler alsak dedik bilemedik
anladım canım hep beraber canta falan alın o zman
bu sene çanta yılı olur o zman aslında mantıklıhepimizin doğum gününde birer çanta gelmişti aslında, beraber birşeyler almazsak ben ona çanta alayım en iyisi
evet canım tek alırsan bi suru sey alabilirsin yani ben fikirimi söyledim sadece
sadece düşünüyorum şimdi canım tarih belli olsa herseyi yaparım ama belli degil sadece düşünce
aynen yaa sadece düşünüyoruz şuan..artık bizim de tarih belli olsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?