• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

selam kızlar, sevgililer günü konusunda ben de size katılıyorum, yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş, Allah sevdiğine kavuştursun inş :16: Özge Yasemin'in gönderdiği yazı tipleri güzel olmuş bence de biraz daha hareketli :21:

Ve bugün kendime mutfak havlusu aldım, kendi aldığım ilk havlularım :31: ucuz bir şey ama olsun şirinler :8:
Eki Görüntüle 977630 Eki Görüntüle 977631

canım çok güzel güle güle kullan sen çeyizleri tamamlıyorsun yavaştan :9:

teşekkürler, yok ya işte daha bir bu havlular bir iki tane de ıvır zıvır var sebze makası, bıçak, çay bardağı fln.. toplasan 10 parça yoktur :D

yavaş yavaş olur canım hepsi :)))
bende yarın alışverişe çıkıyorum büyük indirim buldum bu sevgililer günü çok işime yarıycak ayy keyfim çok yerinde:52:

Nerede canim ne alacaksin bizimlede paylas olur mu canim :1:

yarın bi gidiyim alıyım geliyim paylaşırım tabi canım 650 700 civarı tutuyo aslında fiyatları ama bi kaç günlüğüne indirim yapmışlar canım 320 350 gibi bi fiyata alıcam inşallah :)
kahvaltı takımı(43 parça) günlük yemek takımı(24 parça) günlük çatal bıçak takımı (30 parça) günlük su bardağı takımı (7 parça)
bornoz takımı gincan takımı(6 kişilik) çay seti (6 kişilik):9: bunlar işte :)

aynen valla bilmiyorum ne kadar doğru bir düşünce ama iyi ki gitmiyor askere her şeyde vardır bir hayır kaza geçirdi sonucunda askerlik yapamayacağı bir durum çıktı ortaya askere gitseydi Allah gecinden versin belki dönemeyecekti bu kaza belki ona vesile diyorum.Çokta mühim değil benim için yapıp yapmaması.2 sene çalışmış olacak birikimini yapar bende okul bittikten bir süre çeyiz vs işlerle uğraşırım sonra evleniriz inşallah :)

Bnde gitmemis olmasini tercih ederdim yani cok gerekli bisi degil.Allah korusun sagligi el vermiyosa ztn almamalari gerekir askerlige.Erkek arkadasim acemilikteyken neler varmis orda anlatirdi bana.Zhinsel engelli veya askerlige el verisli olmayan o kdr asker varmiski.askerdeyken ugrasiyolardi curuk almak icn.o yuzdn diyorm ya mantigin ugramadigi bir yer.
Aynen birikim yaparken snde okulu bitirir ceyiz islerine girersin.hem yasinda daha normaal gecmis degil yani.ceyiz isleri hem eglenceli hem zor al al bitmiyo:))

selam kızlar, sevgililer günü konusunda ben de size katılıyorum, yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş, Allah sevdiğine kavuştursun inş :16: Özge Yasemin'in gönderdiği yazı tipleri güzel olmuş bence de biraz daha hareketli :21:

Ve bugün kendime mutfak havlusu aldım, kendi aldığım ilk havlularım :31: ucuz bir şey ama olsun şirinler :8:
Eki Görüntüle 977630 Eki Görüntüle 977631

Hosbuldumm tsk ederim:)amin insallah hepimizi.bn genelde 93/3asker yarenleri topigindeyim.Bu topigi bgn buldum:)
Bu arada havlular cok seker.guzel gunlerde kullan.bende boyle cicili bicili seyler almayi tercih ediyorm:)

Bnde gitmemis olmasini tercih ederdim yani cok gerekli bisi degil.Allah korusun sagligi el vermiyosa ztn almamalari gerekir askerlige.Erkek arkadasim acemilikteyken neler varmis orda anlatirdi bana.Zhinsel engelli veya askerlige el verisli olmayan o kdr asker varmiski.askerdeyken ugrasiyolardi curuk almak icn.o yuzdn diyorm ya mantigin ugramadigi bir yer.
Aynen birikim yaparken snde okulu bitirir ceyiz islerine girersin.hem yasinda daha normaal gecmis degil yani.ceyiz isleri hem eglenceli hem zor al al bitmiyo:))

aynen bende senin gibi düşünüyorum bende okudum anlatığın tarzda olaylar işte dediğim gibi dalak olmaması yaşamak için sorun değil mesela askere gitmemek için dalak aldıranlar bile varmış ama travmatik bir olay sonucu mecburi alınmasından dolayı dalak yokluğu varsa almıyorlarmış benim erkek arkadaşımında kaza sonucu olduğundan ki bir sürü yerinde de farklı ameliyatların hala izleri duruyor yani doktordan da o zamana ait belge çok rahat alabiliriz inşallah gitmez bakalım.
Çeyiz içinse ben zaten tabak çatal tencere bardak takımı biri ki nevresim el havlusu gibi şeyleri tamamladım çaydanlık ütü :)

aynen bende senin gibi düşünüyorum bende okudum anlatığın tarzda olaylar işte dediğim gibi dalak olmaması yaşamak için sorun değil mesela askere gitmemek için dalak aldıranlar bile varmış ama travmatik bir olay sonucu mecburi alınmasından dolayı dalak yokluğu varsa almıyorlarmış benim erkek arkadaşımında kaza sonucu olduğundan ki bir sürü yerinde de farklı ameliyatların hala izleri duruyor yani doktordan da o zamana ait belge çok rahat alabiliriz inşallah gitmez bakalım.
Çeyiz içinse ben zaten tabak çatal tencere bardak takımı biri ki nevresim el havlusu gibi şeyleri tamamladım çaydanlık ütü :)

Askerlik yapmaz almazlar yani almamalari lazim ztn.çok buyuk bi kayipta degil bnce yapmamasi.
Ohh belli basli seyleri almissn sn ztn:)bnde her ay ceyiz alisverisi yapiyorm iste.gordugumu dayanamayip almaya basladim.ufak ufak baslamistm gecen sene smdi damlaya damlaya göl oldu:))

Back